Şimdi Ara

1e1:Haber 4 Mayıs 'Enerji veren Teknoloji Programı' video şov (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
0
Favori
32.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

1e1:Haber 4 Mayıs 'Enerji veren Teknoloji Programı' video şov

Galaxy s3 çok daha modern ve estetik duruyor ve üstelik ekranı iphone a göre %30-%35 daha büyük olmasına rağmen. AHA BURAYA YAZIYORUM bu telefon Türkiye ye bir gelsin tekno marketlerde eline alan hayran kalacak.

Telefondan ziyade PDA ölçülerinde çıkmış sanki. Telefon için büyük ekran iyi ama bu da fazla büyük olmamışmı sizce?

S2 den sadece yarım santim daha büyük olduğunun dikkatini çekerim. S3 de büyüyen kasa değil ekran ve S2 nin boyutunu beğenen bir kişinin S3 ün boyutunu beğenmemesi tamamen göz yanılgısı veya taraflı davranma

Samsung Galaxy S3 vs Samsung Galaxy S2 karşılaştırması (S3 ün kasası sadece yarım santim büyük ama ekranı %30 büyük bu büyük bir başarıdır)

• beklentılerı karsılamamıs :D sonuca bakın !! ne beklıyordunuz , camasır yıkasın utu yapsın yemek yapsın kopegı gezdırsın :D uzaya cıkarsın gezmek ıcın falan mı :D
    varmı otesı su anda bu telefondan baska !! ne bekledıgımızı bılmıyoruz telefondan sonrada beklentılerı karsılamadı :D Allahım yaa nasıl bır mantıkdır anlamıyorum..
  • Yine çok güzel ve bilgilendirici bir inceleme olmuş, teşekkür ederim. Erdinç abi, Mesut abi.
    Samsung Galaxy S III benide biraz hayal kırıklığına uğrattı. GTX 690'a karşı düşündüğünüz şuan için gereksize tamamen katılıyorum, ama üst düzey kullanıcılar alır, saygı duyarım. GTX 690'ın önümüzdeki senelerde daha iyi olacağını düşünüyorum. FTP oyunların bu kadar yol alması ve bu derece konuşulur olması da çok çok güzel oldu..
  • Para ve ün insanları değiştirebilir. Örneklerini görüyoruz.
  • "Diablo III için her şey verilir" derken :D
  • mokianın uyduruk sadece kameradan ibaret telefonu övüyorsunuz ancak s3 için hayal kırıklığı diyorsunuz pes yani.
    doğaya verilen zararda 1. seçilen firma haberine gülüp geçiyorsunuz, doğa sevgisini temel alan özgün bir arayüz sizin için hiçbirşey
    ayrıca samsung, androide sadece bir arayüz oluşturmaktan ziyade sistemi geliştiriyor diğer markalarda olmayan farklı yazılımlar ekliyor siz diyorsunuz ki kameradaki lenste değişme haberi yok.

bütün bunlar 2gb bellek 12 mp kamera olmadığı için mi yani?
  • çok güzel bir sohbet olmuş yine.. gerçekten sizi tebrik etmek lazım. Türkiyede benzeri bir format başka yerde yok... DH biraz daha akıllı olsa çok büyüjk bir şirkete dönüşebilir... başlı başına bir marka olabilir ama "Türk" zihniyeti ile bu mümkün olmaz ince işler tabi....
  • Elma tarafından beyni yıkanmışlardan değilseniz her telefon ilk çıktığında bir miktar şüphe yaratıyor. İyi bir şey. Yeni bir şey yapıldığını gösterir. Bence hep aynı kasaya itiraz etmek gerek asıl. S3'ün tasarımını beğendim mi? Hayır. HTC tasarımlarına yakın olsaymış daha alınası olurmuş. Ama arkadaşların da dediği gibi teknik açıdan ezip geçiyorsa çok da kusur aramamak lazım.

Bir COD klasiği olarak ilk Black Ops'un senaryosu yine tam bir rezaletti... Yaratıcılık 0, konu bütünlüğü 0, oyuncuyu hikayenin içine sokma becerisi 0... Kopuk kopuk tam şizofren işi.. COD bir türlü beceremedi şu senaryo işini...
  • S3 in hayal kiriklgii olma sebebi telefonun kotu olmasi degil cok iyi AMA samsungun asiri abartmasi ve iPhone kadar beklenti yaratmasi tabii insanlar zaten onyargiliydi iphone gibide komplike bir yapisinin olmadigini gorunce hic bir ise yaramadi o guc insanlar icin oyle abartti ki Samsung insanlar deevrim bekliyordu.
  • galaxy s3 çok güzel olmuş fakat tasarımında eksiklik olduğunu ve işlemciyi ve ramı daha iyi bekliyorduk. Çok güzel bir telefon olmuş samsungun sakladığı kadar yokmuş ama :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

galaxy s3 çok güzel olmuş fakat tasarımında eksiklik olduğunu ve işlemciyi ve ramı daha iyi bekliyorduk. Çok güzel bir telefon olmuş samsungun sakladığı kadar yokmuş ama :)

Katiliyorum iste bu yuzden hayal kiriklgii oldu cok guzel telefon AMA samsungun abartigi kadar degilmis yok sakladilar vs o kadar iPhone havasi yaptilar bizde islemciyi ve ramleri solayisiyla daha iyi bekliyorduk birde devrim sell birsey cunku dedikki samsungun elude cok guclu birsey var.Biz ne istedigimizi biliyoruz bir arkadas Demi's o zaman iphoneda fazla mantik olarak Bizim begenmemememizin sebebi beklentinin uksek olmasi yoksa ozelliklerini kullanmak iyi olacaktir.
  • sayenizde ttnet çok küfür yiyor :))
  • Teşekkürler
  • galaxy s3 iphone 4s in yaşadığını yaşıyor şu an firmanın ve basının abartması fısıltı gazetesinin iyi işlemesi telefonu bilinirlik açısından süper yapsada telefon görücüye çıktığında çok iyi olmasına rağmen beklentileri karşılamıyor.tek eksiği ram i arttırılabilirdi mali400 gpu sunun hız arşırtılmış olmasıda tatmin edici bir gpu olacaktır.
    ben artık kaç çekirdekli yerine şarjı yoğun kullanımda 3 4 gün gidebilen kısa vadede 2 gün gidebilen telefonlar bekliyorum.telefonları alıyoruz özelliklerini istediğimiz kadar kullanamıyoruz sırf şarjı bitecek diye kendimizi kısıtlıyoruz.
  • emeğinize sağlık güzel program bence s3 s3 değilde s2 nin farklı bi versiyonu olarak çıksaydı bu kadar tepki vermezdi kimse bence harika olmuş
  • BO2'deki at muhabbeti ve en sondaki Skyrim videosu gerçekten güzeldi.Çok teşekkürler.
  • video bozuk beyler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

galaxy s3 iyi olabilir buda size koyabilir ;)

Misafir olmanam sasirmadim korkak korkak laf atmissin cunkums3 cok iyi bir telefon AMA hayal kirikligi sebebi tamamen cok abartilmasi 4sdeki gibi.
  • Süpersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat882

onlar sadece dünyanın en iyileri---->>>> S2 & S3

iphone u artık smartphone olarak görenler teknolojiden 1 gram anlamıyor demektir.... şu andaki s2 bile ekim ayında çıkacak yeni iphone dan kat ve kat üstün olacağı aşikardır.... s3 den bahsetmiyorum bile

sadece gözlerinizi açın yada en yakın teknoloji mağazasına gidip galaxy serisini inceleyin artık bu iphone deliliğinden vazgeçip

1e1:Haber 4 Mayıs 'Enerji veren Teknoloji Programı' video şov

sen bu dediklerine inanıyorsan ben tek kelime etmem

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.