Sabır işi abla... İnşallah satarsın 2güne Herada arada görüyordum yan charını. Bir kaç kere selam verdim ama görmedin sanırım
Char gittikçe güzel oluyor ben yerinde olsam kesinlikle satmam . . .
bir upda benden ablama...satamadık charları abla bir türlü :D
quote:
Orijinalden alıntı: MetalGirl35
quote:
Orijinalden alıntı: suicide2
nereden ?
izmir siz istanbul içi arıyorsunuz sanırım ama güvenilir olduktan sonra şehir farketmemeli bence
daha detaylı konuşabilirsek sanırım anlaşabiliriz.. (cihansen_@hotmail.com)
boşver satıpta napcan ver bana biraz takılayım lvl 100 olduğunda satarsın bu şekilde daha karlı olursun... hiç olmazsa bende biraz vakit geçirmiş olurum :))) yada wizardlardan birini ver bana biraz takılayım canım sıkılıyo buralarda :)))
ben belki charı alabilirim ama eğer chara bir miktar m bırakabilirsen düşüne bilirim yani bu arda hiç bu kadar yuksek charım olmamıştı
quote:
Orijinalden alıntı: acarxxx
boşver satıpta napcan ver bana biraz takılayım lvl 100 olduğunda satarsın bu şekilde daha karlı olursun... hiç olmazsa bende biraz vakit geçirmiş olurum :))) yada wizardlardan birini ver bana biraz takılayım canım sıkılıyo buralarda :)))
al istediğini internet geldimiki sana istersen bunu al dilediğini yap:)))))))
güncel 88 olmak üzere char zaten 90 olunca kesin satmayacağım çünkü skilleri statları vermek zorundayım 90 da
son up son bu alıcı yoksa yok:))) level 88 oldu pazartesi 90 olur kesin hala int str verilmedi
Ohh ohh senden hızlısı yok.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme