olay amazon-dh anlaşması değil. fiyatı uygun olan bir ürünün kod ile daha uyguna gelmesi. @cohannan dediği gibi siz üzüm yemek istemiyorsunuz, hayata bakışınız olumsuz, hep bi muhalefet, bir şeyler yapanlarıda gerekli gereksiz eleştirmek. niye bu kadar rahatsız oluyorsunuz, girmeyin konuya o zaman. Adam başlıkta AMAZON KOD İLE YAZMIŞMI? yazmış! Girme olsun bitsin < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURKISH-HANDERE -- 18 Aralık 2020; 12:3:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
198 TL Tronsmart WCP02 60W USB-C PD 3.0 Şarj Aleti (AMAZONAPP kodu ile 168 TL) (2. sayfa)
-
-
Senden Allah'a sıgınırım. Artık beni rahatsız etme. Allah'ın selamı üzerinize olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ysahin2000laptop şarj etmek için 60w kablolay yeterli mi, bunların bir de 100w olanları var ondan mı almak lazım?
Kullandığınız adaptör 100W sağlamıyorsa, 100W kablo da alsanız o verimi alamazsınız 20V 3A(60W) kaliteli bir kablo işinizi görecektir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: cohannanHerhangi bir anlaşma kapsamında paylaşmıyorum fiyat kod olmadan da uygun, kodla daha uygun hale geliyor. Amaç üzüm yemek olmalı, bağcıyı dövmek değil. Ürünün daha uygun fiyatlı alternatifi varsa paylaşabilirsiniz. Onun haricindeki tartışmalar sadece düzenli paylaşım yapan üyeleri forumdan soğutur ki buna da başta ben izin vermem.
benim amacım bağcıyı dövmek değil, ortada bir anlaşma olursa bunu baltalamaya çalışmam da, anlaşma olması reften para kazanmanız gayet kabul edilebilir ve gayet mantıklı bir şey . benim lafım arkadaşın bahsettiği konuya.
-
buralar değerlenir yerimizi alalım
-
Yok hocam yeni değilim de Fakirim...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X