Şimdi Ara

1998-2005 B5 kasa dizel passatlar nasıl,tecrübe-öneri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
7.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bizde 2004 model trendline var. şuanda 110oookm yi devirdi ve gayet iyi bir araç. Bana göre herkesin zevki farklıdır tabi ama şuana kadar üretilen passatları en güzel kasası b5.5 kasadır. Bizim ki 1.6 102ps olduğu için performans beklemek doğru olmaz. Fakat gel gelelim çekmiyor diye söylentiler var ortalıkta okadar da değil sonuçta koskoca vw mühendisleri bu arabayı yaparken hesaplamış yapmışlardır bu işi dimi, 2007 den buyana kullanıyoruz ve daha çekmeme gibi bi sorun göremedik. 60oooKM de almıştık 6-7 defa Gümüşhane ye gittik 3-4 defa Adıyaman 5-6 defada Ayvalık gerisi şehir içi. Şuan araba düz yolda max sürat 220km/h dahası yok ama bayır aşağı 240a doğru gidiyor(Ayvalığa giderken). Yakıt olarak ben LPG sevmiyorum motora zarar vereceği kanısındayım. Benzin; Şehir dışında sakin kullanım ile 1depo=1000(Gebze-Gümüşhane=1depo) şehir içinde 1 depo ile 600-650km falan anca ama şuan biz 800km yakın kullanıyoruz bizim burası şehir içi sayılmaz çok trafik yok. Konfor-Güvenlik-Kalite açısından fazlasıyla dolu bir araç (bknz:bugün vw alt donanımlara manuel klima, jant kapak vs kullanırken. 2004 model olan aracım en boş model olmasına rağmen otomatik klima falan full yani :) ) eğer almayı düşünürseniz exclusive tavsiye ederim çok dolu bi araç yani benim araca göre artıları yarı deri koltuk var.. jantlar 5 kol galiba cd çaları var ön kol dayama birde koltuk ısıtma olması lazım sunroof olanlarda solaryum sunroof olduğu söylenir yazın aracınızı güneşin altında bırak gittiğinizde solaryum sunroof güneş enerjisi ile aracınızı serin tutar. :) ABS-ESP... gibi birçok donanım sayesinden yol tutuşu çok iyidir. Virajlarda önden kaydığı söyleni hayır öyle bir durum yok sadece viraja girerken sert bir frenle başara bilirsiniz bu kayma olayını yoksa dipgaz attığını görmedim. ben ALIN derim yalnız almadan Tramerden sorgusunu yapın, aracı dyno teste sokun,ve boya ölçümünü yapın 100-150Tl bişey tutar ama sizde 20-30 bin gibi bir para vereceksiniz bu arabaya canınızı emanet edeceksiniz o yüzden bu parayı verip teste sokun dolandırıcı çok piyasada. Tramer önemli sms atın öğrenin ben aracımı alırken boya varmı diye ölçürdük serviste 3parça boya var dediler.. iyi sıkıntı yok denik bişey olmaz.. Ama yakın zamanda satarken 13oooTL lik PERT kaydı çıktı o yüzden bu kadar para vereceksiniz dikkatli olun. Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Winston29

Bizde 2004 model trendline var. şuanda 110oookm yi devirdi ve gayet iyi bir araç. Bana göre herkesin zevki farklıdır tabi ama şuana kadar üretilen passatları en güzel kasası b5.5 kasadır. Bizim ki 1.6 102ps olduğu için performans beklemek doğru olmaz. Fakat gel gelelim çekmiyor diye söylentiler var ortalıkta okadar da değil sonuçta koskoca vw mühendisleri bu arabayı yaparken hesaplamış yapmışlardır bu işi dimi, 2007 den buyana kullanıyoruz ve daha çekmeme gibi bi sorun göremedik. 60oooKM de almıştık 6-7 defa Gümüşhane ye gittik 3-4 defa Adıyaman 5-6 defada Ayvalık gerisi şehir içi. Şuan araba düz yolda max sürat 220km/h dahası yok ama bayır aşağı 240a doğru gidiyor(Ayvalığa giderken). Yakıt olarak ben LPG sevmiyorum motora zarar vereceği kanısındayım. Benzin; Şehir dışında sakin kullanım ile 1depo=1000(Gebze-Gümüşhane=1depo) şehir içinde 1 depo ile 600-650km falan anca ama şuan biz 800km yakın kullanıyoruz bizim burası şehir içi sayılmaz çok trafik yok. Konfor-Güvenlik-Kalite açısından fazlasıyla dolu bir araç (bknz:bugün vw alt donanımlara manuel klima, jant kapak vs kullanırken. 2004 model olan aracım en boş model olmasına rağmen otomatik klima falan full yani :) ) eğer almayı düşünürseniz exclusive tavsiye ederim çok dolu bi araç yani benim araca göre artıları yarı deri koltuk var.. jantlar 5 kol galiba cd çaları var ön kol dayama birde koltuk ısıtma olması lazım sunroof olanlarda solaryum sunroof olduğu söylenir yazın aracınızı güneşin altında bırak gittiğinizde solaryum sunroof güneş enerjisi ile aracınızı serin tutar. :) ABS-ESP... gibi birçok donanım sayesinden yol tutuşu çok iyidir. Virajlarda önden kaydığı söyleni hayır öyle bir durum yok sadece viraja girerken sert bir frenle başara bilirsiniz bu kayma olayını yoksa dipgaz attığını görmedim. ben ALIN derim yalnız almadan Tramerden sorgusunu yapın, aracı dyno teste sokun,ve boya ölçümünü yapın 100-150Tl bişey tutar ama sizde 20-30 bin gibi bir para vereceksiniz bu arabaya canınızı emanet edeceksiniz o yüzden bu parayı verip teste sokun dolandırıcı çok piyasada. Tramer önemli sms atın öğrenin ben aracımı alırken boya varmı diye ölçürdük serviste 3parça boya var dediler.. iyi sıkıntı yok denik bişey olmaz.. Ama yakın zamanda satarken 13oooTL lik PERT kaydı çıktı o yüzden bu kadar para vereceksiniz dikkatli olun. Saygılar.

HAK razı olsun gerçekten detaylı bir cevap yazmışsınız...

• Allah Cümlemizden Razı olsun. elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.