Şimdi Ara

1994 Vectra sorunnn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle selamlar. 1994 vectra 2.0 GLS aracımı bu hafta aldım. araç lpg li fakat sıralı sistem değil. şu benzinle çalışıp gaz verince lpg ye geçenlerden. araçtaki sorun kontağı çeviriyorum çalışıyor fakat gaza basıyorum almıyor. sonra stop ediyor. benzinde gayet normal, çalışıyo, gaz yiyo. ama lpg deyken normal marşı alıyo çalışıyo ama lpg den gaz gitmiyo sanırım stop ediyo. işin garibi her zaman yapmıyo bu sorunu. neden olabilir bide ortalama maliyeti nedir yardımcı olabilirmisiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: sabbani

öncelikle selamlar. 1994 vectra 2.0 GLS aracımı bu hafta aldım. araç lpg li fakat sıralı sistem değil. şu benzinle çalışıp gaz verince lpg ye geçenlerden. araçtaki sorun kontağı çeviriyorum çalışıyor fakat gaza basıyorum almıyor. sonra stop ediyor. benzinde gayet normal, çalışıyo, gaz yiyo. ama lpg deyken normal marşı alıyo çalışıyo ama lpg den gaz gitmiyo sanırım stop ediyo. işin garibi her zaman yapmıyo bu sorunu. neden olabilir bide ortalama maliyeti nedir yardımcı olabilirmisiniz.

İYİ BİR SERVİSTE gaz ayarı yaptırın
  • quote:

öncelikle selamlar. 1994 vectra 2.0 GLS aracımı bu hafta aldım. araç lpg li fakat sıralı sistem değil. şu benzinle çalışıp gaz verince lpg ye geçenlerden. araçtaki sorun kontağı çeviriyorum çalışıyor fakat gaza basıyorum almıyor. sonra stop ediyor. benzinde gayet normal, çalışıyo, gaz yiyo. ama lpg deyken normal marşı alıyo çalışıyo ama lpg den gaz gitmiyo sanırım stop ediyo. işin garibi her zaman yapmıyo bu sorunu. neden olabilir bide ortalama maliyeti nedir yardımcı olabilirmisiniz.

mehmet ustanında dediği gibi işinin ehli bir serviste ayarlarınızı yaptırın .ayrıca seçici anahtarın sinyal devresinin sağlıklı çalışıp çalışmadığını kontrol ettirmeyi unutmayın.seçici anahtar bu tarz soruna yol açabilmektedir.

selamlar
  • açıkcası aldığım adam gaz & benzin düğmesinin olduğu kutucuğu değiştirdiğini söyledi. gaz ayarı yaptırmadım. yarın gidip baktırıcam. bu arada bursadayım tavsiye edebileceğiniz bi yer varsa paylaşırsanız sevinirim.
    son olarak akşam serinliğinde şehir içinde geziniyorum 30 - 35 dakika sonra stop ediyorum kaput müthiş derecede sıcak oluyo. el yakacak durumda oluyo. gündüz olsa anlarımda akşam olması biraz garip değilmi ya. 2.0 motor diye falanmı acaba??
  • quote:

açıkcası aldığım adam gaz & benzin düğmesinin olduğu kutucuğu değiştirdiğini söyledi. gaz ayarı yaptırmadım. yarın gidip baktırıcam. bu arada bursadayım tavsiye edebileceğiniz bi yer varsa paylaşırsanız sevinirim.
    son olarak akşam serinliğinde şehir içinde geziniyorum 30 - 35 dakika sonra stop ediyorum kaput müthiş derecede sıcak oluyo. el yakacak durumda oluyo. gündüz olsa anlarımda akşam olması biraz garip değilmi ya. 2.0 motor diye falanmı acaba??

Bizde de 93 model 2.0i GL var. Bu araçlar yüksek sıcaklıkta çalışır. Hararet 100'ü geçtikten sonra bile açabilir. Normal bir durumdur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • createemir kullanıcısına yanıt
    teşekkürler bu fazlasıyla rahatlatıcı oldu abicim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.