Şimdi Ara

1k ile 1.5k arası sistem önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • offıce ıcın ıstıyor arkadas ı5 sıstem oneren var..

http://www.vatanbilgisayar.com/CPU%20-%20%C4%B0%C5%9Flemci/intel-bx80637g2020sr10h-pentium-g2020-soket-1155-29ghz-3mb-cache-22nm-islemci/productdetails.aspx?I_ID=64374

bu ıslemcı rahat yeter..dahılı gpu da mevcut..fazlasıyla ıs gorur..lutfen artık su copy-paste cevapları bırakın..gorende oyun sıstemı topluyor zannedecek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark matter -- 29 Haziran 2013; 20:29:17 >
  • Sistem yarın cevizlibağ vatandan alınacak. Sistemi ben kurmuycam ofisteki elemanlar kuracak. Musait olduğumda faturanın bir fotosunu çekmeye çalışırım sistemin özellikleri sizin yazdığınız gibi olaçak yanlız ekrankartına ihtyacımız olmadığı kanısındayım. Gerekirse alınaçak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DuffyDuck205 -- 29 Haziran 2013; 20:39:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DuffyDuck205

Sistem yarın cevizlibağ vatandan alınacak. Sistemi ben kurmuycam ofisteki elemanlar kuracak. Musait olduğumda faturanın bir fotosunu çekmeye çalışırım sistemin özellikleri sizin yazdığınız gibi olaçak yanlız ekrankartına ihtyacımız olmadığı kanısındayım. Gerekirse alınaçak.

Vatanda bedava montaj yapiyorlar. ama benin onerdigim amd sistemi al.. ssd istiyorsan hdd yi cikar en az 120gb lik sandisk extremelerden al yoksa basin cok agrir

• quote:

Sistem yarın cevizlibağ vatandan alınacak. Sistemi ben kurmuycam ofisteki elemanlar kuracak. Musait olduğumda faturanın bir fotosunu çekmeye çalışırım sistemin özellikleri sizin yazdığınız gibi olaçak yanlız ekrankartına ihtyacımız olmadığı kanısındayım. Gerekirse alınaçak.

Sistemi AMD üzerine kuruyorsanız, APU (içinde dahili ekran kartı var) sistem tercih etmiyorsanız, kötü de olsa bir ekran kartı almak zorundasınız.. yoksa monitöre görüntü veremezsiniz:) Tamam, müsait olduğunda sistem detaylarını yazarsın buraya.. Hayırlı olsun kardeşim, güle güle kullanın..

• quote:

Orijinalden alıntı: TurboCore

quote:

Vatanda bedava montaj yapiyorlar. ama benin onerdigim amd sistemi al.. ssd istiyorsan hdd yi cikar en az 120gb lik sandisk extremelerden al yoksa basin cok agrir

cıddı cıddı yukardakı sıstemımı onerdın

offıce ıcın ıstıyor arkadas bı okuyun ne ıcın ıstıyor

amd ıcın a8 veya a10 onersen hadı bır nebze..

• quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

quote:

quote:

Bu butceyle bu toplanir :) office icin bence de 1500civari abarti. a4 bile yeterli :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

quote:

quote:

Bu butceyle bu toplanir :) office icin bence de 1500civari abarti. a4 bile yeterli :)

offıce ıcın net-offıce-vıdeo-...vb gıbı ıslemler ıcın kral ıslemcı:

INTEL Pentium G2020

dahılı gpu da mevcut..135 tl ye 55w lık ıslemcı..bundan ıyısı yok..100 tl yede anakart tamamdır..230 tl ye cpu+gpu+anakart..

• Bak bu olayı bilmiyordum söylediğiniz iyi oldu. Aslında APU yu bende düşünuyorum ama o konuda pek bilgim yok. O halde ekran kartınıda almak durumundayız yada APU sistemli bir ofis pc toplamalıyım. Ama hangisi?

• quote:

Bak bu olayı bilmiyordum söylediğiniz iyi oldu. Aslında APU yu bende düşünuyorum ama o konuda pek bilgim yok. O halde ekran kartınıda almak durumundayız yada APU sistemli bir ofis pc toplamalıyım. Ama hangisi?

APU da güncelleme imkanları daha kısıtlıdır kardeşim.. Bence ileride güncelleme esnekliği sunan bir sistem kurmanız daha iyi olur.. Ayrıca her bakımdan APU sistemden güçlü olacaktır.. İstersen yazdığım sistemi biraz daha düşürebiliriz..

İşlemci: AMD Athlon II X2 270 (65 Watt TDP)

Ekran Kartı: Sapphire HD 5570 1 GB 128 Bit DX 11 (Tam yükte 45 Watt)

Yukarıda yazdığım sisteme bunları ekle, RAM'i de 8 GB yap istersen, harika bir sistem olacaktır..

• DuffyDuck205 kullanıcısına yanıt
    Yukarıda yazıldığı gibi 1000 liralık sisteme G2020 veya G2030 b75 anakart,diğer 1500 liralık sistemede i5 3470 işlemi, orta karar H veya Z77 anakart alın olsun bitsin.
    İşletim sistemini de Windows 7 Home premium 228 TL, hatta kulanacağınız muhasebe programi ile uyumlu ise Windows 8 alın, daha ucuz 183 TL.

http://www.vatanbilgisayar.com/isletim-sistemi/microsoft-oemw7hp64tr-oem-windows-7-home-premium-64-bit-turkce---dvd/productdetails.aspx?I_ID=54321

http://www.vatanbilgisayar.com/isletim-sistemi/microsoft-4hr-00070-windows-8-single-language-64-bit-turkce/productdetails.aspx?I_ID=62810

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 29 Haziran 2013; 22:13:06 >

• Ofis için 3570 nedir?
    G2020 fazlası ile yeter.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.