Şimdi Ara

2-3 gün broadway kullandıktan sonra kendi aracımı kullandım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aynen arkadaşlar abartılcak bişey yok direksiyon çok sert ama yürürken yumuşak bukadar korkmayın torostan falan.hani debriyajını falanda 2-3 km kullanınca çözüyorsunuz zaten
  • brodveyin freni zor tutuyor.
  • sen bide samara sür go kart gibi ,sürüş zevki standart
  • Yıllarca R9 kullandım. Daha sonra peder sattı Logan aldı. Yemin ediyorum yeni arabayı 1 hafta boyunca kullanamadım. Resmen araba kullanmayı yeniden öğrendim. Broadway'e o kadar alışmıştım ki

Ancak şuan eski arabayla yenisi yan yana evin önünde dursa kesinlikle gezmek için Broadway'i alırdım. Kullanması çok eğlenceli bir arabaydı. Burada dururken direksiyonu dönmüyor falan diyenler var ama ben dururken tek elimle direksiyonunu dönderirdim.
  • toros cok guzel arac ya.direksiyon donmuyor.hele viraja hizli girdiyseniz yoldan cıkma ihtimaliniz yuzde 90:DD::D
  • Kollar kas yapmıştır direksiyonu çevirirken
  • K E N kullanıcısına yanıt
    0

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EuroAsia

Kollar kas yapmıştır direksiyonu çevirirken

hocam çok zevkli araba ama ya
  • O kütük gibi koçaman direksiyon ii boğuşmussunuz of tam bir derttir o hele.kemikli vites geçişleri ,demirden pervanesinin çikardiği ses yağmurda distrübütör islatmasi vs ...

• Toros daha zevkli Benim Fıtnes antremanlarından sonra bir antreman daha yaptırıyor
  • Bence tofaş ve onun gibi araçlara verilen paraya yazık çünkü biliyoruz ki haberlerde gazetelerde kaza haberlerinde bu tip araçlar kağıt gibi oluyor insan kendi can güvenliğini düşünse almaz bence bu tarz araçları toplu taşıma araçları varken.Tabi kendi araban toplu taşıma gibi olamaz kendi arabanla kapıdan kapıya gidiyosun ama can güvenliği açısından toplu taşıma mantıklı duruyor.
  • İnsanın kendi arabası gibi yok arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FursıonnMann

Toros daha zevkli Benim Fıtnes antremanlarından sonra bir antreman daha yaptırıyor

Toros un bırakın direksiyonunu camlarını kaldırılan bile hafif kasmak gerekiyor.

• Hocam hangi model hangi kasa?

• ehliyeti alalı 2 yıl oldu 2 yıldırda babamın r9 fairwayini kullanıyorum arabayı her parkedeşimde yanımda oturanlar dalga geçer öyle bir efor sarfettiriyorki geçen sene abimin 207'sini sürmüştüm araba o kadar yumuşak geldiki alışamadım 1-2 gün , konforsuz dandik vs ama içinde geçirdiğim hatıralarla r9'un yeri hep ayrı kalıcak bende
  • İlk aracım 91 broadway di ve 3 sene bindim çok kahrımı çekti.Kavrama noktası çok iyiydi,dağa taşa vuruyordum,direksiyon baya sertti park etmesi bazen eziyete dönerdi,karda kışta hiç yolda bırakmadı.Benzinde çalışmazdı lpg de daha iyiydi ondan inip Laguna 2 ye geçince acemilik çektim,1 hafta sonra broadwayle bi yere gideyim dedim kullanamadım Keşke satmasaydım diyorum halen,sattığım günün akşamı uyuyamadım resmen ilk araba başka oluyormuş Sattığım adam geçen sene bize yakın biyere satmış 2 3 defa gördüm tüm camlara film çekilmiş falan,nerdeyse oda beni gördü mü diye düşünecektim Kara düzen falan ama keyifli araba

• quote:

Orijinalden alıntı: EuroAsia

Kollar kas yapmıştır direksiyonu çevirirken

azıcıkta ishalseniz çevrirken kaçırmakta olasıdır
  • bende mondeodan inip ablamın vectrasına bindiğimde seninle aynı duyguları hissetmiştim
  • Broadwayin tadi baskadir cok araba kullandim ama broadway ve r19 bende baskadir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.