Şimdi Ara

1vs1 de kesebilecek var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Nuker = Snow Başlar Baba Yiğit Gibi Dalar ==> Snow Biter Yatır Batır ==> Tek Crit'e Can Verir........ Vs Vs
  • Eldorado da oynamadığına dua et sırf seni kesip ss çekmek için tee roc dağlarından dw ye inerdim :)
  • Birde Bütün Sslerde Kaçtıgının Resimleri Bir Bowcunun Öldüğü Bir Resim Var Neyi Ekledin Anlamadım ?
  • hem charın noop hemde server ın google a NuKe__MaN yaz istersen
  • üzerinde plus bile yok. yada sprit. snow shield in gazıyla atıp tutuyon.

vakti zamanında herada karşıma cıkmış olsan bi güzellik yapardık sana...

char link :http://forum.donanimhaber.com/m_27111174/mpage_1/key_//tm.htm#28115382
  • arkadaşlar inanmayın bu charı hep samarkandda yerde görüyorum :D
  • bnde girince sunlu bisey zannettim :D saturn bukadar ezikmi yahu :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: [Escasmu]

arkadaşlar inanmayın bu charı hep samarkandda yerde görüyorum :D

hiç şaşırmadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: EnKaZs

öle mi dersin ??? elinde +5 olan ve tüm seti +5 OLAN ACCları +7 fln olan bi x-bow bni kesebilir mi?

alınma ama int (s/s) charlar hele 1vs1 de euro charı bide bu xbow ise kesmek cok kolay nerdeyse tek atıcan hergece canlı örneğini kendim yasıyorum
  • Başlığı görünce bende full sun char filan sandım O serverda seni kesebilen adam yoksa ben o server a gelip kral oliyim
  • s/s int lightning cold bicheon, tipik int yapılandırması, def iyi ama dmglari kotu. Benim +9 varken bile division olmadan milleti yatırmak kolay olmuyodu ve lightning dmg aralıgı fazla oldugu icin garip dmglar atabiliyosun ama yeni gozdem force fire pacheon ozellikle senin tip yani int s/sleri rahat alr bence : )
  • bu charı 85+ Her Warior tek atar hp ın cok az snow una guvenen bı char yapmıssın

al buda bnm char saturnde olsaydın gorusurduk Dw de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NokTaLiVirqL -- 24 Şubat 2009; 15:21:25 >
  • Snowla 10sneLik isin var
  • tmm saolun başka serverlardan laf atmak her zmn kolaydır :D
    ama venuste gel pvp yapalım dien bi kişi çıkmamış dmi?
    neyse ya kavga çıkacak bn kaçar şeklim kalır
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.