Şimdi Ara

2.1 ile 5.1 farkı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
23.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 5+1 olayı film için üretilmiş bir yapıdır.Bunu tartışmak çok gereksiz.Şu an 5+1 müzik var densede dünyadaki müzisyenler bu konuya hiç sıcak bakmazlar.
  • ben bunu dvdye bagladım ama 5+1 ses alamadım muzıktede 2+1 dınlıyorum gerı kalanlar zaten bosu bosuan beklıyor yanı bence 2+1 mukemmel gerısı yalan
  • Hangisi iyi diye bişey yok tamamiyle tercih meselesi sürekli divx izleyip müzik dinleyen biri için 2.1 mükemmelken.Kaliteli dvd-hd film izleyen biri için 5.1 daha iyi bir seçim.Bu arada 5.1 demüzik dinlenmez mi?Dinlenir tabikide her ne kadar stereo sistemler kadar olmasada dinlenir.Bu arada 2.1 ler müzik için 5.1 den daha iyi yine denemez çünkü sub woofer stereo müaik mantığı terstir.ha 2.1 ha 5.1 hepsi aynı.ancak bnde müziğin stereo dinleneceğini düşünenlerden biri olarak müziğin sub woofer ile birlikte çok kanallıda dinlebileceğe kanısındayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: aksoy93

2.0 hoparlörün yönünü değişince benim 5.1den iyi oluyo demek.

mı?
    Buna bir laf söylenir ama neyse !

Hayır benim 2.1 aegolar tavana da baksa senin 5.1'den iyi oluyo.

5.1 ile 50 metrekare salonun varsa tamam ama apartman dairesinde 5.1 dinlemeye çalışıyorsan 4 kişi seyret bakalım kenarlarda kalanlara o kadar gerçekçi mi geliormuş ses.

5.1 veya 2.1 vs. seçimi zevk meselesidir, biri diğerinden üstün filan değil. 7.1 alın o zaman.

• Cevap vermeyecektim ama dayanamadım..
    Bu topiği başlatan ortalığı karıştırmaktan başka bi iş yapmıyor. Bana kalırsa elinde ne 2+1 nede 5+1 sistem var daha önceki topiklerine de bakarsanız bana hak verirsiniz.
    mesala burada 5+1 araştırıyor;
    http://forum.donanimhaber.com/m_21199143/tm.htm
    Burdada aynısını yapıyor(ortalıgı karıştırıyo);
    http://forum.donanimhaber.com/m_21010498/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warcraftx -- 23 Şubat 2008; 1:00:35 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.