Merhaba arkadaşlar. Halihazırda kulak üstü bir kullaklık kullanıyorum memnunumda açıkçası işimi görüyor. Bunun yanında kulak içi Bluetooth bir kulaklık alma niyetimde var. Kullanım yeri olarak genelde PC olacak. Telefonda kullanma amacım yok. Belki denerim bilmiyorum cihazım Samsung. PC üzerinde de genelde dizi/film/müzik üzerine olsa da oyunlarda da denemek istiyorum. Ne kadar başarılı olur orasını bilmiyorum tabii. Daha rahat gelir düşüncesiyle merak içersindeyim sadece. Bu kapsamda bakınırken. ASUS ROG cetra modeline denk geldim. Diğer bilgisayar ekipmanlarına kıyasla bu ürünler özelinde bir satış yapan firmaların müşteri temsilcilerine sordum 500 TL-10.000TL arasında uçurumsal farklarla ürünler önerdiler. Sonuçta satış temsilci prim alacağı ürüne yönlendirme durumuda olabilir diye düşünebilir ama fikir almak adına merak edip sordum. Klavye, mouse vs gibi ürünlerde karşılaştırmalarda genelde bütçeleri denk olan markalar üzerinden tavsiyeler olurdu. Nedense bu arayışımda önerilen ürünler arasında uçurumsal farklar oldu. Genel olarak bütçem 2.000 TL. Buradaki arkadaşların tecrübelerine daha çok güvendiğim için bir de sizlerine önerilinizi rica ediyorum. |
Bildirim