Ram 16 çok fazla diğer herşey gayet güzel erkan kartının aynısını ben kullanıyorum sorunsuz iyi tercih..
valla ne yalan söyliyim siz böyle diyince bi daha düşündüm bana da fazla geldi
quote:
Orijinalden alıntı: solidsnake14
Alıntıları Göster
Peki 100 TL civarı CPU soğutucu tavsiyesi olan var mı acaba
quote:
Kendi adıma aklını karıştırmak istemem ama ordan kısıp soğutma veya ssd parasının yarısını çıkarabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: Heaperos7
quote:
Kendi adıma aklını karıştırmak istemem ama ordan kısıp soğutma veya ssd parasının yarısını çıkarabilirsin
Alıntıları Göster
Resim eski ama koyayım yine de
Msi z77a gd55 anakart i5 3570k islemci 2*4 Gskill ripj 1600mhz ram asus hd 7950 direct cu ii top corsair carbide 300r 600w 80+ kasa
bunlari al.gerisini kendin sec.
quote:
Orijinalden alıntı: Arslanbey_01
Resim eski ama koyayım yine de
Alıntıları Göster
quote:
:)
Dostum oyunlar daha 8i bile tam istemiyor ram olarak 16 gerek yok işlemci soğutucusunada o.c yapmadığın sürece stok soğutucu iş görür ama ssd istersen olabilir az ekleyip ramden artan ile windowsu ssd ye kurar diğerini yedekleme yaparsın performans artışı olur
quote:
Oc yapmıycaksan stok soğutucu iş görür ama gürültülü çalışan bi soğutucuysa sessiz soğutucu alman lazım Ben kasamı topladım herşeyi hallettim tam keyfini sürmeye başladım stok soğutucu acayip ses yapıyodu evdeki diğer odalardan sesi duyuluyodu biraz araştırdım cooler master hyper 212 evo aldım memnunum oc de yaptım voltaj vermeden 4,5 ghz yaptım işlemci yük altında 40-45 dereceyi geçmedi Cooler master Hyper 212 evo, eğer soğutucu alcaksan aklının bi köşesinde bulunsun.
quote:
:)
Dostum oyunlar daha 8i bile tam istemiyor ram olarak 16 gerek yok işlemci soğutucusunada o.c yapmadığın sürece stok soğutucu iş görür ama ssd istersen olabilir az ekleyip ramden artan ile windowsu ssd ye kurar diğerini yedekleme yaparsın performans artışı olur
Alıntıları Göster
Ekran kartın düşük. O ekran karıyla o işlemciyi alırsan işlemciye verdiğin parayı ziyan etmiş olursun en azından 660 ti olanını almalısın. Bence 7950 daha iyi olur.
quote:
Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal
Ekran kartın düşük. O ekran karıyla o işlemciyi alırsan işlemciye verdiğin parayı ziyan etmiş olursun en azından 660 ti olanını almalısın. Bence 7950 daha iyi olur.
Ekran kartının düşük olmasını istedim çünkü bütçem buna müsait malesef. Bir de ileride SLI yapar, 2. el bir tane daha eklerim ucuzlayınca biraz diye düşünüyorum.
2 kart ile sıkıntı olması yüksek ihtimal. Ama tek kart ile 600 watt rahat rahat yeter. İşin içine overclock vs işleri de karışırsa yetmez iki kartlı olursa.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme