Bu hafta işlerim olmazsa İzmir İkiler Hondaya aracın komple bakımını yaptırmaya gideceğim.Sanırım 1 hafta kadar kalacak. Kapı fitilleri Sıyırıcı cam fitilleri debriyaj alt merkez üst merkez Komple motor bakımı
yapılacak.
Sağ camdan bir tıkırtı geliyor sanırım içeride birşeyler gevşedi. En sonda ses izolasyonu kaldı.
Onun haricinde araçta şu anda kayda değer yürümesine engel herhangi bir durum yok. Honda değil mi "Binip digiyorum"
:) birgün tanışırsak bir tur verirsin artık
iyimser29
kullanıcısına yanıt
Lafı mı olur yaaa gel bin istediğin zaman Samet.
quote:
Bu hafta işlerim olmazsa İzmir İkiler Hondaya aracın komple bakımını yaptırmaya gideceğim
bu ikiler honda nerede, adresi telefonu varmı..özel servis değilmi... nasıl memnunmusun...düzgün mi işleri
caucass hocam daha aracı bırakamadım.araştırmalarıma göre gayet güzel işçilikleri var.26 ekimden sonra bırakma fırsatım olacak izmire.gittiğim zaman kesinlikle yorum bırakırım
İzmirde bi "terakki" birde "çamkıran" servis var bildiğim kadarıyla başka honda servisi yok o yüzden bahsettiğin "ikiler" servisi merak ettim sanırım özel servis, adres telefon verirsen bende yararlanırım
bu arada izmir'e geldiğinde imkanın olursa buluşup tanışalım elimden gelen bir şey olursa yardıma hazırım
arkadaşlar araç fazlalığından aracımı satıyorum.İlgilenenler linkten bana ulaşabilir
Benim gibi düşünen ve bu araçlara bu kadar bakım yapan benden başka bir kişi daha görmek ne güzel :) Ne yaptınız hocam sattınızmı aracınızı ? Bende Anten motoru var onun yerine ben baska anten aldım size bu konuda yardımcı olabilirim. Ayrıca Konu faal ise bende kendi çalışmalarımı paylaşabilirim
Satıldı mı :(
satıldı herhalde , yayından kalkmış
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme