Şimdi Ara

1m 800k sp li str-int verilmemiş euro char satılık herada 84 lvl (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • char 84 level ve sadece tl karşılığı satılıktır 2 gün sonra vazgeçeceğim zaten o zamana 86 olur:))
  • Sabır işi abla... İnşallah satarsın 2güne Herada arada görüyordum yan charını. Bir kaç kere selam verdim ama görmedin sanırım
  • Char gittikçe güzel oluyor ben yerinde olsam kesinlikle satmam . . .
  • bir upda benden ablama...satamadık charları abla bir türlü :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalGirl35

quote:

Orijinalden alıntı: suicide2

nereden ?

izmir siz istanbul içi arıyorsunuz sanırım ama güvenilir olduktan sonra şehir farketmemeli bence

daha detaylı konuşabilirsek sanırım anlaşabiliriz.. (cihansen_@hotmail.com)
  • boşver satıpta napcan ver bana biraz takılayım lvl 100 olduğunda satarsın bu şekilde daha karlı olursun... hiç olmazsa bende biraz vakit geçirmiş olurum :)))
    yada wizardlardan birini ver bana biraz takılayım canım sıkılıyo buralarda :)))
  • ben belki charı alabilirim ama eğer chara bir miktar m bırakabilirsen düşüne bilirim yani bu arda hiç bu kadar yuksek charım olmamıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: acarxxx

boşver satıpta napcan ver bana biraz takılayım lvl 100 olduğunda satarsın bu şekilde daha karlı olursun... hiç olmazsa bende biraz vakit geçirmiş olurum :)))
    yada wizardlardan birini ver bana biraz takılayım canım sıkılıyo buralarda :)))

al istediğini internet geldimiki sana istersen bunu al dilediğini yap:)))))))
  • güncel 88 olmak üzere char zaten 90 olunca kesin satmayacağım çünkü skilleri statları vermek zorundayım 90 da
  • son up son bu alıcı yoksa yok:)))
    level 88 oldu pazartesi 90 olur kesin hala int str verilmedi
  • Ohh ohh senden hızlısı yok.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.