Bildirim
1920x1080 çözünürlük sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Monster müşteri servisine başvurdunuz mu? -
kardeşim bu sorunun monster ile yakından uzaktan alakası yok .. ! o bazı dediğin siteler çözünürlükle ilgili ayar yapmamış sabit çözünürlükler kullanılmış tasarlanırken doğal olarak siz normal görüntüden fullhd ye geçince garipsediniz. yapacağınız tek şey ctrl+fare tekerleği başka bir sorun yok burda. iyi forumlar. -
-
Biraz php asp ogrenirsen sorun olarak dusundugun seyin ne oldugunu anlarsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: armutcan
Tekrar söylüyorum. Donanım veya yazılımda sorun yok. Tarayıcı da da sorun yok. Full hd ekranda böyle bir şey her zaman olur.
HİÇ Mİ TELEVİZYONA HDMİ İLE BAĞLANMADINIZ ? kardeşim ctrl+fare tekerleğini ileri götür yakınlaştıracaktır. ve chrome tarayıcı her siteyi açmanda (o siteye özel) otomatik yakınlaştırıyor, chrome sizin olayınıza böyle bir çözüm bulmuş.
ha ben böyle yapmak istemiyorum senin dediklerini anlamamakta ısrar ediyorum diyorsan git çözünürlüğünü 1366x768 yap !
-
quote:
Orijinalden alıntı: sivasligazi99
quote:
Orijinalden alıntı: armutcan
Tekrar söylüyorum. Donanım veya yazılımda sorun yok. Tarayıcı da da sorun yok. Full hd ekranda böyle bir şey her zaman olur.
HİÇ Mİ TELEVİZYONA HDMİ İLE BAĞLANMADINIZ ? kardeşim ctrl+fare tekerleğini ileri götür yakınlaştıracaktır. ve chrome tarayıcı her siteyi açmanda (o siteye özel) otomatik yakınlaştırıyor, chrome sizin olayınıza böyle bir çözüm bulmuş.
ha ben böyle yapmak istemiyorum senin dediklerini anlamamakta ısrar ediyorum diyorsan git çözünürlüğünü 1366x768 yap !
+1 durumun siteyle ilgili oldugunu henuz bilmiyor arkadas
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
agresifliğim ; ben sana donanımsal bir sorun olmadığını anlatmama rağmen monsternotebook u etiketlemen. ayrıca ctrl+fare tekerleği ile olmuyor dediğin için.
bilgi sahibi olduğum hiçbir konuda agresif davranmam zaten öyle bir insan olsam gelipde size veya bir başkasına yardımcı olmaya çalışmam.!
kısaca; dediğim gibi marka ile alakası olmayan donanımsal veya yazılımsal hiçbir şekilde sorun olarak geçmeyen standart bir olayı büyütmenizi garipsedim sadece.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X