Şimdi Ara

197 TL Gigabyte Force K83 Cherry MX Blue Switch Mekanik Klavye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
2
Favori
5.010
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 11 Ocak 2021; 23:30:6 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mavi sviç güzel, daktilo falan da değil. Çıt çıt yapıyor ama çok rahatsız ederse tuş altına lastik takılıyor, onlar biraz azaltıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya nedir milletin bu blue sevdası. Ses yapmayan başka switch yok mu? Varsa da talep az diye stokta da bulunmuyor.

Yalnız fiyat iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acelilctl -- 22 Ağustos 2019; 16:52:15 >
  • sırf ofiste çatır çutur yazmak için sipariş verdim. başlığı görünce durup dururken masrafa girdim yine.
  • Bende bunun red switch olanı var. Benimki Türkçe ancak bunu bilemiyorum. Red olanıda oldukça sesli tamam çok rahatsız etmiyor ama yinede keşke biraz daha sessiz olsaymış dedim hele bu blue olan daha beterdir.

• Tükenmeden önce Red Switch versiyonunu almıştım yine Hepsiburada'dan, ürün üzerinde iz ve çiziklerle geldi, iade ürünü yollamışlar. Alan arkadaşlar gelince iyice bir kontrol etsin derim.
  • sizce hangisi tercih edilebili? gamepower güvenilir midir?
    www.hepsiburada.com
    Gamepower Warlock Kırmızı Switch Mekanik Klavye Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/gamepower-warlock-kirmizi-switch-mekanik-klavye-p-HBV00000BM7D3
  • durmus.42 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu gigabyte klavyeyi 2-3 gün önce aldım, gamepower klavyeleri de deneme fırsatım oldu. İlk olarak Gigabyte çok daha kaliteli gözüküyor steelseries apex m400'e çok benziyor, switchleri de cherry mx. İsteğin mekanik olması ise gigabyte ı al yok rgb olayı hoşuna gidiyorsa corsair k55 al daha memnun kalırsın.
  • 175 tlye almistim bugun geldi.
    Klavye kaliteli. Tuslar turkce, enter tusu buyuk.
    Herkese oneririm cok memnunum
  • 201 tl şuan,25 telekom ile 176 tlye gelir. fakat blue switch. çok mu sesli acaba ? red stoklarda yok,hangisi daha iyidir ? k55 veya cm master lite nasıldır seçenek olarak ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.