Şimdi Ara

1milyar200

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bende 1milyar 200 para war galiba 12gb ediyo sizce beramusta bu parayla hangi rouge itemlerini alimm ??????????????????(adam cıplak takılar hariç)

• MD AL
  • LWL kaç
  • o parayla bi tane md alırsın bi de +7 fp set belkii
  • fp +7 al sonra +7 cleaver al 2 tane sonra +7 md ye dönersin hatta cleaver ları kendın bas belki +8 de cıkartabilirsin.
    Cleaver görevine sürekli girr
  • +7 rebirth md ler 650m - 550m arası +7 rebirth chitin 350m genellikle +7 fp 40m - 60m şuan piyasa çok pahalı biraz bekle derim ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _d1abl0_ -- 22 Ocak 2007; 18:00:56 >
  • yaaaa olm malmısın sen hay knightın die abuk sabuk şeyhler yazma yeter beaaaaaa ........... admin

• burası paylaşma topici burda arkadaş bilmipmuş sormuşi bizde cevap verioz sen öel hay ....... bilmenme yazacağına bu foruma girme be BURASI PAYLAŞMA TOPİCİ ARKADAŞIN SORU SORMASI ONUN Bİ HAKKIDIR BİZİMDA ONA ADAM GİBİ CEVAP VERMEK SORUMLULUĞUMUZUDUR

quote:

Orjinalden alıntı: _d1abl0_

şuan piyasa çok pahalı biraz bekle derim ben

bencede bekle yakında ucuzlar

• Biraz sabredersen ileride fiyatlar düşecektir. Şimdi bence parayı elinde tut alma birşey.
  • şimdilik görev itemleriyle idare et lvl kas.O paraylada ticaret falan yap cogalt parayı biraz da bekle ark ların dedigi gibi ucuzlar
  • 31assas31ayp olmuomu?
    adam akıllıca bişi sormus töbe töbe bi topiclerde bilmeyenlere öğretmessek nsl öğrencekler kardes sen bekle düşecek piyasasora dizersin
  • +7 chitin set çek elinede 2 tane +7 md al asas ol.(üstüne para koymayı unutma)
  • ben 10 gb ile dual md +7 dizdim suan 280m fazladan param var ve fp lerim +7 biraz ticaret yaparak al itemleri direk param var diye basma parayı tezgaha
  • bize ne yaw ne istiyosan al sanki ben md al desem alacan alla alla
  • bıraz bekle hem parayı katla
  • Beramusta +8 shard +8 md +8 chıtın +7 sheller takılar vb. şeyler satılır isteyenler pmler Mcarvis,_arvistar_ a pm beklyiroum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.