Şimdi Ara

1KM MESAFEYE İNTERNET TAŞIMA HAKKINDA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
2.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Öncelikle linkini paylaştığınız cihaz hem çok pahalı hemde amatör. Sektörün tuzak cihazlarından sanırım. Benim önerim bu fiyat aralığında öncelikle mikrotik sxt yahut sqlite5tir. Ama mikrotik arayüz biraz zordur kurulması ubnt veya tplink gibi değildir. Daha kapsamlidir. Bunda zorlanırim diyorsanız ubnt litebeam m5 tavsiye ederim. Modeller teorik olarak sitelerinde 2 3 km yazar ama ben rahatlıkla 10km dahi baglayabildim.
    Bu arada paylaştığınız cihazın tuzak olduğu surdan aşikar teorik olarak 15km mesafeye hat atan bir cihaz reelde rahatlıkla 25km yi görüyor bunlarda genelde ubnt nin powerbeam cihazlaridir. Ve maliyeti 700 800 TL değil 3-4 bin aralığındadir. Mikrotik konusunda da eğer niyetlenirseniz remote ile bağlanıp yapılandırma hususunda yardım ederim. :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ben daha önce ubiquiti nanostation m5 kullandim. 3 km mesafeden rahat internet alabiliyordum.

• mimosadanhallice M kullanıcısına yanıt

Hocam size ne kadar teşekkür etsem azdır

Allah razı olsun

Bu önerdiğiniz cihazlarda 120 derecede yayın yapabilirler değil mi ?

Hafta içi siparişi veririm altından kalkamazsam sizi yine rahatsız ederim .

Birebir görüş yakalayamayacagim için geniş çaplı antenli cihazlara yönelmek fazlasıyla mantıklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Richard Parker kullanıcısına yanıt
    Tabi ptp değil ptMp kullanmak gerekir litebeam m5 120 derece erişim noktası olabiliyor sipariş vereceğiniz zaman bilgi verin bir web sitesine yönlendiririm

Sizden de hocam ne demek dilimiz mi kopuyor sanki elimizden geldiğince yardımcı oluruz:)

• bu işler için ubiquiti cihazları kullanın . derdinizi anlatın , firma destek verir.

• mimosadanhallice M kullanıcısına yanıt

Eyvallah hocam çok çok teşekkürler. Yardımlarınız sayesinde bu sorunu çözeriz inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Rica ederim ne demek dert etmeyin çözülür iyi forumlar :)

• arkadaşlar 2 tane tplink 710cpe aldım.biri client diğeri acces point modunda.ikisi rasındaki hızı nasıl testedeciğim bilgisi olna var mi?

resimdeki yerden yapıyorum olmuyor.

1KM MESAFEYE İNTERNET TAŞIMA HAKKINDA
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.