beyler fazla bu pc toplama işlerinden anlamam. uyumlu mu değil mi bilmiyorum bi bakıp söylerseniz sevinirim. genel olarak sadece oyun oynamak için topladım.
he bi de sinerji bilgisayardan topladım güvenli mi değil mi bilginiz varsa paylasırsanız sevinirim.
riflestyle
kullanıcısına yanıt
kasayı şunla değiştir
THERMALTAKE V3 600W MidT ATX SİYAH KASA 277 TL
MühendisMurat
kullanıcısına yanıt
Satın alacagım sitede bu marka kasa bulunmuyor şuan ki kasanın değiştirilmesinin sebebi nedir ?
quote:
Orijinalden alıntı: riflestyle
Satın alacagım sitede bu marka kasa bulunmuyor şuan ki kasanın değiştirilmesinin sebebi nedir ?
dostum içerisindeki psu iyi değil o kasa bütçesi düşüklere önerilir bu bütçeye değil.
at bana linki bakayım seçeneklere böyle güzel bir pcye daha ileriye dönük bir kasa lazım.
Bence cok guzel bir sistem bir iki hafta icinde kendimde alacagim,buyur dostum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
aynen ben de böyle bir şey düşünüyorum 1-2 haftaya almayı düşünüyorum.
biraz daha bütçeni arttır bu sistemi al bütçe sıkıntılıysa anakart h81m plus yapılabilir veya ram 4 gb a düşürülebilira ama benim tavsiyem ayn böyle alınması yönünde
Bence olmuş daha iyi parçlar yok bu fiyata :)
arkadaşlar dahili bileşenler bölümüne uzun zamandır girmiyordum. bu konuların üstündeki sistem tavsiyesi olan kutucuk bölümü neye göre düzenlenmiş kim öneriyor onları ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme