Başlıktada belirttiğim gibi 192.168.1.1 sitesine girdiğimde sadece şifre istiyor mac filtreleme yapıcağım wifi'ye girilmemesi için veya şifre girilse bile wifi ye bağlanamamaları için. Şifre yazan yere '' admin '' yazmama rağmen sayfa resetleniyor. Wifi şifresini yazdığımdada resetleniyor bunun sebebi ne?
Uçan İguanaU
kullanıcısına yanıt
Kullandığınız WiFi modem yada router'ın marka ve modelini de yazarsanız daha rahat yardımcı olunabilir. Bu şekilde konuyu anlamak çok zor.
Blok 1.1 ise ve sadece şifre box geliyorsa marka Zyxel diye düşünüyorum. Hiç şifre yazmadan boş bir şekilde enter'a basın. Olmazsa, 1234,ttgalaksi,ttgalaxy deneyin.
Kullandığınız WiFi modem yada router'ın marka ve modelini de yazarsanız daha rahat yardımcı olunabilir. Bu şekilde konuyu anlamak çok zor.
tenda w150d modem bu hocam internet olarak ttnet kullanıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: The MasteR
Blok 1.1 ise ve sadece şifre box geliyorsa marka Zyxel diye düşünüyorum. Hiç şifre yazmadan boş bir şekilde enter'a basın. Olmazsa, 1234,ttgalaksi,ttgalaxy deneyin.
Hocam dediğiniz şifreleri girdim sonuç aynı Sadece şifre yeri açılıyor
Modemi yeniden başlatın normalde şifre olmaması lazım fabrika ayarlarında. Muhtamelen siz veye ev halkından biri şifre koydu bu yüzden giriş yapamıyorsunuz bu durumda en mantıklı modemi resetlemek olucak.