Şimdi Ara

2.1 patch beğenildi mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çoğu kişi 2.1 patche kadar oyuna ara verdi ..bu patch oyuna döndürmeye yetti mi memnun kaldınız mı..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• beklenti meselesi biraz.Şuan günde 7-8 saat oynuyorum.1-2 ay sonra sıkılırım büyük ihtimal.Ama dersen ki ben g.riftte 100 levelı görücem.O zaman yapana kadar devam edersin.
    tek bir yamayla oyunun süresinin bu kadar uzatılması iyi bir şey tabi.
  • ben greater rift kavramını oldukça beğendim, sırf onun için oynuyorum. 1-2 ay sonra nolur bilemem...
  • Sezon ve grift güzel gidiyor, yeni gem'leri geliştirdikçe daha üst level griftlerde ilerlemeye çalışmak oyun süresini şimdilik uzatmış görünüyor.
    Sezon süresini bence 2 ay kadar tutarlarsa iyi olur; çünkü item drop oranı çok yüksek, daha 1 hafta olmadan set'leri tamamlayan çok kişi var. Bir süre grift zorlanır, sıralamaya bakılır diye düşünüyorum. Sonra yeni sezon, sezona yönelik birkaç fix ve yenilik ile oyun süresi yine 2 ay kadar gidebilir...
  • 2 ay kisa degilmi cem :s

• Günde 6-7 saat oynayan için 2 ay bile sürmez,maksimum 1-1.5 ay.Sırf yokluktan oynatıyor beklenen diğer oyunlar geldikten sonra pek oynayan kalmaz.Sıkıyor biryerden sonra hala oyunda denge sorunu var.
  • 3-4 haftalık bir aradan oyuna dün itibariyle başladım 200 küsür paragon olmuş ark lar var ve set vs tamamlamış
    onlara göre oldukça geri kaldık haliyle dedikleri gibi 1-2 ay idare eder ama sonrasına ek bir paket ve yeni haritalar şart bence
  • herşeyi ile güzel olmuş güncelleme ancak ben season oynamıyorum. 700saatlik emeğim olan karakterleri hop diye bi kenara atmam kendi adıma... o yüzden grifte devam...
  • 1-2 Ay neyinize yetmiyor bi garipsiniz yahu.
  • baris7777 B kullanıcısına yanıt
    Olur mu yahu, oyunu alarak Blizzard'a ortak olduk artık.
  • season , Grift, legendary gem olayını beğendim.. şuanlık güzel gibi
  • Sınırları zorlamaya çalışmak güzel gidiyor, 1 sonraki grift yapabilmek üzere ısrarcı olmak, farklı build denemek, kafa yormak, yeni gem'leri kullanmak oyun süresini uzatıyor.
    US forumlarında halen wizard Firbird 6. set bonusu daha uzun süre, daha çabuk proc'lamak üzere teoriler, build'ler öneriliyor. Bunları takip etmek bile güzel bence.
    Hiçbir şey olmasa bile eldeki item'lerle yapılabilecek en üst zorluğu zorlamak keyifli, hele hardcore'da daha heyecanlı. Eskiden olsa T6 seri yapabiliyorsak olay bitiyordu, şimdi devam etmek isteyene oyun devam ediyor.
  • Beklenti karşılanmış gibi duruyor.. Bence gelen değişiklikler güzel..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.