Şimdi Ara

1992 OPEL ASTRA YORUMLARINIZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
10.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Nasrettin hocanın fıkrası geldi aklıma. Aracın sahibine "ya sayı saymayı bilmiyorsun ya hiç dayak yemedin" diyesim geldi
    Zorla değil, isteyen istediği fiyatı yazar da alan nasıl çıkıyor onu anlamıyorum .
  • vadamama V kullanıcısına yanıt
    dostum ben 1997 dern beri 1992 astra kullanıyorum arabam çok temiz benzinli... modeli eski olmasa hayatım boyunca satmam aileden biri oldu sanki çok memnunum
  • vadamama V kullanıcısına yanıt
    dostum 1992 astranın 18 tyıllık kullanıcısıyım bu araçlar 90 derece hararette daha verimli çalışıyor @vadamama @vadamama
  • Uzun zamandır foruma giremiyorum. Arabayı aldım. Bir müddet sonra ev alacağım için sattım. Yerli bir otomobil fiyatına konforu yaşamak güzeldi.
  • 92 model otomatik 15 bin lira diyorlar araba temiz gümrük çıkışlı teretdutte kaldim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşin içine otomatik girdi mi yorum yapmak zorlaşıyor. Fiyatı normal gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1994 OPEL ASTRA sahibiyiz 216.000 km de 5 yıldır bizimle güzel bir araç.Bu aracı alacak olanlara tavsiyem şudur:Paranız 1.6 16 valf olanlara yetmez ise 1.4 ün kesinlikle life donanım enjeksiyonlu 82 hp olanlarını tercih ediniz. 1994 - 1995 arası üretimde olanları çok tutuldu. VE unutmayın ki her 1.6 motoru performanslı değildir 75 hp 1.6 motorlardan uzak durun derim. Bizim araca gelelim 5 kişi bagaj gırtlak dolu çok dik rampalarda örneğin BOLU DAĞI gibi yerleri kesinlikle 2.viteste çıkarsınız. Yakıt ise şehir içi 25 krş son zamlarla birlikte uzun yolda 100 110 hızlar da 20 krş civarı araç boş ise daha az yakar. KRONİK SORUNU ise orijinal parça takmazsanız bobinle başınız dertte demektir. 4 AYDA 1 bobin arızası verir. UZUN YOL PERFORMANSI GÜZELDİR. ANKARA dan DÜZCE ye tatile giderken tespit ettim. Bu ARAÇLA İLGİLEN VARSAhttps://www.arabam.com/ilan/sahibinden-satilik-opel-astra-1-4-life/sahibinden-opel-astra-1-4-life-1994-model/9315248 BU İLANA BAKMASINI TAVSİYE EDERİM..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.