Şimdi Ara

1on4 ~ DHKT-DE | pRo`$eDu[R] ~ Mini Movie, iyi Seyiler. ~ Enjoy ~ (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: RemagX

Görüntüye ne yaptın öyle yoksa oynarkendemi öyle oynuyon hile açık sanki modeller koyu renk harita aydınlık ben olsam servera acilen cvar engelleyici koyarım...

Oynarken video'ya alınmadı demodan alındı

Özellikle Ben yaptım kendi tercihim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kamikaze00

ulen ilk ben video çektim ardından bütün forum video konularıyla doldu taştı

Alakaya gel

Özenilcek bi tarafın yok hocam , sanada özenmem.

Video ya yorum yap hocam ..
  • Video güzel ayrıca kamikazenin dediği gibi bir konu açtı milleti paso konu açıp duruyo adamlar resimler,videolar diye 10 15 sayfalık konu yapmışlar ama nerde oraya koyma fikri.
  • Karşı takımda bi acayip oynuyorda, görüntülerde ultra parlak olunca nasıl olduğunu merak etmiştim. Yeni videolarını bekliyorum.
  • Demolar için ayrıca konu açmayı düşünüyorum, herkes 10 20 saniyelik videolar için konu açar oldu.

1vs 4 anı için video yaptığınıza değmez, en azından 1-2dk sürsün bari.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

Demolar için ayrıca konu açmayı düşünüyorum, herkes 10 20 saniyelik videolar için konu açar oldu.

1vs 4 anı için video yaptığınıza değmez, en azından 1-2dk sürsün bari.

Evet doldu forum böyle mini movielerle

Ama olsun profesyönelliğimiz artıyor azdan aza
  • forumdaki videolara baktığımda ben başarılı buldum rakip biraz pasif galiba ama :) yinede düşünce ve aim güzel forumda paylaşım konusuna bişey diyemem.
  • Güzel olmuş hacum ellerine sağlık
  • çok berbat,

lama

güzel la
  • Sagolun yorumlarınız için

~ İnfLames - Kuzum

Tüm bakan herkes yorumlarını yazsın lütfen bakıpda gecmeyin bi yorumu fazla görmeyin
  • Her mac merım dersın:Dburda gıtmıssın uzun rush:Dgusel olmus abım canında ellerıne saglık
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pijjozzy

Her mac merım dersın:Dburda gıtmıssın uzun rush:Dgusel olmus abım canında ellerıne saglık
    Dimi benimde dikkatimi çekti adam her el merim diyo sanki biz meri elinden almaya çalışıyoz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pRo`seDu[R]

quote:

Orjinalden alıntı: TR4NC3

Acıkcası cok fazla ilgimi cekmedi.Her zaman yapılabilicek birşey.Emeğine saygı yine de müzik falan güzel olmuş .Devamını bekliyoruz (:

Sagol kardeş ...

Şunu belirtmek isterimki Public degil maçtayız ... Belki public sanmış olabilirsin

Ben public sanıyordum. Kusura bakma. Maçta 4 kişi düşürmek büyük başarıdır (: .Ne diyeyim HeLaL oLsun. Ama dediğim gibi fazla ilgimi çekmedi.Şöyle hepsine hs atıp alsan veya duvardan ilginç hsler falan atsan daha çok ilgimi çekerdi .

• quote:

Orjinalden alıntı: audreth

forumdaki videolara baktığımda ben başarılı buldum rakip biraz pasif galiba ama :) yinede düşünce ve aim güzel forumda paylaşım konusuna bişey diyemem.

audreth e katılıyorum
  • güzel
  • olmamış Şaka læ güzel milleti götürmüşün kafadan
  • Teşekkürler yorum yapan herkese ...

Hala yorumlara açıgım evet bekliyorum yorumlarınızı
  • Gayet güzel.
  • quote:

Orjinalden alıntı: UnT0ucHabLe

Gayet güzel.

Teşekkürler
  • Arkadaşlar konuyu güncel tutalım devamıda gelecek cünki yapım aşamasında

Sohpet amaclıda yazabilirsiniz yeterki yazın
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.