Şimdi Ara

1e1:Haber 'Doping Etkili Teknoloji Programı' 27 Nisan 2012 video şov (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
0
Favori
35.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Speed-Step

quote:

Orijinalden alıntı: Hobar Normalde izlemeden yorum adetim değil ama şu an TTNET sayesinde internetim tümden gitti. Cepnetle de yarına kadar ancak dolar heralde. TTNET kadar müşteri memnuniyetine önem vermeyen, adi, ticaret ahlakından tamamen yoksun firma görmedim. Arapalara satarlarsa olacağı budur. Japonlara alacaktı ki görecektik. @Mesut Çevik bence bu videoları da artık boşa çekmeyin. TV kanalıyla anlaşıp program falan hazırlayın. Ya da başka sektörlere falan yönelin.
    Merhaba, Haklısınız! Kotanız dolduğu için biz başka işler yaplamıyız video çekmemeliyiz. Unutmadan internette gezerken video izleme olanağı sunan her siteye bu teklifi sunuyor musunuz? Malum kotanız doldu, interneti kapatsak yeridir. Sevgiler, Mesut Çevik

Sevgili Mesut Çevik , biz zaten forum kullanıcıları olarak yorumların video nun kalitesinin önüne geçtiğini düşünmüyoruz ,videoları severek bekliyor ve izliyoruz, yaptığınız işe saygımız büyük .Tabi sizde bıkmışsınızdır insanların internetleriyle ilgili olan sorunlarını buraya yansıtmalarından ama bu tarz yorumlara cevap vermemeniz bence daha iyi olacaktır. Forum kullanıcıları zaten eleştireceklerdir bu tarz yorumları . Sizin gibi güler yüzlü birisini sinirli görmek beni şahsen üzdü , bir daha bu tarz yorumlarla karşılaşmamanız dileğiyle hep gülün inşallah :).

Canberk Ünal

Yazıyı direk Mesut abiye yazdığım için resmi oldu biraz :DD , internetleriyle ilgili yorum yapan arkadaşlara gelecek olursak , internetiniz yavaş, sorunlu olabilir , benimki de öyle ama bunu buraya yazmak video ile ilgili yapılan güzel ve yerinde yorumları gölgelemekten başka bir şeye yaramaz . Forumda bir çok başlık mevcut , bu sorununuzu ilgili yere açıp , bir çok arkadaşın da katılımıyla nelerin yapılabileceği tartışılır , karar verilip , ona göre hareket edilir. Çok daha net bir sonuç elde edilmiş olur böylece. Videoyla ilgili yorumlara gelecek olursak , videoda hata bulan insanlar niye bu kadar kaba bir dil kullanıyor anlamış değilim, ortaya bir emek konuyor bu emeğe biraz saygı göstermek gerekir diye düşünüyorum , bunu geçtim tanımadığınız birisi hakkında konuşurken de nasıl bu kadar rahat konuşulabiliniyor ? Biraz dikkat edelim , her şeyi saygı sevgi çerçevesi içerisinde yürütelim .

• bende maymun almıştım zamanında, nasıl bir oyunsa kısa sürede aşırı bağladı kendine :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: JohnLord

Video yüklüyorum bi arkadaş paint demiş bakalım sorun bendemi yoksa arkadaşın beynindemi

mesut abi yardımcı ol izleyemiyorum

firefoxta aynı sonuç ie de açılmıyo

ve video

İlginçtir ama bi ara aynısı banada olmuştu ve yine ilginçtirki DNS ayarımı değiştirip farklı bi dns ayarı yazıp izleyebilmiştim belki sende denersen işe yarar
    http://resim.donanimhaber.com/m_57664883/mpage_1/f_/key_//tm.htm#57664883

konuda açmıştım hatta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut.. -- 28 Nisan 2012; 5:10:42 >

• arkadaşlar bu adil kullanım dalgası kalktımı yoksa benim netim yeni ay kotasınamı girdi?
    sizin nette bi hızlanma varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut..

quote:

Orijinalden alıntı: JohnLord Video yüklüyorum bi arkadaş paint demiş bakalım sorun bendemi yoksa arkadaşın beynindemi mesut abi yardımcı ol izleyemiyorum firefoxta aynı sonuç ie de açılmıyo ve video
    İlginçtir ama bi ara aynısı banada olmuştu ve yine ilginçtirki DNS ayarımı değiştirip farklı bi dns ayarı yazıp izleyebilmiştim belki sende denersen işe yararhttp://resim.donanimhaber.com/m_57664883/mpage_1/f_/key_//tm.htm#57664883 konuda açmıştım hatta

bazen videolar cidden bozuk oluyor ama bazende devamlı video actıgınızdan windows bozuluyor ya caresi format atmak yada gerekli onarma yazılımları kullanmak yada videoyu 3 tarayıcıda denemeniz gerek

• bu arada dün geceki kesintinin nedeni anlaşıldı kendini sosyalist sanan birkaç kişi 1 mayıstan sosyalizmden dem vurmak adına TTNET te açıkları yakalayıp saldırmışlar ttnette ataklara dnsleri kapatarak engel olmaya çalışmış.

e madem sosyalizmden dem vuruyorsun madem 1 mayısçısın emekçinin yanındasın emekçinin cuma akşamını hani bi çok kişi cuma dinlenmek nette gezinmek isteyebilir bu hakkı sosyalizm adına nasıl elinden alabiliyorsun insanların bu vebaldir ama bunların vebalden bile haberi olmayan insanlar olduğuna eminim....

Onlar nasıl bu ülkede yaşayan milyonlarca insanın hakkına iznsizce giriyosa şuanda benim onları eleştirmem kadar doğal bişi yok işte onlardan bi kaç mesaj yazalım alıntı olarak

*Bizi hafife aliyorlar, cunku onlarin "dua" ile yonetemedikleri tek yer burasi ;)

*Bu saldiriyi #Anonymous grubunun destegine selam cakmak ve 1 Mayis'i hatirlatmak amaciyla duzenledik. O imam sanildigi kadar guclu degil..

*Korkmayin, bir avuc insan bu komprodorlari bu hale getirdiyse, hepimiz ne yapabiliriz bir dusunun ;)

bu adamlar şu yazdıklarına göre din nedir bilmeyen insanlar dinsizliğe karşı değilim inanmayabilirsin ama saygında olmalı kendi içinde saygın yoksa bile dışarıya karşı saygın olmalı dinsizliğin var olduğunu kanıtlayan en güzel örnek şeytandır bundan ötesi yok...

gelelim kemalist medyanın bayraktarlığına adamlar bu hacking olayını öyle abartmışlar ki neredeyse ilk haber onlara servis edilmiş

http://www.ulusalkanal.com.tr/gundem/redhack-ttnete-saldirdi-h2598.html

konu teknoloji konusu bi çok arkadaşta netten dem vurdu diye paylaşıyorum farklı mecralara kaymasın ama sosyalizm uğruna milletin sahip olduğu hakkının gasp edilmesi kınanması gereken bir olaydır...

• Hanımla beraber izliyoruz. Yanında patlamış mısırla.
  • TTnetin kapandığı iyi oldu adil kota kullanımı yüzünden internet 1 mbit olmuştu şimdi düzeldi
  • Bence Rockstar donanım işine girmek istiyor.Gta 4 için yeni bir sistem topladıgım ı dusunursem sanırım bende Rockstarın oyununa geldim.Max Payne 3 için 3 Gb ekran kartı ne demek yaw.?!!??
  • Bu hafta video jet hizi ile indi.

Su Free to play olayina deginmek istiyorum. Bende bu oyunlardan PB isimli fps oyununu oynuyorum ve oyunda bazi ozelliklere belli sureler sahip olabildigimiz halde para vererek o zellikleri kullaniyorum. Oyunda silahlarda var para ile alabilecegimiz, goruyorum oynayan her oyunucunun en az iki item'i para vererek almis olan ozel itemler. Bu oyunlarin 10binlerce oynayani oldugunu goz onune alirsak muazzam paralar donuyor.

Bence bu tur artik gelecegin oyun anlayisi olma yonunde. Sahesen kendi acimdan butun oyunlarin bu tarz oldugu ve bize ekstara itemler suanan ve para ile alabilecegimiz yeni bir oyun anlayisina sicak bakiyorum. Hic degilse oyun ucretsiz oynamakucretsia ama siz ozel bir item isterseniz parasini verin olayi cok daha mantikli. Bu sayede oyunlar cag atlar. En guzel grafigi en guzel hikayeyi vs. veren oyunlar bunun mukafatini alir ve digerlerinede bu yarista hirs yapip oyun sektorunu bir ust seviyelere tasirlar diye dusunuyorum.

Ikinci olarak Apple hakkinda bir iki sey soylemek istiyorum. Apple'a oldum olasi bir antipatim var. Bu firmayi sevmedim, sevmiyorum ve bu tarz haberlerde isittigim surecede sevmeyecegim. Her firma kar amaci ile is yapar ama bunlarinki artik para gozlugun ust boyutu olmus. O kadar buyuk kazanclara ragmen hala cevreci bir enerji anlayisina sahip degillerse yaziklar olsun derim.

Son olarak bu guzel video'yu bizler icin hazirlayan sizlere, emegi gecen herkese tesekkurler.

• Izlerken yarıda kaldı ttnet sağolsun
  • Bu COD MW hakkında bir çok kullanıcı yanılıyor. oyunun çok tutmasının tek bir sebebi var o da fazla bir donanım istememesidir. nerdeyse her pc de çalışıyor. Hızlı çalışıyor ve senaryo film gibi. Vakit kaybetmeden herhangi bir bölümü açıp çatışmanın ortasına dalıyorsun sonra çıkıyorsun. yoksa grafik kalitesi ve oyun motoru 2012 yılına göre sıfır.

uzun süre crysis 2 oynadıktan sonra sıkılıp COD MW açayım dedim pc de. inanın crysisten sonra, COD MW atari oyunları gibi dandik geldi. Farkı o zaman anlıyorsunuz.

activision nun yaptığı bütün MW leri bitirmiş biri olarak konuşuyoruz burda :)

Bu piyasada hızlı olan neyse o tutuluyor. Mesela SGS2 hala süper bir telefon deniyor ama asıl hızının kaynağı çöznürlüğü düşük ekranın donanımını yormamasıdır. Apple çok hızlı telefonlar üretiyor ve tutuluyor çünkü bir çok şeyden kısıyor. Bu yapılanlar yanlış mı? hayır. önemli olanın hız ve rahat kullanım olduğunu anlayan firmalar parayı götürüyor. F2P oyunlar niye bu kadar ön plana çıkmaya başladı? neden nintenda sıkı oyunculara hitap etmiyor?

cevabı çok basit. Bazen basit bir meyve kesme oyunundan aldığınız keyifi en baba fps den alamıyorsunuz da ondan. Eğlence demek bol bol grafik demek değildir. işin püf noktası budur agalar...

• Ya su 1 e 1 in muzigi adamın tuylerini diken diken yapıyo super yaw:D
  • mobile m si em diye okuyorsan citiiks560 demiyecekesin rakamlarda ingilizce okunacak yada tamamen türkçeleştirilmeli yani. geteiks560
  • emeğinize sağlık dh.
  • maryo çıldırmışşş :) Elinize saglık :)
  • Call of Duty oyunlarının birbirine benzediği çok ama çok doğru. Activision ne derse desin, durum bundan ibaret. Bu seriyi ben hiç mi hiç sevmiyorum. İlk 2 oyundan sonra çok bayağı bir seri haline geldi.

Konsolların fazla gelişmesine gerek kalmayabilir malum Max Payne'in yeni oyunu için neler istendiği ortada. Hal böyleyken elde kalan pc oyunculuğu topluluğu da oyun hobisini konsollardan gidermeye başlayacaktır. (Diye düşünüyorum.)

Son olarak 1e1 haber programını beğenerek izliyorum.
  • Teşekkürler
  • Mesut abimin ilk saniyelerde dediği laf çok koydu bana
    ''lafı fazla uzatmayalım izleyicilerimiz sıkılmasın''

Adamı bukadar sıktınız be yeter artık akk tek sizemi vuruyor bizde 1 mbitde izliyoruz ama gıkımız çıkmıyor .
  • Dün gece HD olarak izlememe rağmen hiçbir sıkıntı yaşamadım sanırım sunucularındaki problem gitmiş, sevindim.Zamanında bende yatırıyordum bedava oyunlara ancak 2-3 yıldır hiçbir şekilde yatırmıyorum yatıranlarıda uyarmaya çalışıyorum ve soruda şimdiki zaman ekini kullandığınız için hayırı işaretledim :) CoD oyunlarının copy-paste olduğunada inanmıyorum.Hayır oyunları oynamadım ama oynamama gerek yok CoD gibi bir oyunun yapımı için Activision ın baskısına yenik düşen 6 oyun stüdyosu oyunu geliştiriyor.Tam 6 oyun stüdyosu: Infinity Ward, Sledgehammer, Treyarch, Raven, Neversoft ve n-Space.Hepsi birer yeni seriler oluşturabilicek yada başka serileri devam ettirebilcek kapasitelerde olmalarına rağmen.Peki neden Activision böyle birşey yapıyor?Çünkü tek CoD'la bile şirketin geriye kalan tüm oyunlarından daha çok para kazanabiliyor.Ama CoD gibi bir oyunun yapımı 3-4 yıl sürer peki nasıl her sene çıkarıcaksın?Çok basit elinizdeki tüm oyun stüdyolarına ne yapıyolarsa bırakıp CoD yapmasını söylerek..Daha fazla yazıp hem Activision'a hemde EA'a saldırmak/saydırmak isterdim ancak hiçbirşey değişmicek malesef ve acıktım yemek yemem lazım Son olarak teşekkürler video için.

Edit:O değilde yeni ipad incelemesi n'oldu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orenen -- 28 Nisan 2012; 12:42:55 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.