Aralarında ki fark birisi tek diğeri de çift fan olması bilindiği üzere BE'lar fabrika çıkışı o/c lu sizin ekstra bir şey yapmanıza gerek yok. Ben imzam daki kartı almasam bu xfx çift fanlıyı alacaktım.
Peki sen senın kartı satmayı dusunur musun hocam ?
Bir de LG2486 arıyorum,var mı bıldıgın bi yerde hocam ?
Kartı alalı daha 1 - 2 hafta anca oldu yani satılık değil
Hocam :) Peki sana sunu sorayım,senin pc den memnun musun sen? Hemen hemen senin sistemin aynısını kuracam. Anakartın 225 lira ince'de,ben ASUS M4A88T-M modelini düşünüyorum. (195lira) Muhakkak ki sen daha iyi anlıyorsundur, fiyattan da anlasılacagı gıbı snınkı daha iyidir fakat hangi yönden iyi ? aradaki 30 lira farka değer mi?
seninki sata 6gb/s benimki 3gb/s mesela. bunlar önemli farklar mıdır ?
Eywallah
quote:
Orijinalden alıntı: alekiss
quote:
Orijinalden alıntı: Özgür Güneş
sistem düzdüğünüzü söylemişsiniz, bence direk bütçe belirtin, çünkü belliki bütçeniz fazla x6 1100t alıyorsunuz, onun yerine i5 2500 k alın
i5 2500 vs x6 1100 t(higher is better lower is better a dikkat!!!!):
Ayrıca neden bilmiyorum x6 alasım var,emin ol o gönderdiğin grafikten bir şey anlamadım :) Sizler daha profesyonelce yaklaşıyorsunuz ve benden bu konuda cok daha seybildiginiz kesin. Fakat x6'nın 6 çekirdek olması,3.3 olması falan daha iyi geliyo sanki bana =)
İşlemci kafamda kesin de dediğim gibi ekran kartı işte =)
Siz Sapphire 2GB 256BİT DDR5 4870 için ne diyorsunuz? Eksileri artıları nelerdir ? Yani bazen görüyorum 1gb 256 bit ddr3 e süperdir,açmadıgı oyun yok,2 gta IV üstüste açıyorum falan yazmışlar :) O kartlardan daha iyi midir benim yazdıgım 4870 ?
bencede i5 2500 alın ben 1100t kullanıyorum açıksası beni pek memnun etmedi hem 6 çekirdekte gözünüz varsa 1100tyr o kadar para vermeyin 1090t alın veya 1055t
quote:
Orijinalden alıntı: Özgür Güneş
sistem düzdüğünüzü söylemişsiniz, bence direk bütçe belirtin, çünkü belliki bütçeniz fazla x6 1100t alıyorsunuz, onun yerine i5 2500 k alın
i5 2500 vs x6 1100 t(higher is better lower is better a dikkat!!!!):