Şimdi Ara

==== 1997-2004 PASSAT KLÜBÜ ===== (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
384
Cevap
18
Favori
154.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ibooo_vn

Herkese selam arkadaslar gruba bende katilmak istiyorum 2000 model passatimla 2.5TDI v6 dizel highline otomatik.:))
     ==== 1997-2004 PASSAT KLÜBÜ =====

BU Arada resimler araci aldigim 1 saat sonraki resimler paspastaki reklami sildim,ve arac daha yikanmamis 118.000 km servis kitapcigi vardir:)

hayırlı olsun arkadaşım Allah kaza bela vermesin.Araç nasıldır bende 1.8t var ama bu V6 ları hep merak ettim yakıt/performans nasıl
    tekrar güle güle bin

• Selam arkadaşlar. Topiğimiz hayırlı olsun, gerçi biraz cansız gibi duruyor ama. Ben de 1999 model Passat 1.8T sahibiyim. Kendi aracım olduğu için söylemiyorum, Passat mükemmel bir araç. Hele ki b5 ve b5.5 kasa motor olarak bence harika. İnternette sürekli araştırma yapıyorum, bu araçların motorları modifiyeye çok yatkın, yüksek bir potansiyele sahipler... Chipi, yazılımı falan bırakın bu araçlar 150 hp güç ve 210 nm tork ile zaten canavar.

Daha Fazla Paylaşımın Olması Ümidiyle Şimdilik İyi Günler Arkadaşlar...

Bu arada beni de ekleyebilir topik sahibi arkadaşım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydost_40 -- 26 Mart 2013; 10:57:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kRaL_1907

quote:

Orijinalden alıntı: ibooo_vn

Herkese selam arkadaslar gruba bende katilmak istiyorum 2000 model passatimla 2.5TDI v6 dizel highline otomatik.:))

BU Arada resimler araci aldigim 1 saat sonraki resimler paspastaki reklami sildim,ve arac daha yikanmamis 118.000 km servis kitapcigi vardir:)

hayırlı olsun arkadaşım Allah kaza bela vermesin.Araç nasıldır bende 1.8t var ama bu V6 ları hep merak ettim yakıt/performans nasıl
    tekrar güle güle bin

saol hocam amin cümlemize. 1.8t ile performans yakındır oda 150 beygir değilmi ama benim spor ses geliyor spor filtre varmış gibi orjinal halinde V motorlardan çok hoş bir ses geliyor bide daha seri olabilir sıralı benzinden.1.9 tdi denden daha az gırlıyor motor.ve Dizelin torku biraz daha fazla 320 tork.yakıt şehir içi 100 km de 10-12 arası değişiyor sürmeye bağlı bende 1.6 benzin opel vardı aynı yakıyor.uzun yolda ise 100km-de 6-7 lt yakıyor 140 150 giderken.Saygılar

• 1 hafta önce 2004 2.0 Passat aldım benide listeye ekleyebilirsiniz

sorum şu önceden mazda 6 vardı ona göre debriyaj çok yukardan kavrıyor bu genel birşeymi ayarlanabilirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Squit

1 hafta önce 2004 2.0 Passat aldım benide listeye ekleyebilirsiniz

sorum şu önceden mazda 6 vardı ona göre debriyaj çok yukardan kavrıyor bu genel birşeymi ayarlanabilirmi

Hayırlı olsun.
    Debriyaj genel olarak öyle sanırım.BElki sizinkini baskı seti filan yeni değişmiştir ondan yukardan kavrıyordur.
  • oo böyle bir konu varmış haberim yok beni de ekleyebilirsiniz, 1999 model 1.8 125ps basic Passat, mavi renkte
  • herkeze selam. ben yeni aldığım 2001 1.8t aracıma ekspert yaptırdım motor %70 çıktı herhangi bir aksaklık çıkmadı. aracı aldım muayenesi eksikti muayeneye soktum egzos ölçümünden geçmedi ayar için bir usta baktı(güya usta)gaz kelebeğini temizleriz dedi açtı birşeyler yaptı hava filtreleri falan temizledi sonra aracı çalıştırınca motor sarsıntı yaptı gaz yemedi bilgisayara bağladı ayar falan yaptı biraz düzeldi öyle bıraktı. sonra yola çıkınca araç tekrar titremeye motordan veya başka akşamlardan ses gelmeye başladı araç 140ı geçmiyor devir saati yükseliyor motor bağırıyor ama çekişe bir etkisi olmuyor sanki turbo falan yok. benzer bir olayla karşılaşan var mı sorun ne olabilir. birde yolda yağ lambası yandı servis uyarısı verdi ama yağı yeni değiştirmiştim kapatıp açınca geçti yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
  • bu parça nedir ne işe yarar acabahttps://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/509680/551311dd-32f3-4ef8-9106-
  • bu parça nedir ne işe yarar acaba
  • bende passatçıyım gençler 2004 1.9 tdi highline2 5 ay önce aldım
  • 2004 model B5.5 1.9 TDI PASSAT highline 36.000 TL eder mi? muhtelif boyaları var 160 bin km de. çok kısa zamanda bir dizel araç alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanery_2

2004 model B5.5 1.9 TDI PASSAT highline 36.000 TL eder mi? muhtelif boyaları var 160 bin km de. çok kısa zamanda bir dizel araç alacağım.

42 bine bile var ama ya çok temiz yada abartı ben 36 bine aldım benim aracımda tavan haric dıştan boyalı değişen parçası yok orjinal hatta motor parçaları enjektörler yeni değişmiş faturaları mevcut suanda 210 binde aldığımda 200 bindeydi yani aslında tmm km önemli ama motoru elden gecmemis 180 190 binlik aracı 2 3 bine uygun almaktansa yapılmış 300 bin almak çok mantıklı
    sizin baktığınız araç eğer sıkıntısızsa 36bin eder
    bu arada bende aracımı satmayı düşünüyorum nasipse 2014 superb almayı düşünüyorum
  • yorumun için teşekküelrr.ben aracı henüz bakırmadım fakatt aracı baktırmayı ciddi olarak düşünüyorum. wv servisinde baktıracağım. eğer bir sıkıntısı yoksa bakımları eksiksiz yapılmış ve motorunda yürürürnde bir sıkıntısı olmazda alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanery_2

yorumun için teşekküelrr.ben aracı henüz bakırmadım fakatt aracı baktırmayı ciddi olarak düşünüyorum. wv servisinde baktıracağım. eğer bir sıkıntısı yoksa bakımları eksiksiz yapılmış ve motorunda yürürürnde bir sıkıntısı olmazda alacağım.

sana önerim sigorta şirketlerine bir uğra plakadan sorgulattır yada rica et motor şaşi nosunu ögren sigortacılara sorgulattır ne olur ne olmaz km oynanmıştır perttir vs biliyorsunuzki en sağlıklı bilgi sigorta şirketleri verir
    şimdiden hayırlı olsun alacağınız araç
    tavsiye derim tek sıkıntı ş.içi fazla yakıyor bence yada bana öle geliyo ş.içi full klima açık 40krş başkada sıkıntın olmaz .eksiksiz bir araç tek eksiği otomatik park yok :) öle bir araç naparsan yap her isteğine karşılık verir

• MERHABA ARKADAŞLAR
    BEN PASSAT ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM YARDIMCI OLURMUSUNUZ?
    2000 MODEL 1.8 TRENDLİNE 140.000 KM DE MOTORU % 90 ÇIKTI USTA GAYET İYİ DEDİ KM Sİ ORJİNAL TRAMERDEN SORGULADIM KAZASI GÖZÜKMÜYOR. AMA SAĞ KAPIDA SÜRTMEDEN DOLAYI BOYA VAR VE BİR KAÇ YERİNDE ÇİZİKLERİ VAR VİZESİ 2015 TE LASTİKLER YENİ 21.7500 FİYAT ÇEKİYO SİZCE ALINIR MI? NE YAPMALIYIM
  • 98 model 1.8 passat turbosuz 260binde orjinal 3 5 parça boyalı otomatik vites rengi açık mavi turkuaz gibi ama yeşilimsi değil mavı hiçbir sıkıntısı yok 19bin tl fiyatı var bakımlı araçtır
  • arkadaslar merabalar forma yenı uye oldum formu fazla bılmıyorum ama sızın yardımınıza ıhtıyacım var 99passat 1.8t hıghlına almama cokaz kaldı ama kafama takılan bazı seyler var arac aıle dostumuda arac ılk sahıbınden orjınal kazası boyası hıc bır seyı yok orjınal107000de bırde full+full olanısanruflu22000 tl ye pazarlıgını bıtırdık sızce bu fıyat nasıl bu aracların motorları turboları nasıl km de ne kadar yakar sehır ıcı sehır dısı yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: suleyman742

arkadaslar merabalar forma yenı uye oldum formu fazla bılmıyorum ama sızın yardımınıza ıhtıyacım var 99passat 1.8t hıghlına almama cokaz kaldı ama kafama takılan bazı seyler var arac aıle dostumuda arac ılk sahıbınden orjınal kazası boyası hıc bır seyı yok orjınal107000de bırde full+full olanısanruflu22000 tl ye pazarlıgını bıtırdık sızce bu fıyat nasıl bu aracların motorları turboları nasıl km de ne kadar yakar sehır ıcı sehır dısı yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler

Hocam araç fiyatından iyi ama 1.8 Turbo motor benzini su gibi içer haberin olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam aracda tup var tahmınınce ne kadar yakar ben o kadar cook km yapan bır ınsan degılım ayda en fazla 400 500 km yaparım
  • umut_shn U kullanıcısına yanıt
    FİYATI NORMAL BENCE ALINIR YAKIT KONUSUNDA DA TURBOLULARA ÇOK YAKIYO DİYORLAR ŞEHİRİÇİ YÜKSEK DEVİRDE KULLANDIM 38 KRŞ YAKTI ŞEHİRLER ARASI DA 27 KRŞ FALAN YAKIYO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEKİN103 -- 19 Ağustos 2013; 13:53:12 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.