Şimdi Ara

1e1:Haber '7. Bölüm' Yepyeni Teknoloji Programı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
0
Favori
36.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yine çok güzel bir 1e1 programı oldu mesut çevik ve erdinç iyikul'a çok teşekkürler ve bu arada mesut abi hayırlı teskereler:)
  • Yine süper olmuş...:)
  • mesut abi senden bir veda videosu istiyoruz nereye düştüğünü bilmek istiyoruz çünki kısa dönemler 12 ağustos da girişleri var :) inşallah burdur a benim usta birliğime düşersin çünki yurt dışından pc mühendisleri yapımcılar neler neler geliyor çok iyi bağlantılar elde edersin inş. kolay bi askerlik yaparsın Allah yardımcın olsun.
  • en kötü iphone 4 2000 tl iphone fiyatı n9 dan ucuzmu sizce n9 baba bir telefon olacak ama nokianın onu turkiyeye getireceğini sanmıyorum.
    neyse siz bi yerden bulurda videolu inceleme yaparsaız diye bekliyoz artık
    n9 a bir videolu inceleme bekliyoruz en kısa zamanda.programlarınız güzel ama biraz taraflı sanki
  • ellerinize sağlık mükenmil olmuşş :D mesut abimiz gene isyanlarda ve sonuna kadar fikirlerine katılıyorumm :D
  • yine harika bir bölüm olmuş.hayırlı tezkereler Mesut abi.Çabuk gelmen dileğiyle
  • her zamanki gibi döktürdünüz:) mesut abi gözümüz yollarda olacak:) hayırlı teskereler.5-6 ay sonra seni ve erdinç abiyi bu programda tekrar görme umuduyla bekliyeceğiz:)
  • Nerede eskisi gibi bizi düşündüren ve şaşkınlığa iten o özgün pc oyunları. Nerede ağzımızı açık bırakan grafik gelişimleri. Maalesef oyunlar günümüzde konsolları baz almakta. Ne olursa olsun, benim gibi pc oyuncuları sabretmeye devam edecek ve umarım kısa bir süre içerisinde o özgün pc oyunlarımıza kavuşacağız.
  • tahminimce pes 2012 yine bizi sinir etmeyi sürdürecektir. omuz omuza mücadelede birinin yuvarlanması, atılan ara paslarda savunmanın saçma salak hareketleri, kaleciye atılan geri pasda sonuna kadar basmanıza rağmen kalecinin topu en fazla 15 metre ileriye dikebilmesi, gelişine şut çekilememesi illaki bi kere kontrol etcek, ufacık bi harekette faul olur, adamı dağıtırsın ayağı kırılır hiçbişey yok devam :D bunun gibi saymakla bitmez oyundaki hatalar....fifa 12 tek umudumuz yoksa 2012 yılında futbol oyunsuz kalacaz
  • askerlik anılarını bekliyoruz artık hayırlı teskereler ne diyelim :D
  • Bi video ancak bukadar güzel olur hiç sıkılmadan izledim tekrardan teşekkürler.
  • yerimizi kapalım şöyle önlerden.

bi tualete gidip geliyorum
  • Üniversite lerde konferans gibi bi olay düşünüyorsanız Turgut Özal Üniversite sinden başlayabilirsiniz bende elimden geleni yaparım gerçekten çok başarılı bir program devamı gelir umarım...
  • Öncelikle 1e1:Haber gibi başarılı bir program düzenlediğiniz ve bizleri teknolojiden haberdar olmamızı sağladığınız için sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.
    Türkiye'de işini bu kadar objektif ve başarılı bir şekilde yapan insanlar görmek gerçekten çok güzel, en azından hala birilerinin pozitif amaçlar için uğraştığını görebiliyoruz.
    Mesut Abi'nin askere gitmesinden dolayı 5-6 ay 1e1:Haber'in olmayacağını öğrendiğimde çok üzüldüm açıkçası. Çok alışmıştım her cuma yayınlanmasını beklemeye ve izlemeye ama yapacak birşey yok, Mesut Abi sağ salim gidip gelsin 1e1:Haber çok daha iyi bir şekilde devam edecektir, buna güvenim tam.

Başarılarınızın devamını tüm içtenliğimle dilediğimi de belirtmek isterim.

Saygılar, sevgiler...
  • DH BSC " Yepyeni" Teknoloji Programı' nın Final bölümüyle sizlerle birlikte oldu :D Umarız bu final sezon finalidir. Hayırlı tezkereler Mesut abi.:))
  • hayırlı tezkereler mesut abi
  • Norveçteki katliam ile oyunlar arasında bağlantı kurulduğunu ilk burada duyuyorum
    Adam bir freemason, kendisi siyonizme hayran olduğunu söylüyor, katliam yaptığı gençlik kampında daha önce israil'e boykot kampanyası yapılmıştı. Nedense bunlar bizim medya da hiç yer almıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0tt0m@n -- 6 Ağustos 2011; 1:39:47 >

• elinize sağlık çok güzel olmuş her zaman takip ediyorum
    hayırlı teskereler mesut abi mesut abi kadar erdinç abiyide özleyicegiz yorumları yeter :)
  • mesut abi yolun açık olsun...

sana şunu sölim 15 ay ve acemi birliğini ıspartada yapmış biri olarak kısa dönemi askerlik olarak sayma bence. gidince okumanın değerini anlıcaksınn...
  • Alışmıştık bağımlısı olmuştuk programın. Bana aynı Assassin's Creed'i hatırlattı ne alaka diyeceksiniz. Şöyle alakalı ben oyunu oynamaya başladığımda canım sıkılacak gibisinden buda sarmaz mantığıyla ilerlemiştim fakat gelgelelim oyuynun müptelası oldum ve iple çekiyorum oyunu resmen ne olacak nasıl geçecek hep merak konusu oldu benim için. 1e1 de öyle oldu. Alıştık programa en tatlı yerinde zorunlu bir ara verilecek ama 5 ay geçer. Mesut abi gelene kadar bizde ne bileyim Assassins creed fifa falan oynarız.

Hayırlı teskereler abicim her türlü seviliyorsun. Sen bizim Meraba ben Mesut Çevik'imizsin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostplanetp -- 6 Ağustos 2011; 2:02:47 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.