Şimdi Ara

1More Quad Drive Satılık/Takaslık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ürün yurt dışında 169 dolarlık bir satış fiyatı var.
    Burn in olmamış.
    Full Kutulu

Fiyat: 900 TL

Takas düşünülür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartaltib -- 5 Şubat 2020; 3:36:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Arkadaşlar iyi günler, bu ilanın sahibi Adana dan Recep Aksoyvar ile ilgili yazımı burada bulabilirsiniz. Ürün benden alınmış üründür, yalan ifadelerle sizlerin kandırılmasına çalışılmaktadır. Lütfen okuyun:https://forum.donanimhaber.com/kartaltib-rumuzlu-uye-tarafindan-nasil-dolandirildim-tepkinizi-gosterin-lutfen--141887956

Amerikadan falan gelmemiştir. Odyofil gibi konuşmaya çalıştığına bakmayın. Madem buna inanan var peşim söylüyorum ürün kullanılmıştır, Burnin olmamıştır falan hikaye. Benden aldığı fiyat 600TL'dir.
  • Arkadaşlar iyi günler, bu ilanın sahibi Adana dan Recep Aksoyvar ile ilgili yazımı burada bulabilirsiniz. Ürün benden alınmış üründür, yalan ifadelerle sizlerin kandırılmasına çalışılmaktadır. Lütfen okuyun:https://forum.donanimhaber.com/kartaltib-rumuzlu-uye-tarafindan-nasil-dolandirildim-tepkinizi-gosterin-lutfen--141887956

Amerikadan falan gelmemiştir. Odyofil gibi konuşmaya çalıştığına bakmayın. Madem buna inanan var peşim söylüyorum ürün kullanılmıştır, Burnin olmamıştır falan hikaye. Benden aldığı fiyat 600TL'dir.

• Arkadaşlar ürünü takas karşılığı aldım.
    Verdiğim ürünü kendisi istedi shure se530 idi ürün.
    Ürünün kılıfı yok diye onu sonradan yollayacaktım beni tehdit etti.
    Bu ürüne takas teklifi etti birisi shure se315 veriyordu.
    Se315 eden ürüne ben se530 verdim.
    Bugün şikayetçi olacağım dolandırıcı dediği için. Karşılıklı takas yapıp sohbet ettiğim bir insan dolandırıcı diyor bana?
    Ürünü kaça aldığımın önemi yoktur önemli olan piyasa fiyatıdır.

• Sahibindende ilanı olmayan ürünü aldığını söylemişsiniz ama ucuz bir şey değil ki bu hem de 2. el ürün.. yani fotoğrafını görmeden direk takasa girip parayı göndermek alıcının hatası olmuş. Ancak siz de kulaklığı çok övmüş olmanıza rağmen onun beklediği gibi çıkmamış hem kendi kulaklığını hem de ekstra 250 tl para gönderdiği için mağdur olmuş üstelik kılıfı da göndermemişsiniz. Bence her iki tarafın da hatası var ancak suç sendeydi bendeydiyle bir ay geçse bu sorunu çözülmez. En güzeli takası iptal edin herkes kendi arkadaşını göndersin ürünlerinizi geri alın konuyu kapatın bir daha da konuşmayın böylece kimsenin dolandırıcı olmadığı karşılıklı yanlış anlaşılmalar olduğu sonucu çıkar herkes yoluna bakar.
  • The Raider T kullanıcısına yanıt
    Üstat ürünün fotosunu aldığım gün attım zaten.
    Ürün 1 aydır onda. Kılıfı gönderemedim.
    Kendisi ürüne alıcı olduğunu kılıfı göndermem gerektiğini söyledi? Ne oldu demek ki ürün sağlam ki alıcı bulmuş ilan açmış doğru mu?
    Neyse konuya gelelim bu pazartesi ürünü kargoya verecektim ama tehdit vari konuştu?
    Bana hakaret edince ben buyur burada ki referanslara bak. Milletin neyini yemişim de sen bunu diyorsun dedim. Tehdit eder gibi konuşunca elinden geleni ardına koyma dedim.

Ha gel gelelim Adana'da arkadaşı varmış yolla ürünü geri dedim karşılıklı elden değişim yapalım dedim?
    Vazgeçti kendisi.

Bende buradan şunu anladım, ürünü aldı kullandı, ürün sağlam dı ki alıcı buldu ilana koyup?
    Şimdi ürünü yollamadı sebebi ne demek ki ürünü bozdu?

• Recep Aksoyvar Sahte insan, herşeyin sahte. Herşeyin yalan.

Senin her yalanına tek tek cevap mi vereceğiz?

Pazartesi gönderecektin peki ondan önce söz verdiğin 25 kez neden göndermedin?

Herkesi gerizekalı yerine mi koyuyorsun?

Bir takım yerlere alakasız cımbızlama yapıp olayın üzerini örtmeye çalışıyorsun.

Bak 3. kez söylüyorum, eğer erkeksen, Whatsapp konuşmalarını yayınlamama onay verirsin.

İşte onları görse herkes ikna olur, 2 dakika sürer.

Sen güvenilir bir kişi olmaktan çok uzaksın, Bir kere MEB' de öğretmen bile değilsin Facebook'ta yazdığın gibi.

Baştan sona yalan olduğunla ilgili Google' da kayıtlara başladı. Recep Aksoyvar, senin ne kadar güzel eseler bıraktığını okuyacaklar.

Bu arada hani beni savcılığa şikayet edecektin? Et bakalım ilk önce onaysız olarak özel konuşmaları yayınlayan kim dön bak.

Şimdi onu da sorayım avukata nasıl olsa bir paylaşım yapıldı, onayına gerek kalmadan belki her şeyi yayınlamam suç olmayacak.

• The Raider merhaba, analizin için teşekkürler.

Dediğin gibi bu anlaşmanın iptal edilmesi lazım hemen.

Bir aracı tayin edip ikimizde ürünleri göndereceğiz.

Bana borcunu ödediği zaman paçavrasını geri alabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • thanci T kullanıcısına yanıt
    Paçavra dediğinin ürünü bugüne kadar kılıfı için laf ediyordun? Pazartesi gönderecektim. Sen kalkıp tehdit ettin.
    Yarın yeni konu açacağım orada görüşürüz belgeler ile.

• forum tarihine geçer bu ikili

thanci vs. kartaltib

FIGHT!!!
  • Sorunlu Alışverişler bölümünden devam ediniz lütfen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.