Arkadaşlar ben yan komşum ile sınırsız 256k kullanıyorum.Dün gece bağlantı bi kaç saniyeliğine gitti ve tekrar geldiğinde 1mpbs oldu.YAni yeni adsl tarifesi kullanımına geçtim.Kendim surecom 10/100mbps ethernet kartı komşumdan gelen kablo ile sağlıyorum bağlantımı.Hız arttı fakat benim download hızım eskisi gibi 25 27kb\s .Oysa kuzenim 1mbps hızla 90 100kb\s hızda download yapabiliyor.Acaba sorun ethernet kartımda olabilir mi?
Lime wire da 25 gösteriyo ama daha hızlı indiriyo. eğer lime wiredan baktıysan öyle görünüyo...
limewire da areste flashget te aynı 27 nin üzerine çıkmıyor
Modemi resetlemeyi denediniz mi?
1mbit enfes bişey yaa. Stabil son hızda çekebiliyorum.
Aynı sorun bendede var Benimde kuzenim 90-110 arası dl yapıyo benim halen 27 civarı
modemi resetlemek 4 5 gün için imkansız çünkü komşum tatilde benim düşündügümde şu 10/100mbps bir ethernet kartı kullanıyorum 10/100/1000mbps bir kart alsam bir değişiklik olur mu??
asusline, modemi resetlemezsen bağlantı hızın aynı kalır Daha önce forumda onlarca kişi modemi resetledikten sonra hızının arttığını söylemişti. Bekleyeceksin arkadaşını. Yada elektriklerin kesilmesi için dua et
mdoemi resertlemelisin,hata resetlemeye gerek yok sadece kapatıp açmalısın,benim bağlantı 1024 olmuştu ama 192 ile indiriyordu,tekrar kapatıp açınca 110'la indirir oldu,şu an gayet stabil ve aşırı memnunum..
o halde bi kaç gün yine aynen devam edicem ama baglantı hızıma bakıyorum eskiden 256 yazarken şuan 1mbps yazıyor
Ya da apartamanın sigortalarını kapat aç :D
Aynı sorun bendede var fakat modem resetleme veya kapatıp açmayı malesef yemiyo, sabırla!!! yarını bekliyorum. Düzelmezse tt'ye bir ziyarete gidecem mecburen.
quote:
Orjinalden alıntı: winner_ys
bak bu güzel fikir
bende modemi açıp kapama işe yaradı modemde hız 1024 olduğu halde maksimun 30 ile download yapabiliyordum modemi kapayıp açınca download 100ün altına hiç düşmedi 100 ila 115 arasında geziyor.
quote:
Orjinalden alıntı: Asusline
quote:
bak bu güzel fikir
apartmanın derken panodan sadece onun dairesinin şartelini kapat. millet bide tedaşa sövmesin...
quote:
Orjinalden alıntı: *Lazrail*
quote:
quote:
bak bu güzel fikir
apartmanın derken panodan sadece onun dairesinin şartelini kapat. millet bide tedaşa sövmesin...
mantıklı
quote:
Orjinalden alıntı: ResT_In_PeaCe
quote:
quote:
quote:
bak bu güzel fikir
mantıklı
apartmanın sigortasını öyle şap diyeden kapayamazsın ztn tehlikeli alır seni başka alemlere götürebilir...
quote:
Orjinalden alıntı: basel34
quote:
Orjinalden alıntı: ResT_In_PeaCe
quote:
quote:
quote:
bak bu güzel fikir
mantıklı
apartmanın sigortasını öyle şap diyeden kapayamazsın ztn tehlikeli alır seni başka alemlere götürebilir...
.ıçı kırık bi internet için gümbürtüye gitti demesinler...
120 ile cekiyom bizim komsu 45le anlayamadım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme