Bildirim
1979 Revolution Black Friday - Türkçe Yama [İstek]
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
tam bu konuyu açsam diye düşünüyordum sen açmışsın:D
yalnız çeviriyi yapan arkadaş siteye yazdığı oyun hakkındaki bilgi gibi yazarsa çeviride sıkıntı olur:D -
Konuyu açarken googleda arama yaptım. O siteyi gördüm ama o kadar yazım yanlışı vardı ki ciddiye alamadım. Bekleyelim bakalım. -
Merhaba arkadaşlar,
1979 Revolution: Black Friday oyununun Türkçe çevirisi çok yakında resmi şekilde sizlerle buluşacak. Yapımcı firma ile mesajlaşmalarımın ardından, kendilerinin oyuna resmi Türkçe dil seçeneğini ekleyeceklerini söylediler. Bir oyun daha resmi olarak Türkçe geliyor ! -
Merhaba arkadaşlar,
Yapımcı firmadan gelen son dakika bilgisine göre, 1979 Revolution: Balck Friday oyunu için resmi Türkçe dil desteği önümüzdeki hafta Cuma gününe kadar eklenmiş olacaktır. Herkese iyi oyunlar :) -
quote:
Orijinalden alıntı: FifaNetworkTR
Merhaba arkadaşlar,
Yapımcı firmadan gelen son dakika bilgisine göre, 1979 Revolution: Balck Friday oyunu için resmi Türkçe dil desteği önümüzdeki hafta Cuma gününe kadar eklenmiş olacaktır. Herkese iyi oyunlar :)
Resmi Türkçe olduğunu görünce 10 liraya aldım oyunu. Teşekkürler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X