< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
neden 60 istiyor 50 55 piyasası?tüp yok diye mi?iyi güzel ama 300 bini devirmiş modelden bahsediyoruz çiçek olarak zakkum olur olsa olsa.ilk sahibi BMW'ye biner, BMW son sahibine biner diye bir laf vardır etmeyin eylemeyin bence.
|
Tüp taktıranlara 'paran yoksa binmeyeceksin' demişsiniz.
Burayı anlayamadım, cebinden az para çıkması varken neden çok çıksın? Bi de tüp taktıran herkesi parası olmadığı için mi taktırıyo sanıyosunuz? En az şekilde yolunmak için taktırmış olabilir mi? Su- toprakla çalışan bi sistem yapsalar onu kullanırım. |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fox913 -- 16 Eylül 2019; 13:1:23 > |
|
Arabayı ben aldım hocam finbwlde. 2800 cm3. BMW muhteşem. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
almayın ve aldırmayın bu tip araçlara 20 bin daha harcayıp iflah edemeden satan profiller dolu etrafımda yürütme maliyeti ucuz arabalar ile başlayın derim abi tavsiyesi.. |
Alınır. Alınmaz değil. Motor ustası olursun. Sanayide tanıdıkların, çevren olur alır binersin. Onun dışında normal vatandaşın alıp bineceği araçlar değiller. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
iyi uçmuş onu diyen arkadaş. sanırsın bindiği araba milyon liralık ! sıfır 5 serisi alırsın 1.5 milyona, tüp takılmaz dersin anlarım. altındaki araba 50 bin lira, 50 liralık tüp atmanın ne zararı olacak ? hep 50 liralık tüp basar binersin. |