Şimdi Ara

192.168.1.1 sayfasına giremiyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
91
Cevap
3
Favori
692.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alperen_58

192.168.1.1 yazdığımda modem arayüzü sayfası açılmıyor. internetim var istediğim sayfaya girebliyorum.neden olabilir acaba yardımcı olabilirmisiniz. modemim zyxel prestij660ru-t1 v2

meraba sizdeki sorun bendede var.192.168.1.1 sayfası açılmıyor.forumda konuyu ve sorunu anlattığınız halde şifre ve parola soruyorlar.ama bizim sorunumuz sayfanın açılmaması .şifre ve parolayı sorsa zaten sorun yok.
    benim anladığım kadarıyla bu sorun internet servis sağlıyıcısından kaynaklanıyor.mesela ben jdowlader programı ile yüklü şekilde indirmeler yapıyorum.doping kullanıcısıyım.heralde belli bir kota sonunda ki buraya dikkat internetim sınırsız olduğu halde bir kota programın resetleyici özelliğini durdurmak amaçlı servis sağlayıcı benim ip adresinden 192.168.1.1 sayfasını açmıyor.bir kaç gün sonra denediğimde açılıyor bu sayfa.indirmeye devam ettiğim zaman 50gb bir indirmeden sonra tekrar bu sayfa kapanıyor.
    ama sizinde dediğiniz gibi bu sayfa hariç internette istediğim sayfaya girebiliyorum.
    modemin üreticisine bu sorun ile alakalı mesajın cevabı geldimi.bu soruna bir çözüm buldunuzmu.iyi günler.

• Aynı sorun bendede var airties rt206 modem kullanıyorum 192.168.2.1 siteye giremiyorum parolada sorun yok antivirusu hatta firewall ı da kapattım yine açılmıyor. modemin kablosuz özelliğinin kapatmam lazım ama kapatamıyorum bu nedir böyle yaa
  • ARkadaşlar buldum kullanıcı adı:admin şifre:ttnet bende oldu inşallah sizdede olur

• ARKADAŞLAR 192.168.1.1 girdim kullanıcı adi:admin şifre:ttnet yazın bende oldu bence 1 deneyin yardımcı olabildiysem ne mutlu bana..

• Arkadaşlar size en baştan anlatam.bende buna giriyodum 192.168.1.1 ıd:admin şifre:1234 diyolardı denedim ama doğru sölüyolarda eğer siz deiştirmediyseniz şifreyi.sonra bu siteye girdim burada bi arkadaş ıd:admin şifre:ttnet diyodu girdim oldu sizede tavsiye ediyorum o arkadaşımada tşkkür ediyorum.modemim zyxel bence sizde deneyin

ID:admin

Şifre:ttnet

TEŞEKKÜRLER..
  • sayfa açılmıyor zaman aşımına uğruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLySwoRd

rt-103 aldıgımda daha önce girmisti su anda giremiorum ltfn yardım....

Eger dnsler ve ip oto ise tarayıcında bi sıkıntı yoksa a.virus programin engellemiyorsa birde sunu dene Birde upnp yi acmayi dene ag baglantilarindan

192.168.2.1/cgi-bin/webcm
  • quote:

Orijinalden alıntı: LINEBACKER

sayfa açılmıyor zaman aşımına uğruyor

206v1 -v2 v3 v4 hangisi var sende sifre isteyen sayfa hicmi gelmiyor. 192.168.2.1/login.html dene birde
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccnablade

quote:

Orijinalden alıntı: LINEBACKER

sayfa açılmıyor zaman aşımına uğruyor

206v1 -v2 v3 v4 hangisi var sende sifre isteyen sayfa hicmi gelmiyor. 192.168.2.1/login.html dene birde

V4 varda aradım teknik sevisi İE9 la uyumlu değilmiş o sayfa uyumluluk modunda açabildim ancak. Dünyada en çok kullanılan web browser ile nasıl uyumlu sayfa yapamıyorlar onuda anlamıyorum zaten.
  • aynı sorun bende de var fakat şifre yanlışlığından kaynaklanmıyor kendi şifremi koydum giriyordum fakat son formattan sonra girememeye basladım id şifre yazıp enter bastığımdahttp://192.168.1.1/html/content.asp yani sayfaya bağlanıyor sora hemen id şifre yerine geri atıyor. id şifre yanlış hatası vermiyor yani id şifrem doru fakat yazıp enter basınca hızlı bi şekilde geri atıyo id şifre yerine yani ilk sayfaya sanırım driver'sal bi sorun henüz işe yarar bi yöntem sunan olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: gegirti

bende de bu var

quote:

Hata! Google Chrome 192.168.2.1 sitesine bağlanamadı
    Öneriler:
    Yeniden yüklemeyi deneyin: 192.­168.­2.­1
    Google'da ara:

modemin arkasında reset tuşuna kürdan la 30 sn bas ve modemi resetle modem resetlendiğinde şifresi ya ttnet yada 1234 olacak eğer yine giremiyorsan ya modemi resetliyemiyorsun yada web tarayıcınla ilgili bir sıkıntı var başka bir web tarayıcı ile girmeyi denersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scandelos

quote:

Orijinalden alıntı: gegirti

bende de bu var

quote:

Hata! Google Chrome 192.168.2.1 sitesine bağlanamadı
    Öneriler:
    Yeniden yüklemeyi deneyin: 192.­168.­2.­1
    Google'da ara:

modemin arkasında reset tuşuna kürdan la 30 sn bas ve modemi resetle modem resetlendiğinde şifresi ya ttnet yada 1234 olacak eğer yine giremiyorsan ya modemi resetliyemiyorsun yada web tarayıcınla ilgili bir sıkıntı var başka bir web tarayıcı ile girmeyi denersin.

zaten mesajı yazdıktan sonra çözüm bulamayınca resetlemiştim. Teşekkür ettim yine de

• arkadaşım sallayanlar çooooookkk burda

192.168.1.1/main.html olarak gir kullanıcı adın: admin şifren: password

PİKATEL MODEMLER İÇİN SANIRIM ZYXEL DE OLUR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webmaster-mt -- 26 Ağustos 2008; 12:59:52 >

Ben size yardımcı olmak için bu notu yazma ihtiyacı duydum.
    Zyxel modemlerde sadece kullanıcı şifresi var onunda şifresi fabrikasyon 1234
    192.168.1.1 ıp adresiyle zyxel kullanıcı arayüzüne rahat bir şekilde ulaşman mümkün
  • ek bilgi olarak ZyXEL modemlerde kullanıcı adı soran modellerde var sormayan modellerde var, kullanıcı adı soran bir modele sahipseniz kullanıcı adı " admin " dir, karşınıza direk şifre ekranı geliyorsa modem parayla satın alınmışsa şifresi " 1234 " , TTNET kampanyasından alınmış ise şifresi " ttnet " tir ve ZyXEL modemlerin erişim adresi "192.168.1.1" ZyXEL Access Pointlerin erişim adresi ise " 192.168.1.2 " dir.
  • Zyxel P-660W T1 v3 modemi için kullanıcı : admin, şifre : ttnet .. en azından ben de böyle
  • Ben de bilgisayardan girince şifre doğru olsa bile kabul etmiyor.Telefondan girince oluyor ama
  • teamviewer programı yüklüyse ve çalışıyorsa o da sıkıntı yaratabiliyor. Bilginize.
  • arkadaslar guncellemelerınızde sıkıntı var o yuzden bence ya kapalı tutmussunuz yada guncel deıl bılgısayarınız en az sp 1 yuklu olması lazım kurulumdan 1 hafta soora bu sekle gırer genelde . nbılgıssayarınızı guncel tutmanız ıcın wındowsun kendı onlemlerınden bırıdır .sahte yazılımı yakalayabılmek ıcın yabılır genelde

192.168.1.1 sayfasına giremiyorum
  • 2.1 denesene bi
  • ya hadi ama 192.168.1.1 adresine giremiyorum, modemi fabrika ayarlarına döndürdükten sonra 1 kez girebiliyorum, ikinci denememde bile giremiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.