Şimdi Ara

1994 model Citroen Xantia yardım... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
7.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Verdiğiniz değerli bilgiler için teşekkür ederim. Bu araçlar hakkında iyi bilgilere sahip olduğunuz belli sizi çok rahatsız ediyorum biliyorum ama bir sorum daha olacaktı bir ikaz lambası aracı çalıştırdıktan sonraki yaklaşık 30 saniye boyunca yanıp sönüyor, sarı renkli çizgi çizgi ve çizgiler yukarıdan aşağı doğru indikçe küçülüyor yanlış hatırlamıyorsam 2 çizgili ve çizgilerin altında damlaya benzeyen ufak bir işaret var bu ikaz lambası bahsettiğiniz lamba olabilir mi???
  • 30 saniye aracın kullanılmak için hidrolik sistemin uygun hale geldiği zamandır. anlattığınıza göre sistem normal çalışıyor.
  • süspansiyonları meşhurdur bu arabaların.
    youtube den büyük bir zebkle izleyebilirsiniz.
    94 de üniversite 1. sınıfta, okula yürüyerek giderdim ve yolumun üzerinde olan xantiaya hayran hayran bakardım.
    bir de tempralara.
    ilerde bunlardan birini alcam derdim.
    ama malesef ikisini de almadım.
    şu an için hedeflerim arasında değiller.
    çok kaliteli araç olduğunua inanıyorum.
  • Arkadaşlar çok detaylı değil ama bir kaç resim çekip atabildim... Umarım beğenirsiniz...

Saygı ve sevgilerimle...
     1994 model Citroen Xantia yardım... 1994 model Citroen Xantia yardım... 1994 model Citroen Xantia yardım... 1994 model Citroen Xantia yardım... 1994 model Citroen Xantia yardım...

Ön tampon ve kaputun resmini koymamın sebebi ilk defa bir xantia da bu tip ön panjur ve tamponu görmüş olmam alırken dikkatimi çekmemişti ama daha sonra aynı model araçları inceleyince bunu farkettim?????

Teşekkürler...

Bu arada forumda yeniyim ilgilenen ve yorum yapan herkese tek tek teşekkür ederim. Çok fazla zamanım olamıyor...

Saygı ve sevgilerimle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi performancer -- 25 Mayıs 2013; 0:10:53 >

• harika bir araç almışsınız,ayrıca tertemiz gözüküyor,iyi günlerde kullanın
  • 20 sene olmuştur bir aracın şaşırtıcı derecede hızlı ve stabil viraj döndüğünü görmüştüm arkasına baktım xantia yazıyordu.bende sizi xantia kararınızdan dolayı tebrik ediyorum.önerim forumlarda,kullanıcılarda çevre edinin bu araçtan gerçekten anlayan usta ve parçacıları şimdiden not alın-ki bir sorunla karşılaştığınızda sorununuz hızlı ve sağlıklı biçimde çözülsün.
  • kesinlikle öyle heryeri arıyorum şu aralar... :) herkes benden bıkmıştır :)
  • teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: performancer

kesinlikle öyle heryeri arıyorum şu aralar... :) herkes benden bıkmıştır :)

buraya bağımlı kalmayın citroen ve özellikle xantia forumlarınada bakabilirsiniz.trigere dikkat hocam önceki sahibi ne zaman değişmiş
  • anlıyorum aldığım kişiye bunu sormadım ama en kısa zamanda bir servise götürmeyi düşünüyorum. bakalım ne olacak...
  • Araba çok dik gösteriyor, sanki 98-99 model gibi. Güle güle kullanın. Kaça aldığınızı yazmamışsınız
  • 11000 idi 10.500 e zor anlaştık :)
  • kardeş araçla aran nasıl aldığından beri benimde takipte olduğum bir model
  • Merhabalar...
    Bende bugun 94 model bir xantia alacagım..1.8i...şiferleri kontrol ettim bir arkadas sayesinde guzeldi...Otomobil hakkında önerebileceginiz herhangi bir sey var mı?
  • hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesin. cok mantıklı bir secim yapmışsınız.

bu aracın direksiyonu tam sağ tam sol yaptıgınızda arka tekerleklerinde 3 derece kadar döndüğünü biliyorum.

2014 model 100 150 binlik araçlardan daha iyi yol tutar ve konforludur.

3 tekerlek gidebilir.

saymakla bitmeyen özellikleri var. iyi bir usta bulup telefonunu beyninize kazıyın. gerisi gazlayıp virajlarda focusları mondeoları alfaları rezil etmek (son modellerde dahil.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonofisiris

bu aracın direksiyonu tam sağ tam sol yaptıgınızda arka tekerleklerinde 3 derece kadar döndüğünü biliyorum.

O özelliği hiç duymamıştım ama Activa modelinde varsa bilemem. Güzel arabadır. Ben de bir zamanlar BX için niyetlenmiştim ama kısmet olmamıştı. Şimdi param bol olsa sistem farklı olsa da 2CV düşünürdüm.
  • Konu hort
  • Citroen ilk defa Zx de kullandığı self steering rear (kendiliinden yönlenebilir arka aks) sistemini bütün xantialara uyguladı. Bu sistem arka tekerlerin 3 dereceye kadar dönebilmesine imkan tanıyordu. Bu sistem bazı modellerde bilgisayar kontrollü bazılarında ise mekanik olarak işliyor.

turkce kaynak

videosunu bulunca atarım arka tekerleklerin :D

http://www.youtube.com/watch?v=VKC5d4Ytcq0#t=20

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-38F9BBB0B -- 13 Kasım 2014; 15:34:47 >

• Arka tekeri dönen Honda Prelude gibi bazı otomobiller var. Xantia ve ZX modelinde olduğunu bilmiyordum.
  • Konu bitmiş gibi.. ama ben yine 1 sorum olacak bilenler cevap verirse sevinirim şöyleki.

1996 model Citroën Xantia 2.0 SX aracım en ufak bir kasiste arka tarafı zıplıyor hemde rahatsız edcek şekilde.

bunun sebebi neden olabilir. araba hoplarmı zıplarmı demeyin başıma geldi şaşırdım kaldım..

bu arada 5 tane şifer değişti..yeni takıldı.. buna rağmen böyle bir olay geldi başıma.

aracın önü taraıfı düşük kalıyor aracın arkasına göre. sebeb o olabilirmi. merak ettim tşk ler şimdiden
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.