Şimdi Ara

1e1 Haber: '2. Bölüm' Yepyeni teknoloji programı! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
28.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Video için emeğinize sağlık. Fakat değinmek istediğim bir konu var ki; orjinal oyun düşüncenize katılamayacağım ne yazık ki Mesut bey. Bence 50TL bile bu ülke şartlarında bir oyuna çoktur. Ben bir oyuna en fazla 30TL gibi bir rakam verebilirim. İstisnalar var tabii ki ama durum böyle. Demek ki siz fazla kazanıyorsunuz Allah daha çok versin. Ama alamayan kullanıcılara da "bunlar bahanedir" diye bir söz kullanmanız yanlıştır. "Oyunu da orjinal almak aptallık" diye düşünen birinin kaldığını da sanmıyorum. Bildiğiniz gibi Steam Türkiye'de çok rağbet görüyor. İnsanlar bütçesine göre seçip alıyor.

"Oyunu orjinal almak aptallıktır" düşüncesi, multiplayer oyunlar çıkmadan önce düşünülüyor olabilirdi. Şimdi sanmıyorum. Herkes multiplayer için orjinal alıyor.

Amerika'da da oyun fiyatları çok yüksek demişsiniz de; Bizim insanımızın gelir düzeğiyle Amerika'daki insanların gelir düzeyi arasında dağlar kadar fark var.

Birde "Bu devirde asgari ücret alan kaldı mı diye bir söz sarfetmişsiniz" cidden yakıştıramadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ambarad -- 2 Temmuz 2011; 22:17:12 >

• elinize sağlık yine çok güzel bir 1e1 olmuş , ben bişi sormak istiyorum Türkiye'de bu sene orijinal oyun alanların sayısı ne kadar ? mesela Crysis 2 ne kadar sattı ??
  • Oylesine bakayim dedim,guzel programmis.
  • 1e1 forever
  • yine güzel 1e1 ağzınıza sağlık....
  • Donanımhaber tv izlemek istiyoruz böyle bir girişiminiz yokmu
  • Çok güzel oluyor bu 1e1'ler...Hiç kaçırmıyoruz beğenerek izliyoruz...
    Programlarınızın ve başarılarınızın devamını diliyorum...

Ayrıca bu orjinal oyun muhabbeti'de bizim ülkemizde hiç bi zaman değişmez bi şey....Kim bana bi oyun sorsa çıktımı diye daha çıkmadı D&R'a filan gelemdi daha şu gün gelicekmiş diyorum hemen tepki şu oluyo olm manyakmısın ne D&R'ı yaa torrente düşmedimi diyolar...Biz bu kafayla gittiğimiz sürece ne türkçe oyun yapılır nede orjinal oyun satışı olur...Ben elimden geldiğince almaya çalışıyorum ve bundan sonrada almaya devam ediceğim...
  • Gittikçe daha güzel oluyor.Emeğinize sağlık ilk canlı yayın bağlantısıda gerçekleşti.geçen seferki gibi doyurucu olmuş.
  • 18 yaşındayım 15 yaşımdan bu yaşıma kadar orjinal oyun alıyorum zengin değilim öğrenciyim oyunlar çıkmadan 1 ay önce para biriktirip alıyorum fakat PC kullanıcsıyım ama PC kullanıcılarına fazla değer verilmesede ben orjinal oyun almaya deva ediyorum fakat türk oyuncularına da haksılık yapılıyor...
  • Teşekkürler

Amazon.com adlı internet sitesi de ön sipariş rakamlarında Battlefield 3'ün oldukça önde olduğunu açıkladı
  • Programınız çok güzel zevkle izledim.

Yalnız küçük bir öneride bulunmak isterim.
    Masanız çok parlak olduğu için arkadaki green box'ın yeşil rengi sürekli masaya vuruyor. Yüzeyini kaplarsanız daha hoş olacağına inanıyorum.
  • Uzun Ama Güzel Bir İnceleme Olmuş, Teşekkürler.
  • DonanımHaber TV kanalı istiyoruz :)
    Cidden ama siz yaparsınız bu işi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_O

Oyunlar elimize türkçe gelmiyorsa bunları türkçeye çevircek bi ekip kurup bu türkçe yamaları 5-10 Tl karşılığında satın alsak daha mantıklı olur bence. Bu yamalara yoğun ilginin olduğunu düşünsenize.Böyle birşeyin yapılması sonucunda firmalarında oyunları Türkçe yapmağı isteği oluşabilir.Verdiğimiz paralarda gene bizim ülkemizin çalışanlarına gider ve bu ekibin daha çok gelişmesini sağlayabiliriz. Bu tamamen benim görüşümdür.

Düşünüldüğünde zor bi olay değil günümüzde ingilizce bilmeyenlerin sayısı görece az duruma geldi. Çeviri işini gönüllü olarak yapan film altyazısı oluşturan bi dolu insan var ki işinin hakkını verdiklerini düşünüyorum...

İş oyunlara Türkçe yama yapmaya geldiğinde altyazısı olsun seslendirmesi olsun yapılabilmesi düşünüldüğü kadar zor değil.. Profesyonel anlamda seslendirme yapan insanlar sanal ortamda internet sitelerinde kendilerini gösteriyorlar. Bu profesyonellere oyunlara ses dosylarını ekleyebilecek programlama yapan profesyonel arkadaşların katılmasıyla bence güzel bir gelir kaynağı oluşturabilirler...

• ellerin birleşme olayını hala çözemedim
  • 6476 sayfa 160.000 haritayla sadece epicwar sitesinde warcraft 3 haritaları nasıl w3 ü ölümsüz ve silinmez yapıyorsa iphone ve ipad için yaptığınız yorumda gayet yerinde
  • Çok güzel bir program olmuş, tebrikler. Farklı bir çok konuda doyurucu bilgiler vermişsiniz, en azından birçok şeyi derli toplu bir arada görme şansımız oluyor. DH farkı diyelim
    Orjinal oyunlarla ilgili görüşlerinize katılmamak elde değil. Fiyatlar gerçekten de pahalı ve bu durum ne zaman düzelir bilemiyorum fakat orjinal kullanma kültürümüzün oluşması ve yerleşmesi lazım bir an önce. Sonuçta bu oyun üreticileri de hayrına çalışmıyorlar ve çok büyük bir emek sarfediyorlar. Onların emeklerini çalmayalım. Özellikle PS3 benim orjinal oyun almam konusunda çok büyük bir yere sahip, şimdi PC'me de orjinal alıyorum.
  • İnsanları orjinal oyun konusunda anlayamıyorum.Çoğu kişi ekonomiden zerre kadar anlamıyor belli ki.Aral gibi şirketler oyunların üzerine büyük miktar yüklüyorlar doğrudur ancak Shopto gibi İngiliz sitelerden uygun fiyata (70 civarı) oyun getirtebilirsiniz.Aynı şekilde Steam'ı tanıyanında çok az olduğunu düşünüyorum.Türkiye şartlarında zor dersiniz.O zaman herşey zor? Teknolojik aletler nerelerden geliyor? Ekran kartı, PC bileşenleri konsol fiyatları hepsini görüyoruzda oyunların o paraya gelmesimi zorluyor sizi? 90'lardayken PC oyunları 10 dolar civarı satılıyordu.Şimdi haliyle pazar gelişti büyüdü emekler arttı milyon dolarlık oyun motorları hazırlanıyor.E bi zahmet 50 dolar olsun fiyatı.30 liradan bahsedilmiş.Şuan bağımsız yapımcıların oyunlarını o fiyatlara bulabilirsiniz (Steam'da 15 dolar civarı)
  • speed step;

hocam videolarınızda ileri geri yapabilme özelliği koyarsanız seviniriz.yani videonun dolduğu kadarıyla ileri gitmesi değilde,dolmadan da istediğimiz süreden başlatabilmeyi kastediyorum
  • Abi gene saolun gene süper bir inceleme yanlız bazen sitelerinizde bir hata oluşuyor oyandan Bsc ye girişi yaptığımda server eror veriyor ve şu konuya değiniyim :) Siz diyorsunuzki orjinal oyun almak ''APTALLIK'' Bu APTALLIK Crysis 2 için geçerli abi Oyunu konsol alt yapısını kullanarak yapmış ve türkiyede nerden baksan %45 i PS3 kullanıyor crytek Pc tabanlı bir oyun yaparsa o satardı ve bazı kişiler şunlardan şikayetçi

Multiplayer Şikayetler
    oyundan 10dk bir atıyor
    Oyun sık sık kendi kendini kapatıyor
    serverlerde cok ping oluyor
    giriş yaparken bazen giriş yapılamadı diyor

Singplayer şikayetler !
    Oyundaki Botların aptal olması açıçası beni sıktı
    Grafik motoru güzel herşey güzel karakterin hiç konuşmaması cok can sıkıcı
    Crysis 1 10TANE CRYSİS 2YE tercih ederim.

DİYENLER VAR :) ŞİMDİ DİĞER CUMA BUNLARI CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİM ERDİNÇ ABİ
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.