Şimdi Ara

1900-2300TL arası BOSCH buzdolabı tavsiyesine ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evlenmeye aday birisi olarak ufak tefek ev eşyalarımı hazırlıyorum.

5-10 gün içinde bir tane dolap alacağım Bosch marka almak istiyorum, biraz incelemeye çalıştım ama o kadar çok birbirine benziyor ki özellikleri içinden çıkmak mümkün değil.

Fiyatlar da birbirine yakın, çoğu sefer farklarını bile ayırt edemiyorum o kadar benzerler.

Bu konuda ufak tefek tüyolarınız işime çok yarayabilir. karar vermemde ben ve benim gibi bir çok arkadaşa yararı olacağını düşünüyorum.

Yardımcı olursanız çok sevivinirim,

Şimdiden teşekkür ederim

• Bosch KDN56VI30N 507 Litre A++ Enerji Inox buzdolabı var . iyi bir ürün ,ürünün fiyatı ve detay bilgileri aşağıdaki fiyat karşılaştırma sitesinde mevcut

Bosch KDN56VI30N 507 Litre A++ Enerji Inox No 1980 tl

http://www.upucuza.com/search_products.php?advanceSearch=&title=&searchText=bosch+buzdolab%C4%B1&searchProductIn=T&manuText=&categoryId=0&&minPrice=1900&maxPrice=2300&mer=&manu=&scat=&sk=PRICE_MIN&so=&vt=list

• Hocam bende yeni evleniyorum allah nasip ederse eşyaları tamamladım sayılır... illa bosch olsun diyorsan bişey diyemem ama siemens ve bosch buzdolapları tamamen yerli montaj diye biliyorum ben bugün siemens KD56NAW32N aldım siemens bayiinden ve inanılmaz indirimle liste fiyatı 2173 TL olan ürünü k.kartına 10 ay vade ve 3 ay ertelemeli sıkı bi pazarlıkla 1750 TLye ve kapalı kutu oalrak teslim ettiler 1 saat içinde... ankarada yaşıyorum öylesine girdiğim bayiden alıp çıkmak çok garip bi duygu oldu benim için haftalardır araştırma yapıyorum oysa ki kesinlikle tavsiye ederim hatta nakitte 1685 TL demişti. bence bi düşün sormak istediğin bir şey olursa Ö.M. atabilirsin
  • arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim. bosch ve siemens bildiğim kadarıyla arçelik ve beko gibi sadece isimler farklı.

Bosch yerli montoj demişsiniz, bilmediğim için soruyorum siemens yerli montaj değil mi demek oluyor? bir de eğer öyleyse bi farkı olur mu? yani yerli montaj yurtdışı montaj?

507lt lik eni 70cm olan buzdolaplarına bakıyorum aşağı yukarı kafamda canlandı herşey.

Buzdolabını gerçekten iyi fiyata almışsınız ben nakit düşünüyorum 2300tl lik buzdolabına 2100tl filan dediler ama tekrar inceleyeceğim. Size de şimdiden mutluluklar dostum telaşlarının aynılarını yaşıyoruz:)
  • Bulamazsın o fiyata ben geçenlerde 3.500 tl aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ertuqrul34

Bulamazsın o fiyata ben geçenlerde 3.500 tl aldım

Güle güle eskitin, hayırlı olsun fakat hangi buzladını o fiyata bulamayız anlayamadım?
    bütün linkler ortada fiyatlar ortada.
    eğer bahsettiğimiz buzdolaplarını 3500 aldıysanız bence bir karışıklık olmuş bahsettiğimiz buzdolapları 2300tl sınırında bile değiller.

3500'e aldığınız buzdolabının modelini buraya yazarsanız tam olarak biz de araştırı ve fikir sahibi olmuş oluruz.
  • dediğim gibi rastgele girdiğim dükkandan 2140 tl liste fiyatı olan buzdolabını nakit param olsaydı 1685e blender hediyesiyle birlikte alacaktım ama kredi kartına taksit olunca iş değişti tabi... siemens bosch ve profilo ist.da montaj fabrikasında birleştiriliyormuş. Muhtemelen parçaların yuzde70- 80i yurtdışından geliyordur ufak tefek şeyleride fabrikanın üretim kısmında yine bosch ve siemensin onayı alınarak üretiliyordur profilo da montaj sırasında yere dökülenlerden toplanıyordur herhalde tabi bunu profiloyu kötülemek için söylemiyorum malzeme ve işçilik kalitesi açısından bi fark göremedim sadece bosch un çam. mak. program ayar knob ı daha puruzsüz geçiş yapıyor gibi geldi. hasılı 3 marka da bence alınır

• dirtjumperster kullanıcısına yanıt
    Bakıyorum mağazalara aşağı yukarı bahsettiğiniz modelleri o fiyatlara bulabilirsem alacağım hemen muhtemelen inox serisi olacak şu anda 2200 civarlarında ortalama daha da düşüğe bulacağımı umuyorum. yardımlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.