Şimdi Ara

1e1:Haber 4 Mayıs 'Enerji veren Teknoloji Programı' video şov (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
0
Favori
32.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galaxy SIII iyi olabilir buda size koyabilir .
  • program güzel incelemeler falan süperde ama birbirinize dönük değilde bize doğru yani kameraya bakıp anlatsanız daha iyi olacakmış gibi sanki ya.
  • siz editörler tarafsız olmak zorundasınız apple firmasından destek mi alıyorsunuz bu kadar ayfoncu bir taraf olunmaz sizi kınıyorum
  • cortex A15 neden çıkmıyor. 2 senedir arm nin sitesinde yer alıyor.
  • sgs 3 fiyatı ne olur en son 2000 liranın üzerinde gelebilir demiştiniz tahminen hala öylemidir?
  • anket seçeneklerine param yok da eklenseymiş iyi olurmuş :|
  • s3 ün tasarımı çok güzel olmayabilir veyaaa beklentilerin altında kalmış olabilir donanımsal özellikleri fakat şu an piyasadaki en iyi donanıma sahip telefon galaxy s3...
    sony tasarımına htc sense arayüzünü ve samsung donanımını koy ortaya süper bi telefon çıkar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaruK_26

ONE X ve ONE XL şuan için en iyi ekran.Bunun öznel bir tarafı yok.

Atrixin çözünürlüğünden felan bahsetmişiniz.

Alın size resim

1e1:Haber 4 Mayıs 'Enerji veren Teknoloji Programı' video şov

Mx in kullandığı soc galaxy s3 ile aynı ve çözünürlüğü 640 x 960 pixels, 4.0 inches (~288 ppi pixel density) Aldığı 3D score kaç.Yani her yorumda iyice batıyorsun Antutunun nekadar dandik olduğu açık ve net

samsung Galaxy S3 ve Mx' in ekranı One X den çok daha parlak görünüyor.
    Pentile ve RGB nin beraber kullanıldığı ve parlaklığının çok iyi olduğunu resime bakarak görebiliyorum.

Yine Samsung en iyi paneli yaptı herhalde

• Galaxy S3 ü tasrım anlamında eleştiriyorsunuz ama şuda var bu patent davaları yüzünden adamlar artık hukuk kurallarına göre şekillendiriyorlar telefonu yine ortaya güzel şık bir telefon çıkmış bence.
  • Galaxy note aldım, 3 yıl telefon değiştirmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onurcan91

1e1:Haber 4 Mayıs 'Enerji veren Teknoloji Programı' video şov

Beyler sürekli böyle bir hata alıyorum..her videoda..

Upppp

• 1 e 1 izleyici aile si yavaş yavaş büyüyor...izlenme sayıları artmaya başladı ...anketlere katilim iki haftası na kıyasla 1,5 - 2 kat artııı ....YAŞASIN 1 E 1
  • iPhone 4S e hala laf atan arkadaşlar ,

Yorumlarınız bittiğinde karşılaşmalarınız bittiğinde Samsung'un Apple dan daha iyi bir telefon çıkarttığını kabul edebilirim ,ancak o zaman ;)
  • 36.48 de kendimi gördüm :D
  • koskaca site su videolari bide mobilde izleme imkani verse keske

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rcelik21

Galaxy note aldım, 3 yıl telefon değiştirmem

aynen
    ama note 2 cikina bakalim napcaz
  • mesut abi sence galaxy s3 ne kadar zirvede kalır
  • 1 Haziran dan sonra 1e1 belki olmayacak olsada kesinlikle eski tadı ve izleyici kitlesi olmayacak. Çünkü Erdinç İyikul DH ve BSC bünyesinden ayrılıyor. Kaliforniya merkezli bir mmorpg oyun firmasının Türkiye ofisinde işe başlıyor.

Detaylar içeride (1 Haziran DH ın çıkış grafiğinin bir anda aşağı doğru döndüğü kara gün olarak tarihe geçecek)http://forum.donanimhaber.com/m_60660244/mpage_1/key_/tm.htm
  • ben yeni telefon alacayım ama iphone 4s mi HTC One X mi alayım garasız galdım siz hangisini önerirsiniz???

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.