Şimdi Ara

2.0.2 den 1.1.4 e dönmem lazım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • DFU moda alamaşıssın büyük ihtimalle telefonu. birde hata kodunu yazarmısın... (1601 1602 1603 13 20 vs vs)
  • Merhaba

Dediğiniz yöntemleri uyguladım ve iphone'umu 1.1.4 getirmeyi başardım elinize sağlık öncelikle.:) Fakat icerisinde installer yok.:( Jailbreak veya jailbrea+activate yaptıkdan sonra icinde yüklenebileceği söyleniyor.Denedım ama olmadı.Başka bir altenatif'de sunulmuş ''AppTapp Installer.app'' dosyasını iphone'unu Applications bölumunu atıldıgında oluyormus.Dosyayı bulup ındırdım ama telefonu atılıs yontemını bulamadım.Nasıl yapılıyor acaba acıklayıcı bılgı verebılırmısınız?
  • bendede başta çıkmamıştı ziphone 2.6 ile sadece jailbreak yap otomatik olarak geliyor.
  • Saol denıcem.İşlemlerimi 3.0 ile yapmıstım.2.6 bulup hemen ındırıp denıcem.
  • iLiberty+ ile jilbreak yap orada instaler seçeneğini işaretle hallolur;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: U.K

Merhaba

Dediğiniz yöntemleri uyguladım ve iphone'umu 1.1.4 getirmeyi başardım elinize sağlık öncelikle.:) Fakat icerisinde installer yok.:( Jailbreak veya jailbrea+activate yaptıkdan sonra icinde yüklenebileceği söyleniyor.Denedım ama olmadı.Başka bir altenatif'de sunulmuş ''AppTapp Installer.app'' dosyasını iphone'unu Applications bölumunu atıldıgında oluyormus.Dosyayı bulup ındırdım ama telefonu atılıs yontemını bulamadım.Nasıl yapılıyor acaba acıklayıcı bılgı verebılırmısınız?

iLiberty+ ile jilbreak yap orada "cydia" seçeneğini işaretle hallolur;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FullHD -- 8 Eylül 2008; 3:14:18 >

• Yaf Kardeş vatana millete hayırlı bir işte bulundun ellerin dert görmesin
  • Rica ederiz,
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.