Şimdi Ara

1Gb-256bit-DDR5 Ekran kartı için tavsiye ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sağolun arkadaşlar hepinizin yardımına teşekkür ederim ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zerosn

quote:

Orijinalden alıntı: alekiss

quote:

Orijinalden alıntı: zerosn

Ben ati kullanıcısı olup nvidia hakkında bilgi sahibi olmadığım için sadece uygun gördüğüm 2 tane ati modelini önerebilirim.

XFX HD6850 BLACK EDITION O.C. GDDR5 1GB 256BIT

XFX HD6850 BLACK EDITION O.C. ÇIFT FAN GDDR5 1GB 256BIT

Aralarında ki fark birisi tek diğeri de çift fan olması bilindiği üzere BE'lar fabrika çıkışı o/c lu sizin ekstra bir şey yapmanıza gerek yok. Ben imzam daki kartı almasam bu xfx çift fanlıyı alacaktım.

Peki sen senın kartı satmayı dusunur musun hocam ?

Bir de LG2486 arıyorum,var mı bıldıgın bi yerde hocam ?

Kartı alalı daha 1 - 2 hafta anca oldu yani satılık değil

Monitörü de sadece Gold Bilgisayar'da bulabildim.

Hocam :) Peki sana sunu sorayım,senin pc den memnun musun sen? Hemen hemen senin sistemin aynısını kuracam. Anakartın 225 lira ince'de,ben ASUS M4A88T-M modelini düşünüyorum. (195lira) Muhakkak ki sen daha iyi anlıyorsundur, fiyattan da anlasılacagı gıbı snınkı daha iyidir fakat hangi yönden iyi ? aradaki 30 lira farka değer mi?

seninki sata 6gb/s benimki 3gb/s mesela. bunlar önemli farklar mıdır ?

Eywallah

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Güneş

sistem düzdüğünüzü söylemişsiniz, bence direk bütçe belirtin, çünkü belliki bütçeniz fazla x6 1100t alıyorsunuz, onun yerine i5 2500 k alın

i5 2500 vs x6 1100 t(higher is better lower is better a dikkat!!!!):

http://www.anandtech.com/bench/Product/203?vs=288

Hocam 1300 diim sadece kasa..

Ayrıca neden bilmiyorum x6 alasım var,emin ol o gönderdiğin grafikten bir şey anlamadım :) Sizler daha profesyonelce yaklaşıyorsunuz ve benden bu konuda cok daha seybildiginiz kesin. Fakat x6'nın 6 çekirdek olması,3.3 olması falan daha iyi geliyo sanki bana =)

İşlemci kafamda kesin de dediğim gibi ekran kartı işte =)

Siz Sapphire 2GB 256BİT DDR5 4870 için ne diyorsunuz? Eksileri artıları nelerdir ? Yani bazen görüyorum 1gb 256 bit ddr3 e süperdir,açmadıgı oyun yok,2 gta IV üstüste açıyorum falan yazmışlar :) O kartlardan daha iyi midir benim yazdıgım 4870 ?

bencede i5 2500 alın ben 1100t kullanıyorum açıksası beni pek memnun etmedi hem 6 çekirdekte gözünüz varsa 1100tyr o kadar para vermeyin 1090t alın veya 1055t

• quote:

sistem düzdüğünüzü söylemişsiniz, bence direk bütçe belirtin, çünkü belliki bütçeniz fazla x6 1100t alıyorsunuz, onun yerine i5 2500 k alın

abicim peki son bir şey daha sorabilir miyim, INTEL Core i7 2600 Soket 1155 3.4GHz 8MB Cache 32nm İşlemci mi i5 2500k mi ?

• quote:

quote:

abicim peki son bir şey daha sorabilir miyim, INTEL Core i7 2600 Soket 1155 3.4GHz 8MB Cache 32nm İşlemci mi i5 2500k mi ?

i5 2500k

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.