Biraz daha sakin . Mümkünse baska bir 320MB 8800GTS sahibi üye, testi yapıp yayınlarsa , sonuclar tam olarak belli olucaktır.
E sende var işte 8800GTS koyuver iki dakika
Testleri koyabilmek için ilk önce oyuna sahip olmak gerekiyor. Ayrıca şuanda kullandığım sistemle, imzada bulunan sitem tamamen farklı.
quote:
Orjinalden alıntı: Pu$aT
@Soultrap vıdeo çekme durumun olabilir mi fanı %100 yapıp kartı çekersen tam süper olur
Bu kartların fanları ''hiçbir zaman %100 hızında çalışmaya gerek duymuyor'' ayrıca fanın bu hıza çıkması için gpu sıcaklığının 105 derece olması gerekiyor..
Sağlıklı bir kasa soğutması yada açık kasa ile zaten böyle birşey olmuyor.
quote:
Orjinalden alıntı: A Dying Wish
quote:
Orjinalden alıntı: Pu$aT
@Soultrap vıdeo çekme durumun olabilir mi fanı %100 yapıp kartı çekersen tam süper olur
Bu kartların fanları ''hiçbir zaman %100 hızında çalışmaya gerek duymuyor'' ayrıca fanın bu hıza çıkması için gpu sıcaklığının 105 derece olması gerekiyor..
Sağlıklı bir kasa soğutması yada açık kasa ile zaten böyle birşey olmuyor.
%100 de kaç RPM de dönüyor diye merak ettim ayrıca neden fan speed i yükseltemiyor 105 derece olmadan
quote:
Orjinalden alıntı: Ziw®o
quote:
Orjinalden alıntı: Langona
quote:
Orjinalden alıntı: Ziw®o
Biraz daha sakin . Mümkünse baska bir 320MB 8800GTS sahibi üye, testi yapıp yayınlarsa , sonuclar tam olarak belli olucaktır.
E sende var işte 8800GTS koyuver iki dakika
Testleri koyabilmek için ilk önce oyuna sahip olmak gerekiyor. Ayrıca şuanda kullandığım sistemle, imzada bulunan sitem tamamen farklı.
quote:
Orjinalden alıntı: DanGWaR
Öff öff siz tartışmadan sıkılmadınız ama benim içim daraldıBirazdan ss leri koyarım... ************************** Öncelikle şunu söyliyeyim ne kartımı gösterme amacı güdüyüyorum ne de sidik yarışı.Bu kadar tartışmadan sonra son vermek için veriyorum bu ss leri.Şimdiye kadar yeter tartıştığım, bundan sonra bana laf atılmazsa bende sorun çıkarmıyacağım...(Öncedende çıkardığım söylenemez ama...)
Ayarları veriyoru, advanced dan hiçbirşeye dokunmadım sadece "Very High" yaptım.
Test sonuçları:
Not:2 kere test yaptım, ama 2 side aynı ayarlarda ve aynı donanım düzeyinde.Bakın sonuçlar arka arkaya olmasına rağmen hem görüntü hem de performans farkı var.Bu yüzden tartışmak yersiz
sonuclar ortada kimin ne soyledigi de belli oldu
dostum bendede var 1gb 2900pro overdriveyi nasıl eklerim menüye link atarmısın sıcaklık felan görmem lazım
Soultrap 7.10 suruculeri ile mumkun oldugunca cok oyun icin test yapman mumkun mu?
cok garip ya simdi 2900pro ve xt 8800gts ile kafa kafaya yani öyle mi ?
quote:
Orjinalden alıntı: MiDNiGhTKiSs
cok garip ya simdi 2900pro ve xt 8800gts ile kafa kafaya yani öyle mi ?
bu olay cok garipsenecek bir olay deil
ama cod 4 de su anda 2900xt eziliyor sebebi muhtemelen driver duzelecektir muhtemelen ama asil garip olan bu