Şimdi Ara

2.20 FW Yayınlandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
4.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ps3 harici hardisktede fat32 formatı dısında kabul etmiyor diye biliyorum eğer doğruysa 4gbdan büyük dosyaları hardisk fat32 olduğu için atamıyoruz.ntfs formatını ps3 kabul etmedğinden .mkv filmleri parça parça mı atmamız gerekiyor,birde altyazıyla uğraş ölme eşeğim ölme,hd film izlemek için ps3 çok zahmetli
    artık 30-50 ytl ye bile divx player bulunduğundan ps3 te divx izlemekte akıl karı değil gibi ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rester -- 25 Mart 2008; 11:31:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: rester

ps3 harici hardisktede fat32 formatı dısında kabul etmiyor diye biliyorum eğer doğruysa 4gbdan büyük dosyaları hardisk fat32 olduğu için atamıyoruz.ntfs formatını ps3 kabul etmedğinden .mkv filmleri parça parça mı atmamız gerekiyor,birde altyazıyla uğraş ölme eşeğim ölme,hd film izlemek için ps3 çok zahmetli

EVET fat32 olması gerekiyor formatın , fat32 de 4gb dan büyük dosyaları kabul etmiyor.

elimdeki 1080p 8 ila 10gb dosyaları çevirmek çok zor parçalayıp atmakta zahmetli bir iş,

fakat 1.2gb lık dizi yada buna benzer filmleri çevirmek pek fazla zaman almıyor genelde lost 720p hd vs gibi dizileri izliyorum.

• tşk ederım dostum çok saol
  • NTSC-J için:http://djp01.ps3.update.playstation.net/update/ps3/image/jp/2008_0325_d33eb3ef5721bc940ca29b4c80b96bde/PS3UPDAT.PUP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Queen Hentai -- 25 Mart 2008; 12:05:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: UFUK_ŞEN

quote:

ps3 harici hardisktede fat32 formatı dısında kabul etmiyor diye biliyorum eğer doğruysa 4gbdan büyük dosyaları hardisk fat32 olduğu için atamıyoruz.ntfs formatını ps3 kabul etmedğinden .mkv filmleri parça parça mı atmamız gerekiyor,birde altyazıyla uğraş ölme eşeğim ölme,hd film izlemek için ps3 çok zahmetli

EVET fat32 olması gerekiyor formatın , fat32 de 4gb dan büyük dosyaları kabul etmiyor.

elimdeki 1080p 8 ila 10gb dosyaları çevirmek çok zor parçalayıp atmakta zahmetli bir iş,

fakat 1.2gb lık dizi yada buna benzer filmleri çevirmek pek fazla zaman almıyor genelde lost 720p hd vs gibi dizileri izliyorum.

artık coğu lcd de dvi yada vga cıkış mevcut laptopu olanlara büyük kolaylık sağlıyor ben vga dan izlediğim 8 gb lık mkv filmde hdmi dan izlediğim arasında gözle görülür fazla bir fark göremiyorum.

• Önemli değil selimbilmez herzaman

Teşekkürler Koalax
  • http://forum.donanimhaber.com/m_22110273/tm.htm

Altyazıl divx izlemek için gerekli açıklamayı yaptım...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: UFUK_ŞEN

quote:

artık coğu lcd de dvi yada vga cıkış mevcut laptopu olanlara büyük kolaylık sağlıyor ben vga dan izlediğim 8 gb lık mkv filmde hdmi dan izlediğim arasında gözle görülür fazla bir fark göremiyorum.

Tabi laptopu olanlar için büyük kolaylık tv nin yanına koyarsın aleti, izle izleyebildiğin kadar sınırın olmaz istediğin filmide rahatlıkla sorunsuzca izlersin

aslında ps3 için filmler açısından geniş kapsamlı bir güncelleme gelmesi gerekiyor en azından fat32 formatının artık direk ntfs formatına geçmesi yada 4gb lık sınırın kalkması çok işimizi görürür.

Dediğin gibi vga dan bağladığın zaman görüntü kaybı olmuyor ,belki vardır ama gözle göreceğimiz bir kayıp yok.

• srt ya da sub uzantılı altyazı dosyalarının çalışıp çalışmadığı hakkında değişik yorumlar okudum sabahtan beri. kotaku.com da çalıştırdığını iddaa edenler var. heyecan bastı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cavemanturk

srt ya da sub uzantılı altyazı dosyalarının çalışıp çalışmadığı hakkında değişik yorumlar okudum sabahtan beri. kotaku.com da çalıştırdığını iddaa edenler var. heyecan bastı.

srt dosyaları okursa çok iyi olur , update yapan arkadaşlar denesin bir zahmet.
  • ah şu ps3 te sony homebrew yazılımlara izin verse aleti tam verimle kullanabileceğiz gelişme acık olacak,ama böyle birşeye sony in izin vermesi imkansız ötesi
  • arkadaşlar bu güncellemenin başka bi getirisi varmı bize acaba.yenilikler nelr bu filim olayından başka bilen varmı ?
  • Hmmm pardon aceleden yanlış vermişim direk şimdi mesajımı düzeltiyorum.
  • Buyrun arkadaşlar direkt linkler; (Sağ tuş, hedefi farklı kaydet) 121mb

PS3 FW Update 2.20 EU(Pal)
    PS3 FW Update 2.20 US(Ntsc)
    PS3 FW Update 2.20 JP(Japan)

Ben indirdim sayılır hemen deneyeceğim altyazı olayını. Bir defa altyazıyı gömmeden gösteriyordur. Yoksa altyazıyı gömdükten sonra bunun bir özellik gibi gelmesi söz konusu değil zaten mantık olarak. Ben altyazıyı içine gömdükten sonra ps3 ün altyazıdan haberi yok ki. Sadece video oynattığını sanıyor.

Mkv2vob programı ile 4.7gb lık Bourne Identy Ultimatum filmini geçen çevirdim. fat32 yi seçip altyazı gömerek(transcode) çevirdi. 4gb + 1.3gb yani 5.3gb a yükseldi. ortalama 1 saat 45 dk. da çevirdi. Ve süper bir şekilde oynatıyor ps3. 5.1 ses görüntü kaybı olmadan. program işini iyi yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa982 -- 25 Mart 2008; 12:14:34 >

• Edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Queen Hentai -- 25 Mart 2008; 14:03:36 >
  • düzelttim dostum. kusura bakma.
  • Hehe olur arada bende yanlış verdim çünkü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafa982

Buyrun arkadaşlar direkt linkler; (Sağ tuş, hedefi farklı kaydet) 121mb

PS3 FW Update 2.20 EU(Pal)
    PS3 FW Update 2.20 US(Ntsc)
    PS3 FW Update 2.20 JP(Japan)

Ben indirdim sayılır hemen deneyeceğim altyazı olayını. Bir defa altyazıyı gömmeden gösteriyordur. Yoksa altyazıyı gömdükten sonra bunun bir özellik gibi gelmesi söz konusu değil zaten mantık olarak. Ben altyazıyı içine gömdükten sonra ps3 ün altyazıdan haberi yok ki. Sadece video oynattığını sanıyor.

Mkv2vob programı ile 4.7gb lık Bourne Identy Ultimatum filmini geçen çevirdim. fat32 yi seçip altyazı gömerek(transcode) çevirdi. 4gb + 1.3gb yani 5.3gb a yükseldi. ortalama 1 saat 45 dk. da çevirdi. Ve süper bir şekilde oynatıyor ps3. 5.1 ses görüntü kaybı olmadan. program işini iyi yapıyor.

paşam srt ya da sub ile bir divx denedin mi?

• yok hocam ya. bende ki oynattigi divx filmleri mpeg4 diye goruyor. divx diye tanidiklarini ise oynatmiyor. Ama haydoot arkadasimiz aciklamis zaten. Dedigi gibi transcode yapmadan 720p mkv leri 10-15 dk Avi ye cevirince ps3 oynatiyorsa olay bitmistir zaten. Onemli olan olay 1,5 - 2 saat te degil, 15-20dk da altyazi ile izlenecek pozisyona getirmek.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.