Şimdi Ara

2,000- ile 3,000 arası laptop tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2,000- ile 3,000 arası laptop tavsiyesi istiyorum elimde bi tane monster die bir marka varhttp://www.fokusbilgisayar.com/asp/show_stock.asp?product=T96M860TU38M ama ne kadar iyidir ısınma durumu nedir bilmiyorum. bu makinanın özelliklerine yakın olarak sony, toshiba öncelikli olmak üzere başka markalarda tavsiyeleriniz varsa yazarmısınız. teşekkürler.....

2,000- ile 3,000 arası laptop tavsiyesi

• Dostum madem elinde bir notebook var neden yeni alıyorsun ki? He elindeki model süper bir alet. Bende diğer tüm özellikler aynı olmak üzere sadece işlemcisi 4çekirdek olanı var ve gayet memnunum Isınma falan da yok
  • sanırsam elimde derken düşündüğüm model olarak demiş. sana şöyle diyim piyasada alacağın modeller fazla yok. asus n51 , lenovo y550,acer AS5935G (lenovo y550 in ddr 2 ekran kartlı modeli) vede elindeki bu monsterin 4 çekirdekli modeli ve elindeki model kalıyor. sanırsam bu modellerde ısınma sorunu yok (monsterı bilemeyeceğim)
  • Sorun derken max 75 gorursun ben crysıs oynuyorum saatlerce 70 derece fılan oluyor ekran kartı en az ısınanlar arasında sogutması gayet etkılı ses konusunda bıraz seslı calısıyor oyundayken normal de bu sorunda yok.Alabılecegın en ıyı pc monster kesınlıkle tavsıye ederım.
  • Aynen wolleskaana katılıyoru mfakat bir detay ekleyeceğim. Oyunda biraz sesli demiş evet bu doğru. Fakat oyunun heyecanı ve sesinden bu sesi farketmiyorsunuz bile Defalarca söyledim, 2 aydır kullanıyorum ısınma problemi göremedim cpu max 75 gpu max 81 gördüm bunlar da 6 saat call of duty world at wardan sonra. Bu mu ısınma ?
  • o zaman gönül rahatlığı ile eğer bütçe sıkıntın yoksa monster al derim ben.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.