Şimdi Ara

196TL ÇEKTİK (4DE2)12 maç sistem 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her yolu denedik yazar takip ettik analiz yaptık kupon aldık en sonunda şansla alakalı olduğunu anlayıp sallamaya başladık iy0 4 maç yaptık ilk kuponumuz geldi arkadaşlarla para toplayıp şöyle bir kupon yapmayı planlıyoruz 2 maç tutsa yeterli herkez attığının 3 katını almış oluyor sizce gelir mi?
    NOT:Maçlar öylesine yazılmıştır kupon pazartesi oynanacaktır.

OYNANMAYAN 1.KUPON

EDİT:
    oynamadığımız kupon gelmiştir.darısı pazartesiye inşallah

OYNANMAYAN 2.KUPON

EDİT:
    kupon yattı şöyle gözüküyorki 12 maçta 1 maç kesin

OYNANAN 1.KUPON
    Hadi hayırlısı tamamen salladık :D dün gece 12 maç çıkarmıştım sabah baktığımda 2 tanesi oynanmıştı ve 1i tutmuştu kafayı yiyecektim dün gece oynanmasaydı akşam oynansaydı 1 maçımız garanti idi 6 kişi bir kupona girdik tabi kimisi 5 kimisi 15 verdi hissesine ne düşüyorsa o kadar verilecek heycanlı oldu biraz :D bakıp görelim

EDİT:
    dün fıtık olduk maçlar hep ilk yarı geliyor maç sonucu aynı bitiyordu en son bir maç geldi ve kuponun son maçı gelip şans yüzümüze güldü oynadığımız ilk kuponda 196 TL geldi 500-1000 lirayı kaçırdık aslında diyebilirim herkez için hayırlısı bugün bir kupon daha attık hedef 3 maç :)

OYNANAN 2.KUPON
    tabi atılanın 3 mislisini alınca milletin hoşuna gitti bugün bir kupon daha yaptık bi 3 maç tutsa varyaaaa okul yıkılır :D hade eyv. bekleyelim ve görelim

EDİT:
    Resmen hunharca yattık yani başka açıklaması yok 12 maçtan sadece 2 tanesi ilk yarı 1 oldu 1/0 biten maç olmadı kısacası şans bizden yana olmadı :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekir7587 -- 18 Mart 2015; 15:12:47 >

• bekir7587 B kullanıcısına yanıt
    bol şans.
  • kaddir_ank kullanıcısına yanıt
    eyvallah
  • Kuponumuz geldi :)
  • Boyle bir kupon ayarlayabilirseniz gelecek haftaya ya da pazartesi,bende oynamayı düşünebilirim.

Oynamadığımız bir bu kalmıştı,bir de şansımızı böyle deneyelim.

Ola ki 4-5 maç tutar şansa falan,güzel olur
  • KING OF PERSEPOLIS K kullanıcısına yanıt
    Pazartesi yapıyoruz şans meselesi 3 maç gelse 400-500 arası 4 maç gelse 1000-1100 lira arası geliyor sakın tek başına oynama kendıne ortak bul yatarsa üzülürsün güzel maç gelse biz şahin alacaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün içinde paylaştım bugünki gelicek gibi gözüküyor yarına patlama olur inş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    win 8.1 artık çöpmü oldu ?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2. kuponda tek maç tutmuş.
  • 12 de 12 tutacak diye birşey yok malesef :( şans bu yukarıda yazdığım gibi
  • @bekir7587

Hocam 12 de 12 tutsun demedim ki bende 3 tane tutsun zaten çok karda sayılırsın. Ayrıca bu tahmin çok zor. Aslında x/1 oynansa daha fazla maç tutması daha büyük ihtimal.
  • Emin olun x/1 daha zor yani bana göre
  • vallahi ilk kupondan tutturduk darısı diğerlerine aslında ortak bulup oynamak çok mantık 5 lirada atılsa ne kadar geliceği belli etmeyen bir kupon :)
  • Bu tarz kuponları loto mantığı ile oynamak lazım bana göre.

Ben şahsen ILK YARI 1 IKINCI YARI 0 olacak bir maçı bulmakta zorlanırım

Bu akşam ki kuponun için bol şanslar diliyorum.

Ben de oynamayı düşünebilirdim ama şansımızı başka yerde kullandık dün gece
  • KING OF PERSEPOLIS K kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum size zaten sallıyoruz ama düşük oranlar daha mantıkılı gibi geliyor gerçi oda belli etmiyor 1/0 genelde 12-16 arası oran veriyor geçen 32 oranlık 1/0 geleni gördüm. Teşekkür ederim :)
  • bende nedense hep böyle oynuyorum küçük miktar oluyor ve 3-4 maç filan kaybetsek de o kazanacağını filan düşünmek çok büyük bir zevk veriyor ha kaybediyoruz sonra tekrar bu sefer olucak filan onun stresi o zevki tekrar yaşıyorum bir de tutsa of
  • Richard Feynman kullanıcısına yanıt
    zaten o ümit her zaman var :D dün 10 maçta 1 maç tuttu 2 maçım kalmış uyuyacam öyle bir ümitliyim ki uyumadan önce kendi kendime '' gelir gelir'' diyorum :D
  • bekir7587 B kullanıcısına yanıt
    haha aynen bir de ben gece kupon yapıp yattığım da kalbim sıkışıyor filan hızlı atıyor :D
  • Dün çok kötü yattık :( sağlık olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.