Şimdi Ara

1990 Mitsubishi Lancer 1.5 glx Öğrenciye gidermi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar öğrenciyim ve beni üzmeyecek bir araç arıyordum. Letgo da gezinirken, 1990 mitsubishi Lancer 1.5 glx gördüm. Antalyada oturuyorum parça konusunda sıkıntı olur mu? Sonuçta 26-27 senelik araç.Tofaş serisi düşünmedim ama acaba herkes gibi bende mi alsam. 7-8 bin arası param var bu tip bir aksiyona girmeye değermi? 2004 ten beri sıfır aldığımız albea 1.2 kullandım.Babam ilgilendiği için pek sanayiyle işim olmadı. Kullanışlımıdır. Forumlara bakmaya çalıştım ama pek bir şeyler çıkmadı. Kullananlar yardımcı olabilirmi?
    Araç bu arada

http://app.letgo.com/k8Mk/xCHQ2ob2Vy / Kürşad K. tarafından yüklendi.
    Karoseri çok hoşuma gitti. Klima yokmuş

Ben uzun vadede kullanmak için almayı pek Düşünmüyorum(son sınıftayım) ama 1990 Lancer alırsam sanki son sahibi olacakmışım gibi bir his var içimde. Kullanımı ve motor performansı nasıl acaba bir şahin-doğana göre, bunları merak ediyorum. Birde bunlar eski tip karburatörlü motor herhalde sorunu çokmu olur? Pazarlıkta arabayı kaça bırakırsa iyidir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu araç için bakılacak en önemli nokta MOTORU. Yok kaza yok çizik yok ses geliyor bunları zaten unutun. Motoru önemli en azından seni yolda bırakmadan işini görmeli. yolda bırakacaksa otobüsle taksiyle git daha iyi. velhasıl bir motor ustası bul ona danış resimlerden birşey söylemek yanlış olur.
  • Yuruyeni hyundai excel ile ortak pek parca sorunu olmaz geri kalani motor iyiyse uzmez bikacyuz km kullandim hidrolik direksiyon yoktu geri kalani gayet iyi bi aracti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • küçükken bizim köyden biri almıştı. tabi ozamanlar şahin bile yoktu bizim oralarda . arac o zanın birçok aracına gore içi falan çok güzeldi. araba bizim köyde çürüdü. 89 modeldi galiba . o zamanlar büyüyünce bundan alıcam diyodum.
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim acaba yakıt ve performans noktasında tofaş serisine göre nasıldır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.