orta sınıf güzel bi cihaz tavsiye ederim yalnız bass sesi zamanla yeterli gelmiyo insana onuda belirteyim apartmanda oturuyosan benim gibi alınacak bi sistem
m880 ın bassı 3 w daha guclu. siz denedınızmı? nasıldı acaba?? 362 ye gore arada bass performansı olarak bı fark varmıydı???
forumda daha bilgili arkadaşlar mevcut cevap verirler sanırım yalnız bana kalırsa fc362 daha verimli bisistem m880 in tizlerini beyenmedim yinede dinleyerek alman en güzeli
bende m880 var m880 alın derim nedense herkes fc362yi tavsiye ediyor
fc 362 aldım bundan 1 ay önce yine burda danışarak vatan bilgisayarda m880 de dinledim pek içime sinmedi gerçi sistemler pc ye bağlı deildi mp3 playerla test imkanı var ama gerek görünüm olarak gerekse ses düzeyi olarak kendi sınıfında güzel bi sistem 362 apartmanda oturup aşırıyı arzulamıyorsanız tabiki , ayrıca m880 nin uydularında koruma aparatı yok hatırladığım kadarıyla iki ürünüde kullanmış birisi varsa karşılaştırırsa bizde bilgilenmiş oluruz ..
m880 de boğulma oluyor arkadaşlar biraz ve bi süre sonra fazla gürültülü gelir zannedersem.İkisini de dinledm vatan'da ve kesinlikle fc-362 yi öneririm harici anfi olması sesi de etkiliyor iki ürün arasında gidip geliyorsanız bence kesinlikle 362 yi seçmenizi tercih ederim.
Usta Herkez Fc-362 ye iyi diyo bencede subbofer w.sinin bundan yükseğini daha görmedim (fiyat ile karşılaştırılınca) bende fc 362 almayı düşünüyorum ama 362 nin kötü yönlerini araştırcam eğerki kullanan ve test eden varsa +1 yıllık görüşlerini öğrenmek istiyorum iyi değil kötü yönlerini. Teşekkürler.
evet konu eski o yuzden canlandırmak istedim arkadaşlar bu aralar 2.1 olarak hangi sistemi öneriyorsunuz. fc362 yi pek göremedim magazalarda 361 olanı var aynısımı bilmiyorum ama bunun haricide önerisi olan varmı acaba 2.1 için
dostm kesinlikle solo7 yi şiddetle öneriyorum 2+1 diil ama 2+1 lerin hemen hemen daha kaliteli ses veriyor bass olsun mid olsun tiz olsun hepsi çok kaliteli...
m820 ye ne dersiniz tizleri sağlam mı
sağlam uydu olarak çok iyi bir modeldir.
Bi şey daha Takıldı aklıma LOGITECH X230 bu sistem 32W .20 w sub 6 w uydu bu sistemle 362 nasıl kıyaslanıyo anlamıyom sayısal deger olarak kıyaslanmaz bı durum söz konusu fc-362 54W. 24 W SUB. BURAYA DİKKAT 15 W.2 UYDU VAR 1 TANESİ LOGİTECİN 2 UYDUSUNA BEDEL BURDA SAYISAL DEĞERLERİN Bİ ANLAMI VARMI YOKMU DEĞERLENDİRERKEN NEYE GÖRE DEĞERLENDİRME YAPCAZ KARIŞTI KAFAM AYDINLATAN OLURSA SEVİNİRİM.
Şuda var logitec tizleri kısmıs basa yüklemiş bas öne çıksın demiş ! microlab fc-362 ise bencede çok mükemmel dengelemeye çalışmış . şimdi önemli olan dayanıklılık ve uzun süreli kullanım 1-2 yıllık kullanan arkadaşlar varmı acaba microlab veya logitec sistemlerinden...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme