Şimdi Ara

2+1 Ses sistemi icin iyi f/p urunu nedir sizce? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Sedat.

Eğer bulabilirsen Philips SPA5300 diye bi sistem var ne demek istediğimi sadece dinlersen anlayabilirsin.. Sesler inanılmaz berraktir.. Başka dandik markalara bakma.. Hee yok ben bilindik marka istiyorum dersen Creative T3300 al o zaman.. Ama philips spa5300 mükemmel bir 2+1 yapmış.. Microlab m 200 var bide buda çok iyidir.. Ancak ne alırsan al gidip Sen kendi dinlemeden test etmeden alma..

zamanında çok istemiştim spa5300 modelini almayı şekli şemali çok güzel hakkındaki yorumlarda çok iyiydi ama nasip olmadı ne almak nede dinlemek
  • bende tv icin bakıyorum 2+1 fazla yer kaplamasın filan diye ama bahsettiğiniz modelleri malesef yurtdışında yaşadığım icin bulamıyorum.
    seste en üst düzey kalitede tavsiye edebileceğiniz bi model varmı 100 150euro fiyat aralığım var :)
  • arkadaşların söylediği edifer yok satılmıyor bi süreliğine :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Havlayan Çekirge

arkadaşların söylediği edifer yok satılmıyor bi süreliğine :)

Geri gelecek mi acaba :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nacro00 N kullanıcısına yanıt
    net olarak belli değil sanırım şuan ne olacağı umarım gelir yeni ürünleriyle birlikte
  • edifier daha gelmez. çünkü tr disbritoru olan digital trend şirketi battı.getiren yok anlayacagınız
  • Arkadaslar x600den umudu kestim , microlab m200 ile Philips spa5300 arasinda gidip geliyorum ne dersiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacro00 -- 26 Mart 2014; 3:12:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.