Şimdi Ara

2.200TL İle AMD sistem toplama yardım :////// (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Myronides

2200 lira çöp olacak yazık

sizin gibileri anlamıyorum. Bu kadar net konuşuyosunuz ya yazıkk @
  • calsmert kullanıcısına yanıt
    Eski nesil işlemciye para bayılan ben değilim dostum. AMD ekran kartı desen başım üstüne, yıl olmuş 2016 AMD işlemci nedir. Zen bekle daha iyi.
  • quote:

Eski nesil işlemciye para bayılan ben değilim dostum. AMD ekran kartı desen başım üstüne, yıl olmuş 2016 AMD işlemci nedir. Zen bekle daha iyi.

kardeşim karasız oldugum için farkındaysan buraya danıştım. Eğer verebileceğin işlemvi ana kart varsa 2.200tl yi geçmeyen buyur öner.

Yeni nesil olarak i3 6100 dusunuyorum suanlık çç
  • calsmert kullanıcısına yanıt
    I5 6400 al uzun ömürlü olsun ana kart olarakta msi h110m pro vd yeterli olur. bu ikisinin toplamı 850 lira yapıyor. Paran cebinde kalır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

I5 6400 al uzun ömürlü olsun ana kart olarakta msi h110m pro vd yeterli olur. bu ikisinin toplamı 850 lira yapıyor. Paran cebinde kalır.

çok soal kardeşim bilgilerin için böyle bir kaç sistem toplayıp sorup soruşturuyorum sağolasın :D
  • Everest kasalari icin cok kotu diyorlar guc kaynagi kalitesiz vb!

• Ivy bridge i3 bile halen yetiyor i3 6100 al gitsin.
  • *iclerinde en iyisi i5 6400 lü olan sistem, amd alicam illa dersen o zamanda i3 6100 al derim. amd li sistemide koydum ki arada acayip bir fiyat farki bir ucuzluk yok.

*zen 2016 sonu cikar, öncesinde sürpriz yaparlar mi bilmem ama beklenmez yani zaman geciyor, ömür... i5 6400 al kenara gec derim ben, kafandan silip atmis olursun.

*kasayi sitedigin gibi degistirebilirsin belki everest daha ucuza gelir. Arkadaslarinda memnunsa...

*youtube dan i3 6100, fx 8350, amd 380 4gb lüsistemlerin fps karsilastirmalarini rahatlikla bulabilirsin.
    Bu mesaja eklenen görseller:

2.200TL İle AMD sistem toplama yardım :////// 2.200TL İle AMD sistem toplama yardım :////// 2.200TL İle AMD sistem toplama yardım ://////

• Amd işlemcilerin stok fan ile oc yapmadan kullanım performansı oyunlar için gerçekten çok kötüdür. Aksini iddia eden pc den bir gram anlamıyordur. Azıcık tuzlu bile olsa oyun intel ile oynanır.

Zaten amd fx leri stok fan ile kullanmak için peygamber sabrı hoşgörüsü olmalı insanda.

Amd x8 + Custom soğutma alacağına i5 skylake bir işlemci al aynı paraya gelir. Stok fanı da yeter hertürlü. Üstelik ddr4 yani yeni nesil bir sisteme sahip olursun. Stok i5, oc lu x8 den daha performanslıdır oyunlarda. Bence intel amd den totalde daha ucuzdur(oyun için düşününce).

İnşallah zen işlemcilerde amd beni bu yazdıklarım için utandırır. Gerçi onunda 16 çekirdekli modelleri falan olacak diyorlar. Tek çekirdek performansı yükselmezse 64 çekirdek yapsa da tırt

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.