Şimdi Ara

1993 Model 1.6 Corolla GL Otomatik Alınırmı? (Tavsiye) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
13.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
     1993 Model 1.6 Corolla GL Otomatik Alınırmı?  (Tavsiye)

1993 Model 1.6 Corolla GL Otomatik Alınırmı?  (Tavsiye)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sys20 -- 26 Temmuz 2007; 13:27:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mihmander

Arkadaslar tüm cevaplar için saolun.

Ama en minimun vitesi kullanmak için Anladığım kadarıyla söyle mi olacak..

Arac P konumunda iken motoru çalıştıracağım
    frene basacağım
    D konumuna alacağım.
    işim bitince
    frene basacağım.
    P konumuna alacağım.el frenini cekip
    motoru stop edeceğim.

doğrumudur?(hiç kullanmadım tam amatör işi oldu)

arkadaşım kısaca anlatayım biniyorsun araba P de ve el freni çekik durumda....basıyorsun marşa çalıştırıyorsun sonra ayağını frene koyuyorsun el frenini indirip vitesi D konumuna alıyorsun sonra ayağını yavaşca frenden çekiyorsun araba zaten hareket eder.Vitesi ilk zamanlar alışana kadar değiştirmene gerek bile yok sonra keyfine göre takılırsın
    neyse işin bitti geldin arabayı park ettin ayağın frende vites hala D de el frenini çekiyorsun vitesi P konumuna getiriyorsun ve motoru stop ediyorsun bu kadar.1-2gün içinde alışırsın.

yanlız çok yapılan bir hatayı sana söyliyim debrijaj olmadığından dolayı ilk binenler debriyaj diye hep freni köklerler zararı yok ama arkadan gelen çarpmasın sonra

• bencede araba bakımlı ve hor kullanılmamışsa alınabilesi arabalardandır.babamda da otomatik transporter var ,kullanması büyük keyifli araçlar .şimdiden hayırlı olsun size
  • bilgiler için çok tesekkurler.

Geçenlerde şu ön camlara takılan Rüzgar Yağmur Koruyucu Ön Rüzgarlık aparatlı corolla gördüm. Çok iri yarı bir rüzgarlıktı ve kaliteydi.
    Daha önceki aracımda vardır. çok iyi bir içat.

Nerden bulabirim. İnternet üzerinden bu (93 model) parçalarını satan bir site var mıdır?
  • Ercan Bey Merhaba,
    şu gönderdiğiniz mesajdaki kataloğu rica edebilir miyim?

Bende GL yada GLI amak istiyorum otomatik vites.
    Çok bilgilendim teekkür ederim.Kafamdaki Düz vitesmi alayım otomatik vites mi alayım çelişkisi bitti.

Tşk.ederim
    Mehmet baki
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.