Şimdi Ara

2-0 kazanan oyuncularımı tebrik ediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ertuğrul Sağlam maçın ardından Lig TV'ye açıklamalarda bulundu.

http://www.ligtv.com.tr/haber/2-0-kazanan-oyuncularimi-tebrik-ediyorum

beşiktaşın atıığı gol ofsayt. bi de en çok ağlayan takım beşiktaş. diğer istanbul büyükleri kadar bizi kayırmıyor diye ağlarlar. ama anadolu klüplerine gelince kartal olurlar.

• Bende 2-0 kazanıp 1 puan alan Eskişehiri tebrik ediyorum büyük başarı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

Bende 2-0 kazanıp 1 puan alan Eskişehiri tebrik ediyorum büyük başarı.

quote:

"Eskişehir'in golü nizamiydi"

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic: "Olcay'ın attığı golü izledim, gerçekten karar vermek zor. Attıkları golü bir kez izledim ve nizamiydi. Onlar adına talihsizlik olmuşsa onlar için üzgünüm."

http://www.ntvspor.net/haber/futbol/114278/eskisehirin-golu-nizamiydi

beşiktaşın attığı gol ofsayt idi, eskişehirin sayılmayan golü nizami idi, eder 2 bundan sonra hakemler vs diye hikaye anlatmayın. buna rağmen beşiktaşın 1 puanı sindirmesi ve aymazlığı ise olağan bi durum. içlerine işlemiş artık hak yemek.

• Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum çıtIıyor faIan rahatIıyorum. GüzeI oIuyor yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

quote:

quote:

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic: "Olcay'ın attığı golü izledim, gerçekten karar vermek zor. Attıkları golü bir kez izledim ve nizamiydi. Onlar adına talihsizlik olmuşsa onlar için üzgünüm."

beşiktaşın attığı gol ofsayt idi, eskişehirin sayılmayan golü nizami idi, eder 2 bundan sonra hakemler vs diye hikaye anlatmayın. buna rağmen beşiktaşın 1 puanı sindirmesi ve aymazlığı ise olağan bi durum. içlerine işlemiş artık hak yemek.

Ne var bunda güzel kardeşim. Biliç adam gibi çıkmış söylemiş en azından. Sanki ilk kez yanlış ofsayt kararı veriliyor bu ülkede.
    Saçma sapan burada milleti galeyana getirmeye çalışmana gerek yok. 2 tane penaltı olmuş 2 haftada biri birinden komik, sen ofsayt gibi çok zor anlık bir kararda verilen hatayı
    o zehir saçan kelimelerinle büyütmeye çalışıyorsun. Ayıp

• quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

quote:

quote:

quote:

Ne var bunda güzel kardeşim. Biliç adam gibi çıkmış söylemiş en azından. Sanki ilk kez yanlış ofsayt kararı veriliyor bu ülkede.
    Saçma sapan burada milleti galeyana getirmeye çalışmana gerek yok. 2 tane penaltı olmuş 2 haftada biri birinden komik, sen ofsayt gibi çok zor anlık bir kararda verilen hatayı

hep aynı takıma oluyor. geçen gs maçında da aynısı oldu. ne galeyana getircem. şuna bak hem suçlu hem güçlü. sorsan beşiktaştan fazla mağdur edebiyatı, garip guraba edebiyatı yapan takım yok memlekette. zehir saçan kelimelermiş, sanırsın kırmızı başlıklı beşiktaşlıya fikret ormanda elma yedirmeye çalışıyoruz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

quote:

quote:

quote:

hep aynı takıma oluyor. geçen gs maçında da aynısı oldu. ne galeyana getircem. şuna bak hem suçlu hem güçlü. sorsan beşiktaştan fazla mağdur edebiyatı, garip guraba edebiyatı yapan takım yok memlekette. zehir saçan kelimelermiş, sanırsın kırmızı başlıklı beşiktaşlıya fikret ormanda elma yedirmeye çalışıyoruz

Yav şu garip guraba edebiyatı nereden çıktı göster bi bakalım hele. Kendi kafanızda bir şeyler uydurup gün geçtikçe daha çok inanıyorsunuz çok komik oluyor valla inan bana. Ha bu arada da Beşiktaş ile Bursa arasında husumet yok bana kalsa ama oraya da bir hikaye uydurmuşsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• saimertug kullanıcısına yanıt
    hadi hadi konuyu ikili tartışmaya çevirme, bursa-beşiktaş tartışmasına da çevirme. federasyon başkanı bile eski beşiktaşlı. sorsan en çok bizim hakkımız yeniyo dersiniz. bugün konumuz havadan aldığınız 1 puan. eskişehirin kaybettiği 2 puan da diyebiliriz. yazık. konuyu beşiktaş bölümüne açmadım ama suçluluk psikolojisi tabi hemen geldiniz tabi.
  • quote:

hadi hadi konuyu ikili tartışmaya çevirme, bursa-beşiktaş tartışmasına da çevirme. federasyon başkanı bile eski beşiktaşlı. sorsan en çok bizim hakkımız yeniyo dersiniz. bugün konumuz havadan aldığınız 1 puan. eskişehirin kaybettiği 2 puan da diyebiliriz. yazık. konuyu beşiktaş bölümüne açmadım ama suçluluk psikolojisi tabi hemen geldiniz tabi.

federasyon başkanı dediğin adam bizi batıran adinin teki be. ne saçmalıyorsun sen?
  • quote:

ayriyeten dün geceki hakem geçen sene göz göre göre 3 puanımızı çalmıştı ama sen bilmezsin tabi bunu.
    avatarında güneş gözlüğü var ama geçirmişsin at gözlüklerini dolaşıyorsun etrafta
  • bu neyin kafası şeftalinin mi ?
  • Bence konuyu açma sebebin Eskişehir'den çok, geçen hafta içeride bizden aldığınız mağlubiyetle alakalı
  • quote:

bursa-beşiktaş tartışmasına çevirme demişsin ayriyeten de çeviren sensin
    o kadar eskişehirli var forumda, konuyu neden bursalı açıyor acaba
  • geçtiğimiz haftalarda toplam 5 penaltımız verilmezken nerdeydin zeus efendii, bizim attığımız golde net bir hata yok, esesinkini kabul ediyoz zaten ki maç içinde eskişehir gol atsın istedim ve attılar, haa haklarının yendiğini değiştirmiyor tabii bu ama hakemin net olarak bize 3 puan aldırmak için gelmediğini de gösteriyor
  • Fernando! kullanıcısına yanıt
    ben anadolu klüplerine bakıyorum, üzerine bir de istanbulun 3 büyüğü olduğu iddaasını taşıyan ancak büyüklüğü lobi faaliyetlerinde öteye geçmeyen takımların verilmeyen penaltılarını mı düşünecem. hala hakkımız yenildi edebiyatı yapmayın bari. yukarda elemanda demiş sanane gibisinden, anadolu klüpleri sürekli 3 istanbul büyüğü takımlara karşı bunları yaşıyor + ertuğrul sağlamı seviyorum insan olarak. bu şekilde net hatalarla şampiyon olmayı hayal etmeniz içler acısı. bu sene beşiktaş gs-fb arasından sıyrılır ve şampiyon olur diyordum bu rezil kavgalardan sonra ama beşiktaş ikisinin arasından böyle sıyrılacaksa kalsın. yazık.
  • ZEUS__ kullanıcısına yanıt
    bütün bunlara 1 maçtan sonra mı karar verdin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

newton yer çekimi kanununu kafasına elma sandığı düştükten sonra mı buldu, bir bir düşer birinde bulursun. bu maçta tamam artık dedim, evreka dedim. bilimsel konuşuyorum farkındaysan
  • quote:

quote:

newton yer çekimi kanununu kafasına elma sandığı düştükten sonra mı buldu, bir bir düşer birinde bulursun. bu maçta tamam artık dedim, evreka dedim. bilimsel konuşuyorum farkındaysan

mütüş bi açıklama, aydınlandım ama bi yerde takıldım hocam, bu elma 2 haftadır bize düşüyodu bu maç eskişehire düştü peki rakibimize düşen bi önceki armutu hatırlıyor musunuz? toplamda falan en çok hasatı kim yapıyo mesela..

• quote:

quote:

quote:

mütüş bi açıklama, aydınlandım ama bi yerde takıldım hocam, bu elma 2 haftadır bize düşüyodu bu maç eskişehire düştü peki rakibimize düşen bi önceki armutu hatırlıyor musunuz? toplamda falan en çok hasatı kim yapıyo mesela..

dediğim gibi ben 3 büyüklere bu konuda bakmam, en son konuşacak takımlar. bu konuda bile bizim de hakkımız yendi ama geçen hafta yeaa diyorsunuz çok garip. bu sene olimpiyatta zemin patateslik, patates ekip biçin bence.

• Helal olsun tokat gibi aciklama olmus. Artik hakkim yeniyor edebiyatı yapmazlar herhalde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.