arkadaşlar inanmayın bu charı hep samarkandda yerde görüyorum :D
hiç şaşırmadım
quote:
Orjinalden alıntı: EnKaZs
öle mi dersin ??? elinde +5 olan ve tüm seti +5 OLAN ACCları +7 fln olan bi x-bow bni kesebilir mi?
alınma ama int (s/s) charlar hele 1vs1 de euro charı bide bu xbow ise kesmek cok kolay nerdeyse tek atıcan hergece canlı örneğini kendim yasıyorum
Başlığı görünce bende full sun char filan sandım O serverda seni kesebilen adam yoksa ben o server a gelip kral oliyim
s/s int lightning cold bicheon, tipik int yapılandırması, def iyi ama dmglari kotu. Benim +9 varken bile division olmadan milleti yatırmak kolay olmuyodu ve lightning dmg aralıgı fazla oldugu icin garip dmglar atabiliyosun ama yeni gozdem force fire pacheon ozellikle senin tip yani int s/sleri rahat alr bence : )
bu charı 85+ Her Warior tek atar hp ın cok az snow una guvenen bı char yapmıssın
al buda bnm char saturnde olsaydın gorusurduk Dw de
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NokTaLiVirqL -- 24 Şubat 2009; 15:21:25 >
Snowla 10sneLik isin var
tmm saolun başka serverlardan laf atmak her zmn kolaydır :D ama venuste gel pvp yapalım dien bi kişi çıkmamış dmi? neyse ya kavga çıkacak bn kaçar şeklim kalır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme