Turkiye'de ozellikle yerlere goklere sigdirilamayan surusune bereket grup var boyle: Dark Tranquility, My Dying Bride, Opeth, Anathema aklima ilk gelenler. Teknik metal hastasi degilimdir ama bazi klasik teknik dm albumleri vardir ki: erken donem Suffocation, Cryptopsy gibi, hakkini yemeyeceksin. Davul performansini gectim sirf bas performansina kurban... Cryptopsy 2 DT 2 @Dumb Truck Esitligi bozmaya konuya bekleniyorsunuz. |
1987-1996 Death Metal turnuvasi [sonlandirilmistir] (6. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: bobafettTurkiye'de ozellikle yerlere goklere sigdirilamayan surusune bereket grup var boyle: Dark Tranquility, My Dying Bride, Opeth, Anathema aklima ilk gelenler.
Teknik metal hastasi degilimdir ama bazi klasik teknik dm albumleri vardir ki: erken donem Suffocation, Cryptopsy gibi, hakkini yemeyeceksin.
Davul performansini gectim sirf bas performansina kurban...
Cryptopsy 2
DT 2
@Dumb Truck Esitligi bozmaya konuya bekleniyorsunuz.
Alıntıları GösterOpeth, Dark Tranquility bir zahmet göklere sığdırılmasın zaten, Cryptopsy üyeleri gelse onların da tercihi Dark Tranquility olurdu.
-
quote:
Orijinalden alıntı: The MandalorianOpeth, Dark Tranquility bir zahmet göklere sığdırılmasın zaten, Cryptopsy üyeleri gelse onların da tercihi Dark Tranquility olurdu.
Alıntıları GösterKatılıyorum. Bir şey iyiyse popüler olsa dahi hakkını vereceksin. Underground leş metal fanatizminin alemi yok. Oylamanın geldiği yer çok can sıkıcı.
-
Turnuvamiz katilim yetersizliginden sonlandirilmistir. Katilimci arkadaslara tesekkurler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 18 Ekim 2020; 0:48:47 > -
Baktı Baldur 3'e zaman ayıramıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X