Şimdi Ara

2-3 Haziran Fenerbahçe Başkanlık Seçimi(Ana Konu) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
3.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kesin aziz başkan tekrar seçilecek. sonlarda fazla çirkinleşti , açıkladıklarıyla falan garanti görüyor belli ki öyle olacak gibi.

bir de gel sen futbolun başına geç dedi, eğer aziz yıldırım başkan olur ali koç bu teklifi yanıtsız bırakırsa da arkasından bakın nasıl korktu da diyebilecek. ulan ya ne planlar yapmış, bu makus talihten kurtulamayacağız gibi
  • Ali koç başkan geliyor TRT spor da canlı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ali koç korkak davranicak diye bekledim tam tersi aziz yıldırım karşısında agresif ve korkusuz bir tavır takındi. TRT spor da kavga var.

• Ya bu Fenerbahçe çok tuhaf bir klüp. Fenerbahçe olduğu için demiyorum. Hangi takımın kongresinde olursa olsun. Çok komik bir durum, liseliler gibi atışıyorlar yaşlı başlı adamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orjin Carnibor

Ya bu Fenerbahçe çok tuhaf bir klüp. Fenerbahçe olduğu için demiyorum. Hangi takımın kongresinde olursa olsun. Çok komik bir durum, liseliler gibi atışıyorlar yaşlı başlı adamlar
    tarihi bi andayız kanka :D gel black desert hızlı
  • Yahu bu Ali Koç hiç konuşamıyor. Kendini ifade etmekte zorlanıyor. Sürekli kürsüden ayrılıyor. Başkan zaten taraflı.

• Radyoda dinleyim dedim araba kullanırken hiç bir şey anlamadım devamlı, " Arkadaşlar sakin olun, saygılı olun, sessiz olun " diyorlardı kim ne anlattı anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

Radyoda dinleyim dedim araba kullanırken hiç bir şey anlamadım devamlı, " Arkadaşlar sakin olun, saygılı olun, sessiz olun " diyorlardı kim ne anlattı anlamadım.
    Radyoda anlasilmaz kardeşim. El kol hareketleri falan oldu. Görsel olarak izlendiginde Ali koç bugünkü konuşmada çok başarılı oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yapayzeka037

Radyoda anlasilmaz kardeşim. El kol hareketleri falan oldu. Görsel olarak izlendiginde Ali koç bugünkü konuşmada çok başarılı oldu.

Alıntıları Göster
    Ben Ali Koç'un başkan olmasını istiyorum çoğu Galatsaray'lı Aziz Yıldırım desede. Adam kaliteli ve çıtayı yükseğe çıkartma ihtimali var ve kaliteli rekabet taraftarlar için çok önemli. Biz bu sektörde müşteri oluyoruz rekabet ne kadar iyi olursa satın aldığımız üründe o kadar iyi olur düşüncesindeyim.

• quote:

Ben Ali Koç'un başkan olmasını istiyorum çoğu Galatsaray'lı Aziz Yıldırım desede. Adam kaliteli ve çıtayı yükseğe çıkartma ihtimali var ve kaliteli rekabet taraftarlar için çok önemli. Biz bu sektörde müşteri oluyoruz rekabet ne kadar iyi olursa satın aldığımız üründe o kadar iyi olur düşüncesindeyim.

Alıntıları Göster
    Düşüncelerin için saolasın dostum. Gerçek bir Galatasaray taraftarı böyle düşünmeli zaten. Ezeli rekabet, ebedi dostluk. Senelerdir iki büyük takım vardır. Hangisi gelişirse diğeri onu geçmek için daha çok gelisir. Dünyanın her yerinde bu böyledir. Fener çıtayı 50 ye cikartirsa GS 51 e uğraşır. GS 51 yaparsa FB 52 ye uğraşır. Aziz olduğu sürece bu çıta 50 lerde seyreder. Ali koç gelirse çıta yavaş yavaş yükselir 80-90 lara çıkar iki takımda. Rakamları ornegimi anlamlandırmak için kafadan verdim. Mantıklı olanda budur zaten.

• Ali koçun başkan olmasını ısterım ama aziz mağlubiyette çirkefleşip ağlıyor,sırf o yüzden aziz alsın istiyorum.Her şampiyonlğumuza çamur atıp ağlası.Camiasını kucuk dusursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yapayzeka037

Düşüncelerin için saolasın dostum. Gerçek bir Galatasaray taraftarı böyle düşünmeli zaten. Ezeli rekabet, ebedi dostluk. Senelerdir iki büyük takım vardır. Hangisi gelişirse diğeri onu geçmek için daha çok gelisir. Dünyanın her yerinde bu böyledir. Fener çıtayı 50 ye cikartirsa GS 51 e uğraşır. GS 51 yaparsa FB 52 ye uğraşır. Aziz olduğu sürece bu çıta 50 lerde seyreder. Ali koç gelirse çıta yavaş yavaş yükselir 80-90 lara çıkar iki takımda. Rakamları ornegimi anlamlandırmak için kafadan verdim. Mantıklı olanda budur zaten.

Alıntıları Göster
    Vizyonu olan herkes böyle bakmalı bence

• Fenerbahçenin geleceği yarın belli olacak.Aziz seçilirse 3 yıldaha uğramam formudaki Fenerbahçe bölümüne
  • Bu yorumu tarafsiz gözle bakarak yaziyorum; Bugun zaman buldukça izledim FB kongresini ve dikkatimi çeken şu oldu, aziz resmen sülalem rahat panpa modunda hiççççç böyle telaş yapmiyo rahat böyle yani nasil anlatayim, bilindik aziz gibi değildi bildiği bişiy varmiş gibi rahatti adam ya.. Bence çoktaaaan bişiyleri sağlama aldi aziz yoksa Önceki kongrelerini hareketlerini konuşmalarinida biliyoruz, Bu adam bence arka planda yine bi işler çeviriyo yada yarin sağlam bi film çevirecek, Aziz ölürde o koltugu kolay kolay bi tane seçimle birakmaz gibime geliyo, Yarin sağlam film dönebilir.. Yoğun Taraftar desteği dişinda Ali koçun arkadasinda çokta sağlam bi grup göremedim şu kongrede... Tüm Fb yönetimi ali koça düşman gibiydi hatta hatirlayin işte Ali koç Polis korumasiyla yuhalanmalarla falan girmiş stada.. Bugun olanlar neyse yarin 5 misli olabilir.. Aziz bu sonuçta.. O koltugu birakmaz kolay kolay.. Fbli arkadaşlarimla sohbet ederken baktim hala Aziz başkan kalmali diyenlerde var anlamadim arkadaş sizi Stockholm sendromumu yaşiyosunuz Burda ne kadar Ali koç istensede yarinki seçimde Aziz seçilirse çok şaşirmam..

Bir GS'li olarakta yorumum Ali koç karakterli bi adam, zamanindada yaptiği saçma demeçler saniyorum ki hep aziz ve saz arkadaşi mahmut uslu denen cins adamlarin gaziyla söylenmiş şeyler olabilir.. Ali koç gelirse öyle yada böyle EN AZİNDAN karşimizda adam gibi bi rakip takim başkani var diyebiliceğiz, Doğru düzgün bi insanla muhattap olunacağina eminim.. Birde bu adamlarin saçma sapan takıntılari yok gibi, Abisi rahmetli Mustafa koç sirf At sevgisi yüzünden atlarla ilgilenmeyide çok sevdiğinden atçilik branşiyla alakali Galatasaraya klup üyesiymiş.. Ali koç Zamaninda azize böyle bi branş açalim demiş kabul edilmemiş..

Yarin yine zaman buldukça izlicem.. Birde ek olarak sağda solda görüyorum Bu kongreyi bu kadar insanin izlemesinin nedenine bazi FBliler ''off fb çok bööyük panpa süperiz bak herkes izlemiş'' hezayanlari yaşamiş, Bunca insanin izlemesinin sebebi Aziz 20 senedir kendince küçük cücük padişahlikla yönettiği klüpten nasil def edilecek insanlar onu görmek istiyo, artik tutulan takimlarin bi önemi yok.. Adam resmen Fb benim eşşeğim nasil istersem öyle binerim seviyesinde başkanlik yapiyo... Taraftarina HEMDE şampiyon oldugu gece Satilik parali köpekler diyen, Beni kizdirmayin 10 sene daha gitmem diyen bu Aziz gibilerin Türk futbolundan Komple temizlenmesi lazim.. Bizler Dursun denen herifi bi seçimde yok ettik FB'de artik şu seçimde yapsin tercihini.. Eğer olurda yarin aziz seçilirse Fb hariç herkesin işine gelir kimsede triplere girmesin.. FB kongre üyeleri Komple Azizi destekliyomuş.. Bence yazinin başindaki Azizin bu kadar rahat sakin olmasinin sebebide bu olabilir..

Türk futbolu için hayirlisi olsun diyelim.. Bakalim yarin neler olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 3 Haziran 2018; 1:58:30 >

• Aziz yıldırım bu başkanlığı neden bırakmıyor?

Büyük bir rant kapısı kendisi için

Fenerbahçe Kulübü başkanı olarak inanılmaz bir forsa sahip.Başkan olmasa bu adam bu kadar önemsenmez gittiği yerde karşılanmaz.Eski başkan ismine sahip ama şimdiki gibi olmaz tabi.

Bu adamın herkesten çok ihtiyacı var başkanlığa.Ali koç ise zaten zengin bu işi sevdiği için Fenerbahçeyi sevdiği için yapacak.Zengin derken az buz zengin değil dünyanın sayılı zenginleri arasında.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Katılıyorum ama önümüzde zorlu bir ffp süreci var. Bu üç yıllık süreci aziz başkan ile atlatalım sonra Ali Koç gelsin. Bir dönem daha kal be başkan.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.