Arkadaşlar 1.1.4 den 2.1 e geçiş yaptım aslında ben yapmadım bilgisayara bağladım i tunes yeni versiyon var dedi iyi dedim yükledim itunes 8 ile. ben ne bileyim bu yeni versiyon olunca kırılması gerekiyor diye. Neyse açılışta sadece acil arama yapabileceğim sayfa çıkıyor forumda çok aradım ama bulamadım ne yapmam lazım ne ile nasıl kırıcam ben iphone yeni aldım kullanıcıyım o kadar uzman sayılmam bazı insanlarla görüştüm abi gönder şu kadar para ver falan dediler pek güvenemedim açıkçası. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. pleaseee
arkadaşlar allah aşkına biri beni arasın numaram yoksa bu cihazı cidden kırıcam. yokmu yardımsever bi arkadaş 0532 307 46 85 numaram
dostum aynı sorun dün başıma geldi ve tam iş bittiğinde saat sabahın 5'ine geliyordu sayısız itunes kurup kaldırdım ama başardım. ben bu sitedeki yönergeleri izledim.
çok yardımcı oldu bu sitedeki bilgi çalıştırdım şuan 1.1.4 kullanıyorum
bu kadar sıkıntıdan sonra yine 1.1.4 e mi dönelim yani
şimdi 2.0.2 yükledim bi yerde anlatılan yönergeleri izliyeyim dedim quickPwn ile işlemi halledin diyor ama quickpwn şöyle bir hata veriyor.
1.1.4 de iken en güzeli custom winpwn ile 2.0.2 yapıp itunes ile 2.1 UPDATE yapmak en doğrusu olacak gibi.
Arkadaşım, firmware 2.1 için quickpwn ve pwnage tool çıktı, panik yapmana gerek yok... Yalnız küçük bir sorun bu iki güzel programda henüz sadece Mac platformunda çalışıyor, Windows versiyonları çıkmadı. Yapman gereken şey Macintosh'u olan birini bulmak(zor tabi) veyahut internet'ten 2.1 custom firmware indirmek. Rapidde hatta torrent sitelerinde bile var.
ben şimdi bunu zar zor 2.0.2 yaptım emdiğim sütlerin hepsini burnumdan çıkardım tabi bu arada şimdi itunes 8 i yükleyim direk 2,1 i update yap desem i tunese bi sorun olmazmı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme