Şimdi Ara

1st throne kamaeln (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hoş görünüyor ama yanlızca tek taraftan kanatlı olması biraz garip geldi bana
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fistan

Hoş görünüyor ama yanlızca tek taraftan kanatlı olması biraz garip geldi bana

harbi valla tek taraf kantlı bunlar yoksa ilerde başka bir ırk daha mı cıkarakar acaba ?

birde bu ırcın ne tür classs ları olcak skill ve stat dagılımı hakkında bir bilgi alacagımız link varmı acaba ?
  • statlarla ilgili bilmiyorum da

http://www.lineage2.co.kr/kamael/intro.asp <---- şurda farklı resimler videolar vede bu ırk'ın ana şehri hakkında resimler var.. gayet hoş...
  • Belqi bu kadinla erkek ciftlesiodur olan cocoukta 2 kanatli olur (anneden 1 kanat babadan 1 kanat )
  • quote:

Orjinalden alıntı: eminshop

Belqi bu kadinla erkek ciftlesiodur olan cocoukta 2 kanatli olur (anneden 1 kanat babadan 1 kanat )

o mantıkla düşünürsek bu çiftleşenlerin anne babası olmamış mı oluyor ? XD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 21 Nisan 2007; 20:46:36 >
  • Hatunlarda kanat solda erkeklerde sağda.Belkide omuz omuza werip bi hatun bi erkek uçuyolardır
  • yeni ırkın tek kanatlı olmasının cevabı

lineage2 history den çeviri

yeni ırk özünde divine (melek ruhsal) ollup geçmiş çağlardaki sebebini tam çözemediğim nedenlerden dolayı anakim tarafından cezalandırılarak göksel güçlerinin bir kısmı ellerinden alınmış vs..fakat aynı zmanada özleri okadar kuvvetlidirki hala diğer ırkardan çok daha güçlü özellikleri içinde barındrmaktadırlar tek kanat olayı özetle özlerinde melek olan bu sınıfın kırpılımış haleri....

orjinal metin biraz fazla terimel ingilizce kullandığından cümler kopuklukları olabilir....özür
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.