Şimdi Ara

1994 Model Serçe 125 Bin Lira..! İçeri buyrun.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu tarz ilanları buraya taşımanız bile bir değeri varmış havası oluşturuyor. araç temiz diri bakımlı görünüyor ama öyle hemen klişeleşmiş beyaz şeritli lastiği geçirdin diye fiyatı 125bin tl edecek bir hali yok.
    fiyatı talep belirler 6 ay sonra 10bine tokalaşırlar biriyle.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • galerideki en ucuz araç
  • Bu tür ilân siteleri ücretsiz oldukça bu ve bunun gibiler sürekli olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galeriyi arayip , yanlislikla 1 sifir fazla yazmissiniz , pesin 9250 vereyim demek lazim.

Eger gercektende 125 bin ise o paraya 5 tane ( en son uretilen 5 tane ) serce yapilir. Galerideki serce de otomatikman son uretilen 6. serce olur

• Adam 74 Camaro satıyorum zannediyor galiba o paraya o araçtan ben 10 tane toplarım.Samsunda bir tane pembe serçeyi 15.000 tl'ye sattıklarını duyunca alan adamın beynine az kaptırmamıştım buna alan adamın zaten beyninin mumyalanıp gelecek nesillere ibret olarak saklanması lazım
  • İlanda hem yaziyla hem sayiyla belirtince nedendir bilinmez aklima direk "Üçmilyaryediyüsellimilyon Sen milyar sen milyon " geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErdallBaggal -- 7 Mart 2015; 23:13:33 >
  • Ece Erken'in eşi galiba.
    Düğün masrafları için mi bu kadar fazla sıfır yazmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

ederi en fazla 40 bin lira. alıp kullanılacak bir araç değil. yoksa hemen yıpranmaya ve akranları gibi eskimeye başlayacaktır.

40 bin mi... 5 binden bi lira fazla vermem

• quote:

Orijinalden alıntı: szymek61

Bu tür ilân siteleri ücretsiz oldukça bu ve bunun gibiler sürekli olacaktır.

muadil sitelerde var onlardada durum aynı. ücretli yapsınlar ücretli. herkes farklı bi numaradan aynı ilanı bol bol veriyor.. adam 39 lira ilan parası ödicem yere yeni hat alır yine bedava veririm diyor....mantığa bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jjuuddaass -- 8 Mart 2015; 1:17:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Needfordrive

Adam 74 Camaro satıyorum zannediyor galiba o paraya o araçtan ben 10 tane toplarım.Samsunda bir tane pembe serçeyi 15.000 tl'ye sattıklarını duyunca alan adamın beynine az kaptırmamıştım buna alan adamın zaten beyninin mumyalanıp gelecek nesillere ibret olarak saklanması lazım

serçe türkişte fotoğrafçıda mı pembe serçe jantlar beyaz

• quote:

Orijinalden alıntı: jjuuddaass

quote:

Adam 74 Camaro satıyorum zannediyor galiba o paraya o araçtan ben 10 tane toplarım.Samsunda bir tane pembe serçeyi 15.000 tl'ye sattıklarını duyunca alan adamın beynine az kaptırmamıştım buna alan adamın zaten beyninin mumyalanıp gelecek nesillere ibret olarak saklanması lazım

Aracın şuanki sahibini bilmiyorum ama önceki sahibi tekköyde bir gözlükçü idi camında Kurt Garage yazıyordu.

• quote:

quote:

quote:

Aracın şuanki sahibini bilmiyorum ama önceki sahibi tekköyde bir gözlükçü idi camında Kurt Garage yazıyordu.

araba türkişte duruyor fotoğrafçıda.. 15 bin lira mı vermişler.. satan ne sevinmiştirr :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

araba türkişte duruyor fotoğrafçıda.. 15 bin lira mı vermişler.. satan ne sevinmiştirr :)

Sevinmiştir tabi 5 liraya aldığı arabayı 3 lira masraf yapıp 15 Liraya sattı alan adam düşünsün bizim milletimiz kadar keriz millet yok işler yola girsin bende başlıyacam çürük çarık araç alıp boyaya sokup jant/lastik spor yay bide ses sistemi yapıp KAZIK fiyattan satacağım nasıl olsa enayi bol

• Fly motors iyi uçuşlar diler

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Komşumuz almıştı zamanında yeni olarak. Sene 1990 olması lazım. Sonra da bir yere gitmiştik. Araba burulma yönünde o kadar zayıftı ki beş kişiyken virajlarda bagaj kapağı açılıyordu yeni arabanın. İnip kapatılıyordu, sonra öbür virajda bagaj yine açılmış. Neyse, arka koltukta oturanlar kapak yayının sesini öğrenince şoförü uyarmaya başladılar.

Bunlar 124 veya 131 gibi sağlam değillerdi malesef. Daha önce Avrupa muadillerinin stadartlarına yakın üretilen arabalar 1980'de her ne olduysa, zayıf üretilmeye başlandı. 80'lere kadar sadece galvanizasyonu pek beceremezdik, bizimkiler biraz erken paslanırlardı ama zamanla yeni kusurlar da bulduk, üzerine ekledik. İşte böyle çalışa çalışa oluyor demek ki.

Bu numune ise belli ki nostaljik değeri için o etikete sahip. Yalnız pek de öyle iyi hatıraları çağırmadı.

1994 Model Serçe 125 Bin Lira..! İçeri buyrun..

Torino'da, Centro Storico Fiat'ta sergilenen 124 gövdesi.
    http://www.flickr.com/photos/ahellmann/6981327328/in/photostream/ (ileriye doğru bir kaç güzel 131 resmi de var)

• Kesiz ozel plakalidir dedim ama aciklama yapilmis. Linkede tiklamadim bile...

Millet kendini aşmış doğrusu...

• Yaslanan,curuyen,paslanan,3 vakte kadar hurda olacak her araci kirisik ellerine bakarak "Klasik Arac" saniyoruz.

"Yumurta kasa" araçlarin adini aksamdan sabaha efsane kasaya cikariyoruz.
    Saka gibi fiyatlar istiyoruz.
    Rastgele link:

http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=203789178

(Ilan rastgele secildi,daha yuksek fiyatli bunun gibi yuzlerce fake efsane arac ilani var)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.